Τα πλεονεκτήματα της εκμίσθωσης παιδιών Hack PSP τους

Οι παιδικές φιγούρες μπορούν να προσθέσουν την εμπειρία του παιδιού σας στο PSP

Hacking ένα PSP μπορεί σίγουρα να είναι επικίνδυνο για τα παιδιά , αλλά κάποια οφέλη μπορούν να αποκτηθούν από τη διαδικασία. Ένα PSP με προσαρμοσμένο firmware που τρέχει σε αυτό μπορεί να κάνει τα πράγματα ένα κανονικό δεν μπορεί, μερικά από τα οποία επιτρέπονται μέσα στο νόμο.

Εάν το παιδί σας είναι αποφασισμένο να χάσει το PSP, μπορείτε να δείτε μερικά από τα διασκεδαστικά, νομικά πράγματα που μπορείτε εσείς ή το παιδί σας να κάνετε με ένα ξεκλείδωτο σύστημα.

Εκτελέστε το Homebrew

Το λογισμικό Homebrew αναπτύσσεται από τους χομπίστες και είναι διαθέσιμο δωρεάν. Στην πραγματικότητα, είναι παράνομο να χρεώνετε κανέναν για το λογισμικό homebrew επειδή δεν έχει άδεια από τη Sony, οπότε δεν θα πρέπει ποτέ να πληρώσετε για αυτό.

Το Homebrew δεν είναι μόνο δωρεάν παιχνίδια, αλλά μπορεί επίσης να επεκτείνει τις δυνατότητες του PSP σας, επιτρέποντας την άμεση ανταλλαγή μηνυμάτων για να μετατρέψει το σύστημα σε τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης.

Για μερικά παραδείγματα από το neatest homebrew στο PSP, ελέγξτε αυτή τη λίστα , η οποία περιλαμβάνει συνδέσμους για να κατεβάσετε το καθένα από τα homebrews στο hacked PSP σας. Μην ανησυχείτε, είναι ασφαλείς και αρκετά εύκολο για τα παιδιά να το χρησιμοποιούν χωρίς να καταστρέφουν τίποτα.

Σημείωση: Η εγκατάσταση του homebrew μπορεί να ακυρώσει την εγγύηση του PSP σας.

Δοκιμάστε ξένες συσκευές

Ορισμένα περιφερειακά για το PSP δεν υποστηρίζονται από το βορειοαμερικανικό μοντέλο. Ο δέκτης GPS για το PSP είναι ένας περιφερειακός που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι παίκτες σε ένα hacked PSP, σε συνδυασμό με το σωστό λογισμικό homebrew.

Αναπαραγωγή αντιγράφων παιχνιδιών στο PSPGo

Υπάρχουν τρόποι για να δημιουργήσετε ψηφιακά αντίγραφα των δίσκων παιχνιδιών PSP (ή UMD) εάν έχετε πρόσβαση σε ένα PSP-1000 ή 2000 με προσαρμοσμένο firmware και οι hackers του PSP έχουν καταστήσει δυνατή την τοποθέτηση αυτών των αντιγράφων στη μνήμη ενός PSPGo και να τα παίξετε σε αυτό το σύστημα.

Αυτό σημαίνει ότι τα παιχνίδια που κυκλοφόρησαν ποτέ στο PlayStation Store, όπως το Kingdom Hearts: Birth by Sleep, μπορούν να παιχτούν στο PSPGo.

Τα παιχνίδια που δεν είναι διαθέσιμα ως ψηφιακές λήψεις μέχρι τώρα είναι απίθανο να είναι ποτέ διαθέσιμα, γι 'αυτό είναι μια μεγάλη εναλλακτική λύση αν έχετε PSPGo και θέλετε να παίξετε αυτά τα παιχνίδια. Ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι η λήψη ή η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας ενός παιχνιδιού που δεν ανήκετε είναι παράνομο, οπότε το κάνετε μόνο για δίσκους παιχνιδιών που έχετε στην κατοχή σας.

Δεν θέλετε να χάσετε το PSP;

Εάν δεν ενδιαφέρεστε να αφήσετε το παιδί σας να χρησιμοποιήσει ένα PSP που έχει πειραχτεί, δείτε τη λίστα των κορυφαίων παιχνιδιών PSP για παιδιά για μερικές προτάσεις που θα λειτουργήσουν σωστά από το κουτί, χωρίς να χρειαστείτε hack.

Ωστόσο, να θυμάστε ότι το PSP δεν είναι καλό μόνο για παιχνίδια. Υπάρχουν πράγματι πολλά άλλα πράγματα που το PSP μπορεί να κάνει εκτός από την αναπαραγωγή βιντεοπαιχνιδιών.

Δεν έχετε κάνει ακόμα την αγορά; Δείτε πώς να επιλέξετε το καλύτερο PSP για έναν νέο παίκτη για μερικές συμβουλές. Ίσως θελήσετε ακόμη και να αποφύγετε το PSP εντελώς και να αρπάξετε το νεότερο PS Vita .