Τα 7 καλύτερα ραδιόφωνα έκτακτης ανάγκης να αγοράσουν το 2018

Μείνετε ενημερωμένοι εν μέσω κρίσης

Ελπίζουμε πάντα ότι έχουμε αρκετό χρόνο για να προετοιμαστούμε για έκτακτη ανάγκη, αλλά, δυστυχώς, αυτό δεν συμβαίνει πάντα. Η ενεργητικότητα στην προετοιμασία σας μπορεί να κάνει όλη τη διαφορά και λίγα στοιχεία είναι πιο κρίσιμα από ένα ραδιόφωνο έκτακτης ανάγκης. Όταν η ισχύς είναι εκτός λειτουργίας και οι ειδήσεις είναι περιορισμένες, ένα ραδιόφωνο έκτακτης ανάγκης μπορεί να σας βοηθήσει να ενημερώνεστε για τις καιρικές συνθήκες, τις πρώτες αναζητήσεις απόκρισης, καθώς και οποιαδήποτε άλλη κρίσιμη πληροφορία. Δεν υπάρχει καμία έλλειψη διαθέσιμων επιλογών σε αυτό το διάστημα, οπότε έχουμε βοηθήσει να χτυπήσουμε κάτω τη λίστα μόνο για τα ραδιόφωνα έκτακτης ανάγκης που θα αγοράσουν σήμερα.

Με ενσωματωμένο φορτιστή τηλεφώνου και φακό LED, το ραδιόφωνο Sangean MMR-88 είναι ένας εξαιρετικός συνδυασμός όλων των βασικών λειτουργιών. Με τη μέτρηση των 2,71 x 5,98 x 3,3 ίντσες και με βάρος μόνο £ 86, το MMR-88 μπορεί να τροφοδοτηθεί με χειροκίνητο στρόφαλο, ηλιακό πάνελ ή υποδοχή USB. Έχει ένα ανθεκτικό και ανθεκτικό πλαίσιο, καθώς και μια δημόσια πιστοποίηση ειδοποίησης AM / FM για προειδοποιήσεις για σοβαρό καιρό με 19 προκαθορισμένα κανάλια για γρήγορη εύρεση των σημαντικότερων σταθμών. Ο ρυθμιζόμενος φακός LED περιλαμβάνει μεταβλητές ρυθμίσεις υψηλών, χαμηλών και αναβοσβήντων, καθώς και λειτουργικότητα κώδικα SOS Morse για καταστάσεις που γίνονται πραγματικά κακές. Η στρογγυλοποίηση του συνόλου χαρακτηριστικών είναι ένα ενσωματωμένο ηχείο, ενσωματωμένο ρολόι, έξοδος στερεοφωνικών ακουστικών και δυνατότητα απενεργοποίησης 90 λεπτών για τη διατήρηση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας.

Με το μέγεθος του μεγέθους 2,5 x 1 x 4,2 ίντσες και το οποίο ζυγίζει μόνο 4 ουγγιές, το ραδιόφωνο τσέπης C. Crane είναι μια εξαιρετικά συμπαγής λύση έκτακτης ανάγκης. Με την υποστήριξη AM / FM και NOAA, ο Crane προσθέτει πέντε δώρα μνήμης με ένα άγγιγμα για γρήγορο γύρισμα στους σταθμούς έκτακτης ανάγκης. Το ενσωματωμένο ηχείο λειτουργεί εξαιρετικά για όλη την οικογένεια να ακούει, ενώ η συσκευασία περιλαμβάνει ακουστικά για πιο προσωπική εμπειρία ακρόασης. Με δύο μπαταρίες AA (δεν περιλαμβάνονται), ο γερανός μπορεί να διαρκέσει περίπου 75 ώρες παιχνιδιού με μία μόνο φόρτιση. Τα πρόσθετα όπως ο οπίσθιος φωτισμός, ο χρονοδιακόπτης ύπνου, το ρολόι και το ξυπνητήρι, καθώς και η δυνατότητα απενεργοποίησης της οθόνης για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας καθιστούν το Crane μια απρόσκοπτη αγορά.

Ήδη ένας από τους καλύτερους ραδιόφωνα έκτακτης ανάγκης γύρω, η συμπερίληψη της φόρτισης της μανιβέλας στο Midland ER210 την καθιστά ιδανική αγορά για οποιαδήποτε έκτακτη ανάγκη. Μπορεί επίσης να τροφοδοτείται από τον ήλιο (και μπορεί να λειτουργεί για 25 ώρες με μία μόνο φόρτιση).

Διαθέτει ραδιοφωνική υποστήριξη μπάντας AM / FM και NOAA, καθώς και ένα φακό οδηγήσεων 130 lumen για νυχτερινές συνθήκες. Η ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου 2000mAh επιτρέπει στους χρήστες ER210 να φορτίζουν φορητές συσκευές μέσω της εξόδου USB.

Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, το ER210 είναι ετοιμοπαράδοτο με έναν φανό φακό SOS που αναβοσβήνει κώδικα Morse για να ανακαλύψετε γρήγορα την τοποθεσία σας. Και μόνο 60 δευτερόλεπτα από την εκκίνηση με τα χέρια σας παρέχει περισσότερα από 45 λεπτά ραδιοφώνου και 30 λεπτά λειτουργίας από φακό.

