Οι 7 καλύτεροι στερεοφωνικοί δέκτες που αγοράζουν το 2018 για $ 300 έως $ 600

Ολοκληρώστε το οικιακό σας σύστημα ήχου και βίντεο με αυτούς τους κορυφαίους στερεοφωνικούς δέκτες

Κατά την αγορά ενός στερεοφωνικού δέκτη, εξετάστε τη λίστα των "πρέπει να έχετε" μέσα στον προϋπολογισμό σας. Τα κοινά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν επεξεργασία βίντεο, διόρθωση αίθουσας, συμβατότητα Bluetooth και υποστήριξη για πολλές ζώνες. Προσδιορίστε μερικά από τα χαρακτηριστικά που είναι πιο σημαντικά για εσάς (π.χ. πόσα κανάλια και πόση ισχύς ενισχυτή χρειάζεστε;) και μπορείτε να αρχίσετε να έχετε μια ιδέα για την οποία θα μπορούσε να λειτουργήσει καλύτερα για εσάς. Για να σας βοηθήσουμε, αναφέραμε τους κορυφαίους στερεοφωνικούς δέκτες μεταξύ $ 300 και $ 600, ώστε να έχετε ένα σύστημα ποιότητας σε μια όχι τόσο εξωφρενική τιμή.

Αυτός ο δέκτης είναι ένα υπερσύγχρονο σύστημα ήχου surround που προσφέρει εκπληκτικό ήχο που ταιριάζει στην αντίληψή του και είναι συμβατό με σήμερα και τις προηγμένες μουσικές ταινίες του αύριο. Αυτό το εντυπωσιακό σύστημα σας δίνει τον ίδιο ήχο surround 3D δημιουργώντας ένα ηχητικό πεδίο που θα αισθάνεται σαν μια νύχτα στις ταινίες.

Το Denon AVR όχι μόνο φιλοξενεί τις καλύτερες της σημερινής τεχνολογίας AV αλλά ταυτόχρονα κάνει και για λίγο, χάρη σε μια προηγμένη ενότητα βίντεο που περιλαμβάνει τις προδιαγραφές HDMI 2.0a και HDCP 2.2 και στις έξι εισόδους HDMI. Επιπλέον, υποστηρίζεται το βίντεο 4K ultra HD 60Hz, όπως και η υποδειγματοληψία 4: 4: 4, το υψηλό δυναμικό εύρος, το βίντεο 21: 9, το 3D και το BT.2020. Υπάρχει υποστήριξη pass-through σε κάθε είσοδο για υποστήριξη συσκευών επόμενης γενιάς. Το ισχυρό τμήμα ενισχυτή διαθέτει διακριτές συσκευές υψηλής εξόδου ρεύματος και στα επτά κανάλια με πανομοιότυπη διαμόρφωση σε όλα τα κανάλια και μπορεί να οδηγήσει ακόμη και ηχεία χαμηλής σύνθετης αντίστασης. Παρέχεται υποστήριξη πολλαπλών δωματίων, επιτρέποντας την παρακολούθηση μιας ταινίας σε ένα δωμάτιο, ενώ η μουσική απολαμβάνει την άλλη. Η ασύρματη συνδεσιμότητα υποστηρίζεται με WiFi και Bluetooth και μπορείτε να κάνετε streaming μουσικής μέσω του Spotify Connect, των τοπικών μονάδων αποθήκευσης δικτύου ή του AirPlay. Η αναπαραγωγή ήχου Hi-res υποστηρίζεται μέχρι και 192kHz / 24-bit και η DSD5.6 προσφέρει απίστευτη πιστότητα.

Η απομακρυσμένη εφαρμογή Denon, η οποία διατίθεται μέσω του iTunes, του Google Play και του Amazon app store, σας επιτρέπει να ελέγχετε τη συσκευή μέσω του smartphone, του tablet ή της συσκευής Kindle. Τα κανάλια DLNA, DSD, FLAC, ALAC και AIFF υψηλής ευκρίνειας υποστηρίζονται για ροή. Αυτός ο δέκτης περιλαμβάνει ένα τηλεχειριστήριο.

Το Denon AVR-X1300W είναι ευέλικτο, ικανό να χειρίζεται την τελευταία τεχνολογία και παρέχει σταθερή ασύρματη και δικτυακή υποστήριξη. Συνολικά, η υποστήριξη και η ποιότητα ήχου και εικόνας είναι πρώτης τάξεως και συμπεριλαμβάνονται όλα τα χαρακτηριστικά που θα μπορούσατε να ονειρευτείτε.

Το AVRS930H σχεδόν έκανε το καλύτερο συνολικό σημείο στο ελάχιστο λόγω των τεράστιων δυνατοτήτων του, αλλά με ένα pricetag που είναι λίγο μικρό για το πλήρες πακέτο, δεν ελέγχει αρκετά όλα τα κουτιά. Αλλά το κουτί που κάνει check σε ένα τεράστιο τρόπο είναι η συμβατότητα. Αρκεί να πείτε ότι αυτό το πράγμα έχει ένα απίστευτα εντυπωσιακό εύρος ολοκλήρωσης λογισμικού εκτός πλαισίου που θα βεβαιωθείτε ότι λειτουργεί με τη ρύθμιση του home theatre.

Η προεγκατεστημένη λειτουργικότητα HEOS συνδέεται μέσω της εφαρμογής για να επιτρέψει αναπαραγωγή ηχείων με πολλά δωμάτια (υπό τον όρο ότι έχετε ηχεία και δέκτες HEOS με τους υπόλοιπους χώρους), παρόμοια με αυτή της σειράς ομιλητών Sonos. Η άμεση εφαρμογή παιχνιδιού που είναι συμβατή με τη μονάδα απαιτεί λειτουργικές συνδέσεις με το Spotify, το ραδιόφωνο TuneIn Internet, το Amazon Prime Music, το ραδιόφωνο iHeart, το Sirius XM, το Soundcloud, το Tidal, το Rhapsody, το Deezer και πολλά άλλα, ενώ η συνδεσιμότητά του λειτουργεί μέσω Wi-Fi, Bluetooth, Apple Airplay και πολλά άλλα. Φυσικά, δεν αναφέραμε καν την δυνατότητα αναπαραγωγής εδώ, αλλά με την τεχνολογία High Res audio που τροφοδοτείται από Dolby Digital και DTX, μια αυτόνομη εφαρμογή εξισορρόπησης γραφικών για τελικό έλεγχο και λειτουργικότητα surround 7,2, θα χρειαστείτε σε ένα δέκτη.

Εάν θέλετε έναν δέκτη που μπορεί να κρεμάσει με γρήγορη πρόοδο στην τεχνολογία home theatre, θα πρέπει να εξοπλιστεί καλύτερα για να είναι συμβατή με Dolby Atmos και DTS: X. Ενώ αυτές οι μορφές ήχου μόλις τώρα αρχίζουν να εμφανίζονται σε Blurays, θα είναι ο οριστικός τρόπος για να βιώσετε τον ήχο surround τα επόμενα χρόνια. Αυτός ο δέκτης 7,2 καναλιών από την Yamaha έρχεται εξοπλισμένος για να παίξει και τα δύο, καθώς και υποστήριξη 4K UHD, καθιστώντας τον τον καλύτερο ενισχυτή βίντεο στην περιοχή τιμών του.

Εκτός από την υποστήριξη βίντεο, ο δέκτης διαθέτει ισχυρή έξοδο ισχύος 145 watt και δύο ζώνες ήχου, συμπεριλαμβανομένου του Party Mode και του Main Sync sync, το οποίο παρέχει διαφορετικό ήχο σε διαφορετικούς χώρους. Ρυθμίστε τον για βέλτιστο ήχο με τον Υπεραξία Ελέγχου Υψηλής Απόδοσης (YPAO Reflected Sound Control), ο οποίος βαθμονομεί τον ήχο στο δωμάτιό σας για το πλησιέστερο σε ποιότητα στούντιο. Περιλαμβάνει μία θύρα HDMI, καθώς και ασύρματη συνδεσιμότητα μέσω Bluetooth, AirPlay και MusicCast της Yamaha, επιτρέποντάς σας να παίζετε μουσική και να ελέγχετε τον δέκτη από οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού. Υποστηρίζει αρχεία ήχου υψηλής ανάλυσης και έχει ενσωματωμένη είσοδο phono για δίσκους βινυλίου.

