Οι 9 καλύτεροι στερεοφωνικοί δέκτες που αγοράζουν το 2018

Αποκτήστε τον καλύτερο ήχο από το ηχοσύστημά σας με αυτούς τους στερεοφωνικούς δέκτες

Ένας στερεοφωνικός δέκτης - μερικές φορές αναφερόμενος ως δέκτης AV ή δέκτης περιφερειακού ήχου, ανάλογα με τις δυνατότητες - είναι ένα κομμάτι του εξοπλισμού που μπορεί να φορέσει μια ποικιλία καπέλων. Μπορούν να αναμένονται πολλά από τους στερεοφωνικούς δέκτες όσον αφορά τη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου συστήματος ήχου ή οπτικοακουστικών συστημάτων, δεδομένου ότι τείνουν να χρησιμεύουν ως κεντρικός κόμβος σύνδεσης για τα εξαρτήματα.

Κατά την αγορά ενός στερεοφωνικού δέκτη, θα πρέπει να επιλέξετε με βάση το σύστημα που σχεδιάζετε να έχετε . Αυτό σας επιτρέπει να προσθέσετε και να αναβαθμίσετε εύκολα τα εξαρτήματα καθώς εξελίσσεται το σύστημά σας, όλα χωρίς να χρειαστεί να αγοράσετε νέο δέκτη αργότερα στη γραμμή. Σκεφτείτε τον στερεοφωνικό δέκτη ως έδρα του συστήματος οικιακού κινηματογράφου σας. Έχουμε καταρτίσει μια λίστα με μερικούς από τους καλύτερους στερεοφωνικούς δέκτες που είναι διαθέσιμοι το 2018, ο καθένας από τους οποίους διαθέτει τη δυνατότητα αναπαραγωγής ήχου Hi-Fi μέσω μιας σειράς επιλογών συνδεσιμότητας.

Ο ασύρματος δέκτης AVRX6400H της Denon προσφέρει 3D ήχο surround από μορφές όπως Dolby Atmos, DTS: X και Auro-3D. Μπορείτε να περιμένετε να απολαύσετε ένα εκτεταμένο soundstage και να ακούσετε τους ήχους που παρέχονται με την ακριβή ακουστική ακρίβεια.

Το ενσωματωμένο WiFi και Bluetooth σάς επιτρέπουν να μεταδώσετε ασύρματα μουσική από οποιαδήποτε συμβατή κινητή συσκευή ή μέσω δημοφιλών υπηρεσιών όπως Spotify Connect, Pandora και SiriusXM. Θα έχετε πρόσβαση σε χιλιάδες ραδιοφωνικούς σταθμούς Διαδικτύου, δέκτη AM-FM και ραδιόφωνο HD. Οι κεραίες διπλής ποικιλίας επιτρέπουν τη βέλτιστη μετάδοση και λήψη, ακόμα και σε περιβάλλοντα συμφόρησης RF.

Ο ισχυρός ενισχυτής 11,2 καναλιών του Denon AVRX6400H διαθέτει τρανζίστορ υψηλής τάσης που μπορούν να οδηγήσουν χαμηλή αντίσταση στα ηχεία των τεσσάρων ωμών , με βαθμολογία ανά κανάλι 140 W. Η ακουστική και τα ηχεία του δωματίου βελτιστοποιούνται μέσω προηγμένης τεχνολογίας επεξεργασίας DSP Audyssey Platinum. Η τεχνολογία Denon Link HD δημιουργεί ακριβείς ψηφιακές μεταδόσεις δεδομένων ήχου και η επεξεργασία AL24 + DSP παρέχει τις μορφές ήχου υψηλής ευκρίνειας με τον πιό καθαρό δυνατό ήχο.

Το τηλεχειριστήριο διαθέτει τέσσερα κουμπιά γρήγορης επιλογής λειτουργιών, όπως και ο μπροστινός πίνακας, επιτρέποντάς σας να επιλέξετε εύκολα τις αγαπημένες σας πηγές. Οι προτιμώμενες ρυθμίσεις ήχου αποθηκεύονται επίσης για κάθε πηγή.

Εάν είστε αρχάριοι, δεν υπάρχει καμία ανησυχία με αυτόν τον δέκτη. Υπάρχει ένας διαισθητικός βοηθός εγκατάστασης στην οθόνη που σας επιτρέπει να ρυθμίσετε πλήρως το σύστημά σας με ελάχιστη προσπάθεια και τεχνογνωσία. Οι συνδέσεις έχουν χρωματική κωδικοποίηση για τη σωστή σύνδεση.