Ένας εξαιρετικός συνδυασμός τιμής, χαρακτηριστικών και μεγέθους, το ραδιόφωνο έκτακτης ανάγκης RunningSnail προσφέρει κορυφαία αξία. Διαθέτει τρεις μεθόδους επαναφόρτισης: φόρτιση microUSB, ηλιακή φόρτιση ή χειροκίνητη στρόφαλο. Η ενσωματωμένη τράπεζα ισχύος 1000mAh σας βοηθά να φορτίσετε οποιαδήποτε φορητή συσκευή μέσω USB ή καλωδίου αστραπής για να σας βοηθήσουν να συνδεθείτε όποτε επείγετε.

Με τους διαθέσιμους μετεωρολογικούς σταθμούς AM / FM και NOAA, είναι εύκολο να παραμείνετε ενημερωμένοι με έναν χειροκίνητο επιλογέα που σας βοηθά να μετατοπίζετε γρήγορα τους σταθμούς, ενώ ο 1W LED φακός σας βοηθά να βρείτε το δρόμο ή την αναζήτηση και διάσωση σημάτων. x 2,4 ίντσες και ζυγίζει μόλις 7,8 ουγκιές.

Το ραδιόφωνο έκτακτης ανάγκης RunningSnail MD-090 σάς βοηθά να είστε ενημερωμένοι ανά πάσα στιγμή και μπορείτε να λαμβάνετε και τα επτά καιρικά κανάλια NOAA. Η συμπεριλαμβανόμενη "επιτραπέζια λάμπα" LED ανάβει δεξιά για να βοηθήσει να φωτίσει ένα μικρό δωμάτιο σε περίπτωση διακοπής ρεύματος. Διαθέτοντας στεγάνωση IPX3, το MD-090 μπορεί να πάρει βροχή ή χιόνι χωρίς να ξεπεράσει το ρυθμό.

Το RunningSnail μπορεί να φορτιστεί με χειροκίνητο στρόφαλο, καλώδιο micro USB, τρεις μπαταρίες AAA ή ηλιακή ενέργεια. Επιπλέον, η επαναφορτιζόμενη μπαταρία 2000mAh μπορεί να παρέχει έως και 12 ώρες φωτισμού ή 4 έως 6 ώρες ραδιοφωνικού χρόνου (μπορεί επίσης να φορτίσει φορητές συσκευές όπως smartphones και tablet).

Το ανθεκτικό, αδιάβροχο Kaito KA500 μπορεί να φορτιστεί με χειροκίνητη εκκίνηση, ηλιακό πάνελ, καλώδιο micro USB, τυπική πρίζα τοίχου ή μπαταρίες. Το KA500 διαθέτει επίσης ραδιόφωνο AM / FM με ένδειξη σήματος LED για ακριβή ρύθμιση καναλιών, σύντομη συχνότητα δύο ζωνών για πρόσβαση στο δημόσιο σύστημα συναγερμού έκτακτης ανάγκης, καθώς και τα επτά κανάλια NOAA. Η τηλεσκοπική κεραία φτάνει τα 14,5 ίντσες σε ύψος για επιπλέον ευαισθησία για ραδιοφωνικές εκπομπές.

Ευτυχώς, ο κατάλογος χαρακτηριστικών KA500 δεν τελειώνει εκεί. Προσθέτει επίσης μια θύρα εξόδου USB 5V DC για τη φόρτιση κινητών συσκευών, κάμερες και μονάδες GPS και διαθέτει λαμπτήρα ανάγνωσης πέντε LED, φακό LED και φως με κόκκινο LED SOS beacon.

Το φορητό ραδιόφωνο καιρού Eton Scorpion II είναι η ιδανική επιλογή. Με μια πλήρως φορτισμένη μπαταρία, το Eton φέρνει πάνω από 12 ώρες ραδιο χρόνου, ενώ η συμπερίληψη ενός ηλιακού πίνακα, μανιβέλας, υποδοχής DC και micro USB κάνει για εύκολες μεθόδους όταν πρέπει να επαναφορτίσετε. Με 15 λεπτά φόρτισης με το χέρι στο Eton, μπορείτε να φορτίσετε εντελώς μια κινητή συσκευή, αλλά η μπαταρία 800mAh προσθέτει μια δευτερεύουσα επιλογή για τη φόρτιση φορητών συσκευών.

Όλες οι τυπικές επιλογές ραδιοφωνικών καναλιών είναι διαθέσιμες, συμπεριλαμβανομένων των καιρικών ζωνών AM / FM και NOAA για ενημέρωση. Το Eton προσθέτει επίσης ένα IPX4 ανθεκτικό στο νερό χαρακτηριστικό για την αντιμετώπιση της έντονης βροχής και των πιτσιλιών του νερού ή τυχόν τυχαίες σταγόνες. Ο ενσωματωμένος φακός LED προσφέρει 20 πόδια ορατότητας, ενώ ένα ανοιχτήρι για μπουκάλια αντικαθιστά τις πιο επείγουσες λειτουργίες όπως ένας κωδικός Morse ή σειρήνα (γιατί μερικές φορές πρέπει απλά να σπάσετε ένα κρύο).

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .