Πώς να ρυθμίσετε ένα ασύρματο ακουστικό A50 Gaming Astro

Έτσι έχετε φτιάξει ένα νέο Astro A50 ασύρματο ακουστικό τυχερού παιχνιδιού Astro A50.

Και τώρα τι?

Το A50 είναι μια ωραία βελτίωση σε σχέση με το Astro A30 που έχουμε εξετάσει προηγουμένως, αλλά μπορεί επίσης να φανεί εκνευριστικό για να εγκατασταθεί στους απροσδόκητους. Ευτυχώς, το να το βάζεις σε λειτουργία δεν είναι πραγματικά πολύ σκληρό, αν και είναι δυνατό να τρέχεις σε μερικά niggles στην πορεία. Ακολουθεί ένας οδηγός βήμα προς βήμα σχετικά με τον τρόπο ρύθμισης των ακουστικών τυχερών παιχνιδιών της Astro.

01 από 05

Σύζευξη ακουστικού τυχερού παιχνιδιού A50 2ης γενιάς

Εικόνα © Jason Hidalgo

Ενδιαφέρεστε για τον τρόπο με τον οποίο εκτελείται η συσκευή; Ελέγξτε την αναθεώρηση του ασύρματου ακουστικού Astro A50 Gen 2 δεύτερης γενιάς για το Xbox One , το οποίο χρησιμοποιώ για αυτό το σεμινάριο. Με την ευκαιρία, η παραλλαγή του Xbox One μπορεί να χρησιμοποιηθεί με άλλες κονσόλες και με PC. Για να το χρησιμοποιήσετε με άλλα συστήματα, δείτε το σεμινάριο Astro A50 για PS4, PS3, Xbox 360, PC και Mac .

Σε αυτή τη σημείωση, ας ξεκινήσουμε με τον τρόπο ρύθμισης του Astro A50 με το Xbox One.

02 του 05

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Astro A50 στο Xbox One: Ρύθμιση ελεγκτή

Εικόνα © Jason Hidalgo

Αν έχετε την έκδοση Xbox One του A50, έχετε σχεδόν όλα όσα χρειάζεστε. Το κλειδί εδώ είναι το καλώδιο συζήτησης Xbox One, το οποίο είναι ουσιαστικά αυτό που λείπει από τα άλλα A50 και επίσης αυτό που κάνει το Xbox One πόνο για να το χρησιμοποιήσετε γενικά με άλλα ακουστικά γενικής χρήσης, όπως το PDP Afterglow Prismatic , για παράδειγμα.

Το πρώτο πράγμα που θα θελήσετε να κάνετε είναι να βεβαιωθείτε ότι τόσο η κονσόλα Xbox One όσο και ο ελεγκτής σας ενημερώνονται. Δεν έκανα το τελευταίο στην αρχή, για παράδειγμα, και αναρωτιόμουν γιατί το A50 μου δεν δούλευε. Βασικά, θα χρειαστεί να συνδέσετε τον ελεγκτή σας στο Xbox One μέσω καλωδίου USB για να το ενημερώσετε και να κάνετε αυτή τη διαδικασία με κάθε άλλο ελεγκτή Xbox One που σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε.

03 του 05

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Astro A50 στο Xbox One: Ρύθμιση καλωδίων

Εικόνα © Jason Hidalgo

Αφού γίνει αυτό, πάρτε ένα από τα καλώδια microUSB / USB που περιλαμβάνονται και συνδέστε το άκρο microUSB στην υποδοχή "PWR" πίσω από το MixAmp Tx και την πλευρά USB πίσω από το Xbox One.