Το Onkyo TX-8140 είναι ένας εξαιρετικός δέκτης μεσαίου επιπέδου εξοπλισμένος με μετατροπέα ψηφιακού προς αναλογικό Asahi Kasei AK4452, ο οποίος χρησιμοποιεί τεχνολογίες βελτίωσης ήχου χαμηλής παραμόρφωσης για αναπαραγωγή οποιουδήποτε μορφής ήχου. Αυτό σημαίνει ότι ανεξάρτητα από το είδος του αρχείου ήχου ή βίντεο που κάνετε streaming, ο δέκτης τους μεταφράζει σε πανέμορφο ήχο. Επιπλέον, μπορείτε να κατευθύνετε την τηλεόραση μέσω ομοαξονικών και οπτικών εισόδων, γεγονός που καθιστά τη συνδετικότητα αύρα.

Η ποιότητα ήχου είναι απότομη και ρεαλιστική, με δύο κανάλια 80W σε οκτώ Ohms 20 Hz-20kHz. Το DAC Hi-Grade 384 kHz / 32 bit κάνει εξαιρετικό ήχο. Ο δέκτης διαθέτει ενσωματωμένο ενισχυτή phono για να συνδεθεί με το πικάπ για εξαιρετική ακρόαση από βινύλιο. Περισσότερες σύγχρονες επιλογές ακρόασης είναι επίσης διαθέσιμες μέσω Bluetooth, WiFi, Spotify Connect, Pandora και πολλά άλλα. Ελέγξτε τον δέκτη με την εφαρμογή Onkyo Remote στο τηλέφωνό σας ή χρησιμοποιήστε τα προεπιλεγμένα κουμπιά για να συντονιστείτε ανάμεσα στους αγαπημένους ραδιοφωνικούς σταθμούς AM / FM και internet.

Οι σύγχρονοι δέκτες της Pioneer έχουν ένα είδος χαραγμένο ένα όνομα για τον εαυτό τους στη βιομηχανία ήχου ως πολύ Wi-Fi φιλικές μονάδες για εκείνους που είναι ένας μικρός διαγωνισμός προϋπολογισμού. Και παρόλο που δεν έχουν την κορυφαία αναγνώριση ονόματος όπως οι Harmon Kardons και οι Denons του κόσμου, δεν μπορείτε να αρνηθείτε ότι αυτό το πράγμα δημιουργεί σταθερή σύνδεση με το ασύρματο περιβάλλον στο σπίτι σας. Η ίδια η σύνδεση Wi-Fi λειτουργεί μέσω 2.4 GHz για ιδανική συμβατότητα με τον υπάρχοντα δρομολογητή Wi-Fi και η συνδεσιμότητα Bluetooth λειτουργεί με έναν κωδικοποιητή SBC. Όλα ελέγχονται με την εύχρηστη ονομασία ControlApp με τη συσκευή σας iOS ή Android, ενώ η σύνδεση με ταχύτερη ταχύτητα Wi-Fi παίζει υψηλής ανάλυσης ήχου μέσω της Direct Stream Digital, μιας τεχνολογίας ευρείας ζώνης που αναπαράγει με ακρίβεια τεράστια αρχεία ήχου μέσω σύνδεσης δικτύου. Για να πάτε με τις στερεές λειτουργίες Wi-Fi, υπάρχει Airplay, ενσωματωμένο Spotify, ακόμα και εξωτερική σύνδεση υπολογιστή και υλικού. Ο ήχος υψηλής απόδοσης με όλες τις επιπλέον ευκολίες μιας πλήρως συνδεδεμένης μονάδας, όλα για μια πολύ καλή τιμή.

Η μονάδα R-S500BL ονομάζεται στερεοφωνικός δέκτης Natural Sound για έναν λόγο - ο στόχος της Yamaha με αυτή τη μονάδα ήταν να παράγει ένα στερεοφωνικό ήχο υψηλής πιστότητας, ο οποίος έρχεται ως καθαρός, φυσικός και απαλλαγμένος από την επεξεργασία. Η μονάδα είναι εξοπλισμένη με έναν τόνο ηχητικών κεντρικών λειτουργιών, όπως αυτό που καλεί η Yamaha καλώντας την τεχνολογία κυκλώματος Pure Direct, η οποία περνά τα ηχητικά σήματα κατά μήκος της συντομότερης δυνατής διαδρομής για τον καθαρότερο ήχο. Υπάρχει επίσης ενσωματωμένη υποδοχή σύνδεσης iPod και iPhone για απλή, αυτόματη μετάδοση ακόμη και με ένα βίντεο iPod έξω για να περάσει περισσότερο από απλά ήχο. Υπάρχει ασύρματη σύνδεση SiriusXM απευθείας από το κιβώτιο και ένα μεταβλητό σύστημα ελέγχου της έντασης του ήχου που εξασφαλίζει ότι κανένα αρχείο ήχου δεν είναι πολύ δυνατό ή πολύ μαλακό (ακόμα κι αν το ίδιο το αρχείο ήρθε με αυτόν τον τρόπο). Το σύνολο του συστήματος προσφέρει 75 W εξόδου για καθένα από τα δύο κύρια κανάλια στερεοφωνικής εξόδου, επιτρέποντας την αφθονία του ύψους και της πληρότητας. Αναπτύσσεται με μια ονομαστική λέξη Total Performance Anti-Resonance Technology που εξασφαλίζει ότι δεν υπάρχουν τεχνητά αποτελέσματα από τη φυσική δόνηση ή τα περιβλήματα της μονάδας.

Όταν ψάχνετε για συμβατότητα με τις συσκευές Apple σας σε ένα ισχυρό στερεοφωνικό δέκτη, πιθανότατα δεν θα κάνετε καλύτερα από το Onkyo TX-RZ710. Αυτός είναι ένας πολύ στρογγυλός δέκτης που παίζει καλά με οποιαδήποτε τεχνολογία ή υπηρεσία που συνδυάζετε με αυτό, όπως τα Apple Airplay, Bluetooth, Chromecast, Tune In Radio, Pandora, Spotify, Tidal και Deezer. Ανεξάρτητα από το είδος του τηλεφώνου ή του tablet που χρησιμοποιείτε ή τι μουσική υπηρεσία προτιμάτε, αυτός ο δέκτης λειτουργεί μόνο.

Εκτός από την ευρεία συμβατότητα, το Onkyo TX-RZ710 κάνει τα πάντα ένα καλό μοντέρνο δέκτη. Υποστηρίζει τα πιο πρόσφατα πρότυπα ήχου και βίντεο, συμπεριλαμβανομένων των High Dynamic Range (HDR), UltraHD, 4K και διαθέτει πιστοποίηση THX, ώστε να μπορείτε να ταιριάζετε με την ποιότητα της κινηματογραφικής αίθουσας με το σπίτι σας. Όσο για τις θύρες, αυτός ο δέκτης διαθέτει οκτώ εισόδους HDMI, δύο εξόδους HDMI, αναλογική είσοδο ήχου, είσοδο phono, είσοδο με ομοαξονικό κτλ.

Μια τελευταία σημείωση: Εάν αγοράσετε αυτό το μοντέλο, πρέπει να κάνετε λήψη της πιο πρόσφατης ενημερωμένης έκδοσης λογισμικού για να έχετε πλήρη συμβατότητα με όλες τις υπηρεσίες μουσικής που παρατίθενται. Για παράδειγμα, ένας αναθεωρητής του Amazon ήταν δυσαρεστημένος που η Tidal δεν λειτούργησε αρχικά, αλλά ο Onkyo πρόσθεσε την υποστήριξή του μέσω της πιο πρόσφατης ενημέρωσης υλικολογισμικού. Μόλις εγκατασταθεί, όλα λειτουργούν όπως υποσχέθηκαν.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .