Πώς να χρησιμοποιήσετε το PlayStation Store για υπολογιστή για να το κατεβάσετε σε ένα PSP

Οδηγίες βήμα προς βήμα

Αν δεν έχετε έναν ασύρματο δρομολογητή στο σπίτι σας και δεν διαθέτετε ένα PS3 που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αποκτήσετε πρόσβαση στο PlayStation Store, ίσως να νομίζετε ότι δεν έχετε τύχη όσον αφορά τη λήψη περιεχομένου για το PSP σας από το PlayStation Δίκτυο. Αν διαθέτετε υπολογιστή με σύνδεση στο διαδίκτυο, μπορείτε να κάνετε λήψη παιχνιδιών, demos και άλλου περιεχομένου από το PlayStation Store για PC και να το συγχρονίσετε στο PSP σας. Είναι εύκολο. Εδώ είναι 9 βήματα για να συμβεί αυτό.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το PlayStation Store για υπολογιστή για λήψη στο PlayStation Portable (PSP): 9 βήματα

  1. Εάν δεν το έχετε ήδη κάνει, κατεβάστε και εγκαταστήστε το Sony Media Go για το PSP. Αν χρειάζεστε βοήθεια, ανατρέξτε σε αυτό το σεμινάριο για οδηγίες και συμβουλές.
  2. Βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετό χώρο για τις λήψεις σας στο Memory Stick σας PSP. Ενεργοποιήστε το PSP σας, συνδέστε το στον υπολογιστή σας με καλώδιο USB και ενεργοποιήστε τη σύνδεση USB μεταβαίνοντας στο μενού "Ρυθμίσεις" στο PSP και επιλέγοντας "Σύνδεση USB".
  3. Βεβαιωθείτε ότι ο υπολογιστής σας είναι συνδεδεμένος στο διαδίκτυο και ξεκινήστε το Sony Media Go για το PSP.
  4. Εάν αυτή είναι η πρώτη φορά που έχετε ξεκινήσει το Media Go, θα τρέξει μέσω της διαδικασίας ρύθμισης και στη συνέχεια θα σας μεταφέρει στο PlayStation Store. Αν έχετε ήδη εκκινήσει το Media Go, εκκινήστε το, κάντε κλικ στο εικονίδιο του καταστήματος PlayStation για να μεταβείτε στο κατάστημα.
  5. Περιηγηθείτε στο κατάστημα κάνοντας κλικ στις κατηγορίες μέχρι να βρείτε ένα παιχνίδι, μια επίδειξη, ένα βίντεο ή άλλο περιεχόμενο που θέλετε να κατεβάσετε.
  6. Κάντε κλικ στο κουμπί "λήψη".
  7. Εάν δεν έχετε χρησιμοποιήσει το PlayStation Store για PC πριν, θα χρειαστεί να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό. (Βλ. Συμβουλή 1 κατωτέρω.) Εάν έχετε χρησιμοποιήσει το Store πριν, θα πρέπει να συνδεθείτε.
  1. Μόλις συνδεθείτε, θα χρειαστεί να βρείτε ξανά το στοιχείο σας και ξανά κάντε κλικ στο κουμπί "λήψη". (Δείτε Συμβουλές 2 και 3 παρακάτω.) Τα επιλεγμένα στοιχεία θα φορτωθούν στο PSP σας.
  2. Όταν ολοκληρωθεί η λήψη, αποσυνδέστε το PSP και μεταβείτε στο νέο περιεχόμενο. Απολαμβάνω!

Συμβουλές

  1. Εάν έχετε ήδη δημιουργήσει λογαριασμό στο PlayStation Network στο PS3 ή στο PSP, χρησιμοποιήστε τις ίδιες πληροφορίες σύνδεσης για πρόσβαση στο PlayStation Store για PC. διαφορετικά, ακολουθήστε τις οδηγίες για να δημιουργήσετε ένα νέο λογαριασμό.
  2. Όταν κάνετε κλικ στο στοιχείο "λήψη" σε ένα στοιχείο, μπορείτε να επιλέξετε να το κατεβάσετε αμέσως ή να το προσθέσετε στο καλάθι σας, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε πολλά στοιχεία και στη συνέχεια να τα κατεβάσετε όλα μαζί.
  3. Όταν κάνετε κλικ για να κάνετε λήψη ενός στοιχείου, ενδέχεται να σας ζητηθεί να κάνετε λήψη μιας ενημερωμένης έκδοσης του PlayStation Network Downloader. Κατεβάστε το και στη συνέχεια επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας και επανεκκινήστε το Media Go ξανά και κάντε κλικ στο εικονίδιο PS Store για να επιστρέψετε στο κατάστημα. Βρείτε τη λήψη και κάντε κλικ στο κουμπί "λήψη" (και πάλι!).
  4. Δεν μπορείτε να δείτε το περιεχόμενο του PlayStation Store στον υπολογιστή σας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο στο PSP σας.
  5. Δεν μπορείτε να κάνετε λήψη στοιχείων του PlayStation Store μόνο στον υπολογιστή σας. Πρέπει να έχετε ένα PSP συνδεδεμένο στον υπολογιστή σας, με ένα memory stick στο PSP που έχει αρκετό ελεύθερο χώρο για να κατεβάσετε.

Ο, τι χρειάζεσαι