Ο μικρός δέκτης Yamaha RX-S601BL προσφέρει ενσωματωμένη συμβατότητα Bluetooth και WiFi, αναπαραγωγή ήχου υψηλής ανάλυσης και συμβατότητα pass-through 4K Ultra HD με ασύρματο ήχο πολλαπλών δωματίων HDCP 2.2 και MusicCast. Ο σχεδιασμός είναι λεπτός και συμπαγής για εύκολη εγκατάσταση, ειδικά για χώρους όπου ο χώρος μπορεί να είναι σφιχτός. Ενώ το μέγεθος της μονάδας μπορεί να είναι ελάχιστο, δεν μειώνει την ποιότητα ή την υψηλή ισχύ εξόδου.

Ο συμπιεσμένος ενισχυτής μουσικής του RX-S601BL βελτιστοποιεί την ποιότητα ήχου του ψηφιακού ήχου ροής από κινητές συσκευές συμβατές με Bluetooth, καθώς και από πηγές όπως το Spotify ή το Pandora. Μπορείτε να συνδέσετε το iPod, iPhone ή iPad μέσω του AirPlay. Θα λάβετε υποστήριξη ήχου Dolby Audio και DTS-HD. Το Yamaha RX-S601BL διαθέτει το «Virtual Cinema Front», το οποίο δημιουργεί ένα εικονικό ηχητικό περιβάλλον πέντε καναλιών με όλα τα ηχεία τοποθετημένα στο μπροστινό μέρος του δωματίου. Μια 'Ζώνη 2 ήχου με party mode' επιτρέπει τη στέγαση δύο καναλιών να μεταφερθεί σε μια δεύτερη ζώνη μέσω μιας διαφορετικής πηγής, που σημαίνει ότι ενώ κάποιοι απολαμβάνουν το ποδόσφαιρο στο οικογενειακό δωμάτιο, άλλοι μπορούν να μεταδώσουν μουσική στην αυλή ενώ απολαμβάνουν cookout. Το Parametric Acoustic Optimizer της Yamaha αναλύει τα ηχεία και τις παραμέτρους της ακουστικής δωματίου και βαθμονόμησης για βέλτιστο ήχο.

Αυτός ο δέκτης υποστηρίζει τα πιο σύγχρονα πρότυπα HDMI μέσω μετάδοσης βίντεο 4K στα 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο (μόνο pass-through). Θα απολαμβάνετε ποιότητα εικόνας HD 4K χωρίς υποβάθμιση. Υπάρχει επίσης υποστήριξη HDCP 2.2, ώστε να μπορείτε να συμμορφώνεστε πλήρως με το πιο πρόσφατο πρότυπο προστασίας πνευματικών δικαιωμάτων για βίντεο 4K.

Η ποιότητα του ήχου του Yamaha είναι γεμάτη, πλούσια και καθαρή και οι δυνατότητες βίντεο είναι από τα υψηλότερα πρότυπα - όλα σε ένα συμπαγές, λεπτό πακέτο μόλις 4 και 3/8 ίντσες υψηλό.

Κοιτάξτε σε αυτόν τον δέκτη για εξαιρετικά ακριβή και δυναμικό ήχο. Είναι ο ακρογωνιαίος λίθος του συστήματος τεχνολογίας Wide Range Amplification Onkyo, με μια ηχητική εικόνα που είναι καλά εστιασμένη και ρεαλιστική.

Οι τεχνολογίες AirPlay, WiFi και Bluetooth είναι ενσωματωμένες, τοποθετώντας ένα ευρύ φάσμα επιλογών ροής στα χέρια σας. Streaming από οποιαδήποτε υπηρεσία συνεχούς ροής ή συμβατή με Bluetooth συσκευή. Το Onkyo είναι προ-φορτωμένο με Spotify, Pandora, SiriusXM, Internet Radio, Slacker και TuneIn, τα οποία μπορούν να προσεγγιστούν μέσω της απομακρυσμένης εφαρμογής Onkyo (διαθέσιμη για iOS και Android).

Ένας ψηφιακός προς αναλογικό μετατροπέας (DAC) ξεκλειδώνει οποιαδήποτε μορφή ήχου και την αναπαράγει με ελάχιστη παραμόρφωση. Υπάρχουν τέσσερις προεπιλογές, συμβατότητα με τη ζώνη δύο, ευκρίνεια και λεπτομέρεια υψηλής ανάλυσης και ενίσχυση μεγάλου ρεύματος, όλα σχεδιασμένα για να έχουν την καλύτερη δυνατή ποιότητα ήχου από το βινύλιο.