Στη συνέχεια, πάρτε το καλώδιο οπτικού καλωδίου TOSlink και συνδέστε τη μία πλευρά στην υποδοχή "OPT IN" (όχι στην υποδοχή "OPT OUT") του MixAmp και στην άλλη πλευρά στην υποδοχή οπτικού καλωδίου πίσω από το Xbox One (μεταξύ των υποδοχών HDMI). Η υποδοχή OPT IN θα έχει αρχικά ένα κάλυμμα, ώστε να το βγάλουμε έξω. Βεβαιωθείτε επίσης ότι έχετε αφαιρέσει τα καλύμματα στις άκρες των οπτικών καλωδίων ή ότι δεν θα ασφαλίσουν στη θέση τους.

Εάν θέλετε να φορτίσετε το ακουστικό σας μέσω του MixAmp, συνδέστε το άκρο USB του άλλου καλωδίου microUSB / USB στο πίσω μέρος του MixAmp και μπορείτε να φορτίσετε το A50 συνδέοντας το microUSB στο ακουστικό.

04 του 05

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Astro A50 στο Xbox One: Ρυθμίσεις Xbox One

Εικόνα © Jason Hidalgo

Ενεργοποιήστε το Xbox One και, στη συνέχεια, ενεργοποιήστε το MixAmp πιέζοντας το κουμπί τροφοδοσίας στα αριστερά και, στη συνέχεια, ενεργοποιήστε το ακουστικό, πατώντας το κουμπί λειτουργίας μία φορά. Εάν δεν ενεργοποιηθεί, ίσως χρειαστεί να φορτώσετε πρώτα. Εάν κρατήσετε πατημένο το κουμπί τροφοδοσίας, αρχίζει το ζευγάρωμα, το οποίο δεν θα πρέπει να κάνετε αφού το MixAmp και τα ακουστικά έχουν ήδη συνδυαστεί. Διαφορετικά, κρατήστε πατημένο το κουμπί τροφοδοσίας στο MixAmp πρώτα έως ότου αναβοσβήνει με λευκό χρώμα, στη συνέχεια, το κουμπί τροφοδοσίας στο ακουστικό, μέχρι να αναβοσβήνει και το λευκό. Μόλις σταματήσουν να αναβοσβήνουν και παραμένουν άσπρα, ο συνδυασμός γίνεται.

Στο Xbox One, κάντε κλικ στο "Ρυθμίσεις" και στη συνέχεια στο "Display & Sound". Θα χρειαστεί να επιλέξετε "Bitstream Format" και να το αλλάξετε σε "Dolby Digital". μην φωνάζετε αν η "Μορφή bitstream" έχει γκρι χρώμα και δεν μπορεί να γίνει κλικ. Απλά πηγαίνετε στο "Optical Audio" ακριβώς πάνω από αυτό και επιλέξτε το "Bitstream out" και αυτό θα σας επιτρέψει να αλλάξετε το "Bitstream Format".

05 του 05

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Astro A50 στο Xbox One: Καλώδιο συνομιλίας ελεγκτή

Εικόνα © Jason Hidalgo

Τέλος, συνδέστε το καλώδιο συνομιλίας Xbox One στο κάτω μέρος του ελεγκτή Xbox έως ότου ασφαλίσει στη θέση του. Συνδέστε το άλλο άκρο στη θύρα καλωδίου Xbox Live ακριβώς κάτω από το ακουστικό μικροφώνου και είστε έτοιμοι. Για να βγάλετε το καλώδιο συνομιλίας σε περίπτωση που χρειαστεί να αλλάξετε ελεγκτές, ΜΗΝ τραβάτε το καλώδιο. Αντ 'αυτού, γυρίστε τον ελεγκτή στην πλάτη του και τραβήξτε το πάνω μέρος του πλαστικού περιβλήματος του συνδετήρα και σπρώξτε προς τα κάτω.

Για να χρησιμοποιήσετε ένα A50 με άλλες κονσόλες ή με υπολογιστή, ελέγξτε το σεμινάριο μου, "Χρήση του Astro A50 για PS4, PS3, Xbox 360 και PC". Για περισσότερα άρθρα και σχόλια σχετικά με φορητές συσκευές ήχου, επισκεφθείτε τον διανομέα των ακουστικών και των ηχείων