Υπάρχουν έξι είσοδοι ήχου και μία έξοδος, δύο είσοδοι ψηφιακού ήχου και μία έξοδος, προενίσχυση υπογούφερ, είσοδος USB και ακροδέκτες A / + B ηχείων .

Αν σας αρέσει να ρέει ραδιόφωνο ή μουσική από το Διαδίκτυο, τις κινητές συσκευές ή άλλες ψηφιακές πηγές, αλλά δεν χρειάζεστε υποστήριξη βίντεο, ο δέκτης αυτός προσφέρει συμβατότητα με σχεδόν κάθε πηγή και διατηρεί υψηλής ποιότητας ήχο που είναι ρεαλιστικός, με ελάχιστη απώλεια ποιότητας.

Ο δέκτης Yamaha R-S700BL προσφέρει 100 W ανά κανάλι καθαρό, καθαρό, συνεχώς μεταβαλλόμενο έλεγχο έντασης, 40 preset AM / FM, υποστήριξη στη ζώνη 2, ενσωματωμένη θύρα για βάση για iPod και αυτόματη διαχείριση ενέργειας.

Η τεχνολογία ToP-ART χρησιμοποιείται για την εξάλειψη σχεδόν όλων των συναισθημάτων, προστατεύοντας το σήμα από τον θόρυβο και τις κραδασμούς και το Pure Direct δίνει καθαρή ενίσχυση. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο ραδιόφωνο Sirius, να φέρετε τη δική σας μουσική μέσω της βάσης σύνδεσης iPod ή της ροής από οποιαδήποτε πηγή συμβατή με Bluetooth.

Υπάρχουν έξι είσοδοι ήχου και δύο ακροδέκτες εξόδου ήχου και ένα υπογούφερ έξω. Η υποστήριξη της ζώνης δύο σας επιτρέπει να μεταφέρετε σε δύο διαφορετικούς χώρους από δύο διαφορετικές πηγές . Ο συνεχώς μεταβαλλόμενος έλεγχος της έντασης του ήχου ενισχύει τον ήχο σε χαμηλά επίπεδα, επιτρέποντάς σας να απολαύσετε τον πλούτο των λεπτομερειών ακόμα και όταν θέλετε να κρατήσετε τον ήχο στην ήσυχη πλευρά.

Αν ψάχνετε για ένα καλό σύστημα ήχου, δεν χρειάζεστε υποστήριξη βίντεο και δεν θέλετε να σπάσετε την τράπεζα, θα έχετε έναν καθαρό και καθαρό ήχο από έναν υψηλής ποιότητας δέκτη σε καλή τιμή.

Ο πλήρης κεντρικός υπολογιστής home cinema, το Cambridge CXR300 συγκεντρώνει όλα τα κινούμενα μέρη για μια ισχυρή και συναρπαστική εμπειρία οικιακού κινηματογράφου που είναι σχεδόν απαράμιλλη. Έχει σχεδιαστεί από το έδαφος και προορίζεται να είναι η καρδιά της ψηφιακής ρύθμισής σας. Audiophiles, Hi-Fi εραστές, λάτρεις ταινιών, και ψηφιακή μουσική streamers θα πρέπει σίγουρα να δώσουν προσοχή σε αυτό.

Ο κορυφαίος ήχος βρίσκεται στον πυρήνα του σχεδιασμού του CXR300. Η ενίσχυση κλάσης ΑΒ προσφέρει εξαιρετικά χαμηλό θόρυβο και παραμόρφωση στα 200 W σε στερεοφωνική λειτουργία και 120 W με όλα τα επτά κανάλια. Ο ήχος είναι ομαλός και απλός με απίστευτη ακρίβεια.

Η πλατφόρμα ροής StreamMagic φέρνει δίσκο NAS και αναπαραγωγή UPnP. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε ροή Spotify Connect, χιλιάδες ραδιοφωνικούς σταθμούς Διαδικτύου και να παίξετε σχεδόν οποιοδήποτε αρχείο (από βασικά αρχεία hi-res του MP3 σε 24 bit / 192 kHz ) μέσω ενσύρματης, ασύρματης ή USB σύνδεσης. Το Direct Stream Digital σας επιτρέπει να αναπαράγετε CD από μια καθολική συσκευή. Υπάρχει μια εφαρμογή Cambridge Connect για iOS ή Android που σας επιτρέπει να δημιουργείτε playlist καθώς και να περιηγείστε και να περιηγείστε σε όλη τη μουσική σας. Επιπλέον, η εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ενεργοποιήσετε / απενεργοποιήσετε την τροφοδοσία, να επιλέξετε πηγή και να ρυθμίσετε την ένταση του ήχου.

Αυτός ο δέκτης Cambridge περιλαμβάνει οκτώ βύσματα HDMI, δύο από τα οποία υποστηρίζουν MHL (μπροστά και πίσω), διευκολύνοντας τη ροή από το τηλέφωνό σας. Υπάρχει μια θύρα USB, MP3 aux-in, δύο ομοαξονικές ψηφιακές υποδοχές και τέσσερις οπτικές θύρες. Υπάρχουν τέσσερις είσοδοι γραμμής και μία έξοδος εγγραφής για αναλογικό. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ρυθμίσεις 7.1 ή 7.2 καναλιών, χάρη στα δίδυμα υπογούφερ. Υπάρχει μια λειτουργία ζώνης δύο που επιτρέπει streaming από διαφορετικές πηγές σε δύο διαφορετικές περιοχές. Η ποιότητα ήχου είναι αυτόματα βαθμονομημένη. Μπορείτε να οδηγήσετε δύο οθόνες ταυτόχρονα με το Cambridge και είναι εξοπλισμένο για να χειριστείτε πηγές HDCP 2,2, 4K, 3D και επόμενης γενιάς.

Ισχυρή, εξαιρετική, μελλοντική απόδειξη και τόνοι συνδεσιμότητας - όλα όσα μπορεί να χρειαστείτε για να οδηγήσετε μια συναρπαστική εμπειρία home theater για τα επόμενα χρόνια. Η τιμή σε αυτό μπορεί να το κάνει να μοιάζει σαν ένα τυχερό παιχνίδι, αλλά είναι ένα που πληρώνει μακριά.

Η Yamaha πρόσφατα ενημέρωσε τη σειρά AVENTAGE για δέκτες υψηλής απόδοσης για τη στήριξη των Dolby Atmos και DTS: X και προσθέτει υποστήριξη για τις τελευταίες υπηρεσίες streaming WiFi. Το αποτέλεσμα είναι ρεαλισμός surround sound με απίστευτη πιστότητα για το εύρος τιμών $ 1.000.

Αυτός είναι ένας δέκτης 7,2 καναλιών με δυνατότητα προσθήκης ηχείων μπροστινής παρουσίας και ύψους, ώστε να μπορεί να είναι 9,2 κανάλια. Είναι επίσης μια μονάδα πολλαπλών ζωνών, ώστε να μπορείτε να χωρίσετε τον ήχο σε ένα δεύτερο δωμάτιο ή περιοχή με το MusicCast. Εκτός από την υποστήριξη της μετάδοσης βίντεο 4K HD, του DTS: X ήχου surround και του κωδικοποιητή για αρχεία ήχου υψηλής ανάλυσης, η συσκευή χρησιμοποιεί το YPAO-RSC για να αναλύσει την ακουστική του δωματίου και να βαθμονομήσει τον βέλτιστο ήχο από οκτώ διαφορετικές θέσεις ακρόασης.

Αυτός είναι ο πιο δυνατός δέκτης στη γραμμή Topaz του Cambridge, προσφέροντας 100 W ανά κανάλι, έξοδο αποκλειστικού υπογούφερ, δύο σειρές εξόδων ηχείων, αναλογικές εισόδους, ψηφιακές εισόδους, phono stage, δέκτη FM και είσοδο MP3. Αυτός ο δέκτης θα παίξει σχεδόν οτιδήποτε ρίχνεις σε αυτό.

Το ενσωματωμένο DAC Wolfson επιτρέπει την είσοδο από διάφορες ψηφιακές πηγές, συμπεριλαμβανομένων υπηρεσιών και συσκευών ροής μουσικής και αναπαράγει τον ήχο με απίστευτο βάθος και λεπτομέρεια. Ένα χαμηλής ηχητικής ακουστικής υγρασίας μεταλλικό σασί εξαλείφει τους κραδασμούς για την υψηλότερη δυνατή ποιότητα ήχου από κάθε πηγή.

Αυτός ο δέκτης χρησιμοποιεί έναν δακτυλιοειδή μετασχηματιστή, ο οποίος είναι πολύ ανώτερος από τους φθηνότερους μετασχηματιστές που χρησιμοποιούνται σήμερα από πολλούς κατασκευαστές. Αυτός ο μετασχηματιστής επιτρέπει την παραγωγή εξόδου υψηλής ποιότητας σε ηχεία ενίσχυσης χωρίς αποκοπή, buzz ή βουητό . Τα ηχεία μπορούν να κινούνται σε υψηλή ένταση με εξαιρετική απόδοση μπάσων . Τα αποθέματα ισχύος επιτρέπουν υψηλές κορυφές όταν χρειάζεται και η μονάδα είναι θωρακισμένη από ηλεκτρικές παρεμβολές για τη διατήρηση της ποιότητας της ισχύος και του σήματος.

Αν ψάχνετε για ένα στερεό στερεοφωνικό δέκτη που προσφέρει μόνο τη μουσική υψηλής ποιότητας, δεν χρειάζεται τα εξαρτήματα βίντεο να λειτουργούν με τον δέκτη και θέλετε ένα σύστημα που καταλαβαίνει την αξία ενός κορυφαίου μετασχηματιστή γραμμής, τότε αυτό είναι την καλύτερη επιλογή σας. Ενώ ο δακτυλιοειδής μετασχηματιστής που χρησιμοποιείται σε αυτό το δέκτη δεν είναι ο φθηνότερος, απλά δεν θα βρείτε καλύτερα.

Αυτός ο δέκτης μέσου επιπέδου από την Yamaha φέρνει ήχο surround 5.1 καναλιών υψηλής ποιότητας και πολλές επιλογές συνδεσιμότητας που είναι εύχρηστες για όλη την οικογένεια. Ο δέκτης περιλαμβάνει μια είσοδο USB, αλλά αυτό που πραγματικά θα ενθουσιάσει ο καθένας είναι οι επιλογές σύνδεσης χωρίς πόνο. Μεταδώστε μουσική ή ήχο μέσω Bluetooth, WiFi, Airplay, Spotify και Pandora. Αν έχετε ρυθμίσει σωστά, μπορείτε ακόμη και να μεταδώσετε μουσική σε διαφορετικά δωμάτια του σπιτιού που είναι συνδεδεμένα στη "Ζώνη Β" του δέκτη.

Ο ίδιος ο δέκτης είναι βέβαιο ότι θα ευχαριστήσει όσους έχουν πιο διακριτική αντίληψη του ήχου, χάρη στην υποστήριξη ήχου 4K Ultra HD και υψηλής ανάλυσης για πολλούς τύπους αρχείων, συμπεριλαμβανομένων των DSD, WAV, FLAC, AIFF και ALAC. Η μονάδα έχει 145 ισχύ εξόδου και παίζει surround σε πέντε κανάλια.

Το Pioneer VSX-1131 είναι ένας δέκτης 7,2 καναλιών που παράγει μέχρι και 170 W / κανάλι και διαθέτει μορφές ήχου Dolby Atmos και DTS: X για κορυφαίο ήχο. Σύμφωνα με την Pioneer, με τη χρήση αντικειμένων δεδομένων σε αντίθεση με τα παραδοσιακά δεδομένα που βασίζονται σε κανάλια, τα Dolby Atmos και DTS: X παρέχουν "μια τρισδιάστατη σφαίρα ήχου από όλες τις κατευθύνσεις - συμπεριλαμβανομένων των εναέριων - για να δημιουργήσουν μια πραγματικά εντυπωσιακή εμπειρία. Είναι ήχος είναι αξιοσημείωτο.

Αλλά αυτό που αγαπάμε πραγματικά είναι το γεγονός ότι διαθέτει χαρακτηριστικά ευρύτατα: Διαθέτει AirPlay, Bluetooth, Spotify Connect, Dolby Atmos, Google Cast για ήχο και ενσωματωμένη υποστήριξη Wi-Fi. Θα αναλάβει επίσης αναλογικό σήμα βίντεο σε HDMI, που σημαίνει ότι μπορείτε να πάρετε από με την εκτέλεση ενός μόνο καλώδιο στην τηλεόρασή σας. Και από τις επτά εισόδους HDMI του, τρεις υποστηρίζουν το HDCP 2.2, το οποίο σας επιτρέπει να συνδέσετε συσκευές Ultra HD. Το σύστημα MCACC (Multi-Channel Acoustic Calibration System) της Pioneer ισχυρίζεται ότι μπορεί να ρυθμίσει τον ήχο στο συγκεκριμένο δωμάτιο χρησιμοποιώντας ένα προσαρμοσμένο μικρόφωνο για να εξισώσει τις διαφορές στο μέγεθος, το επίπεδο και την απόσταση των ηχείων. Όσον αφορά τις λειτουργίες, δεν υπάρχει τίποτα που το VSX-1131 δεν προσφέρει.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .