Πώς να μεταφέρετε βίντεο από ψηφιακή βιντεοκάμερα σε συσκευή εγγραφής DVD

Η μεταφορά βίντεο που έχει εγγραφεί σε ψηφιακή βιντεοκάμερα σε συσκευή εγγραφής DVD είναι ένα γρήγορο! Η εγγραφή σε ένα DVD είναι ένας τρόπος για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας της ταινίας σας και σας επιτρέπει να μοιράζεστε και να παρακολουθείτε εύκολα τα βίντεο στο σπίτι σας. Για αυτό το σεμινάριο, χρησιμοποιούμε μια βιντεοκάμερα Sony DCR-HC21 MiniDV Sony ως συσκευή αναπαραγωγής και ένα DVD-R120 DVD-R120 Set-Top DVD Recorder ως DVD recorder. Διαβάστε παρακάτω για πληροφορίες σχετικά με τη μεταφορά βίντεο από ψηφιακή βιντεοκάμερα σε συσκευή εγγραφής DVD.

Βήματα για τη μεταφορά βίντεο σε συσκευή εγγραφής DVD

  1. Εγγραφή κάποιου βίντεο! Θα χρειαστείτε κάποιο βίντεο για να μεταφέρετε σε DVD, οπότε βγείτε εκεί και τραβήξτε ένα μεγάλο βίντεο !
  2. Ενεργοποιήστε τη συσκευή εγγραφής DVD και την τηλεόραση στην οποία είναι συνδεδεμένη η συσκευή εγγραφής DVD. Σε αυτήν την περίπτωση, διαθέτουμε μια συσκευή εγγραφής DVD της Samsung συνδεδεμένη σε μια τηλεόραση μέσω ενός καλωδίου RCA Audio / Video από τις οπίσθιες εξόδους του DVD recorder στις πίσω εισόδους RCA της τηλεόρασης. Χρησιμοποιούμε ξεχωριστή συσκευή αναπαραγωγής DVD για αναπαραγωγή DVD, αλλά εάν χρησιμοποιείτε και το DVD Recorder σας ως φορέα, χρησιμοποιήστε τις καλύτερες συνδέσεις καλωδίων που μπορείτε να συνδέσετε στην τηλεόραση.
  3. Συνδέστε την ψηφιακή βιντεοκάμερα σε μια πρίζα (μην χρησιμοποιείτε την μπαταρία!).
  4. Ενεργοποιήστε την ψηφιακή βιντεοκάμερα και τοποθετήστε τη σε λειτουργία αναπαραγωγής . Τοποθετήστε την ταινία που θέλετε να εγγράψετε σε DVD.
  5. Συνδέστε ένα καλώδιο Firewire (καλούμενο επίσης i.LINK ή IEEE 1394) στην έξοδο της ψηφιακής βιντεοκάμερας και στην είσοδο της συσκευής εγγραφής DVD. Εάν η συσκευή εγγραφής DVD δεν περιλαμβάνει είσοδο Firewire, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αναλογικά καλώδια. Συνδέστε ένα καλώδιο βίντεο S-Video ή RCA και σύνθετα στερεοφωνικά καλώδια (κόκκινο και άσπρο βύσμα RCA) από τη βιντεοκάμερα στις εισόδους του DVD Recorder. Σε αυτό το παράδειγμα, θα συνδέσουμε την ψηφιακή βιντεοκάμερα στη συσκευή εγγραφής DVD με μπροστινή είσοδο Firewire.
  1. Αλλάξτε την είσοδο στη συσκευή εγγραφής DVD ώστε να ταιριάζει με τις εισόδους που χρησιμοποιείτε. Εφόσον χρησιμοποιούμε την μπροστινή είσοδο Firewire, θα αλλάξουμε την είσοδο σε DV , η οποία είναι η είσοδος για εγγραφή χρησιμοποιώντας την είσοδο Firewire. Αν καταγράψαμε χρησιμοποιώντας τα μπροστινά αναλογικά καλώδια θα ήταν L2 , οι πίσω είσοδοι, L1 . Η επιλογή εισόδου μπορεί τυπικά να αλλάξει χρησιμοποιώντας το τηλεχειριστήριο του DVD recorder.
  2. Θα χρειαστεί επίσης να αλλάξετε την επιλογή εισόδου στην τηλεόραση για να ταιριάζει με τις εισόδους που χρησιμοποιείτε για τη σύνδεση της συσκευής εγγραφής DVD. Σε αυτήν την περίπτωση, χρησιμοποιούμε πίσω εισόδους που αντιστοιχούν στο βίντεο 2 . Αυτό μας επιτρέπει να δούμε τι καταγράφουμε.
  3. Μπορείτε τώρα να εκτελέσετε μια δοκιμή για να βεβαιωθείτε ότι το σήμα βίντεο έρχεται κατευθείαν στο DVD recorder και στην τηλεόραση. Απλώς ξεκινήστε να αναπαράγετε το βίντεο πίσω από την ψηφιακή βιντεοκάμερα και δείτε εάν το βίντεο και ο ήχος αναπαράγονται στην τηλεόραση. Εάν έχετε ό, τι έχει συνδέσει σωστά και έχει επιλεγεί η σωστή είσοδος, θα πρέπει να βλέπετε και να ακούτε το βίντεό σας. Εάν όχι, ελέγξτε τις συνδέσεις καλωδίων, την ισχύ και την επιλογή εισόδου.
  1. Τώρα είστε έτοιμοι να γράψετε! Κατ 'αρχάς, καθορίστε τον τύπο δίσκου που θα χρειαστείτε , είτε DVD + R / RW είτε DVD-R / RW. Δεύτερον, αλλάξτε την ταχύτητα εγγραφής στην επιθυμητή ρύθμιση. Στην περίπτωσή μας, είναι SP , η οποία επιτρέπει έως και δύο ώρες χρόνο εγγραφής.
  2. Τοποθετήστε το εγγράψιμο DVD στη συσκευή εγγραφής DVD.
  3. Τραβήξτε την κασέτα προς τα πίσω στην αρχή και, στη συνέχεια, ξεκινήστε την αναπαραγωγή της κασέτας πιέζοντας ταυτόχρονα την εγγραφή είτε στην ίδια τη συσκευή εγγραφής DVD είτε χρησιμοποιώντας το τηλεχειριστήριο. Αν θέλετε να εγγράψετε περισσότερες από μία κασέτες σε ένα DVD, απλά πατήστε τη συσκευή εγγραφής ενώ αλλάζετε τις κασέτες και, στη συνέχεια, επαναλάβετε πατώντας παύση στη συσκευή εγγραφής ή το τηλεχειριστήριο μια δεύτερη φορά αφού αρχίσετε να αναπαράγετε την επόμενη κασέτα.
  4. Αφού καταγράψετε την ταινία σας (ή τις ταινίες) πατήστε το stop στο recorder ή στο τηλεχειριστήριο. Οι συσκευές εγγραφής DVD απαιτούν την οριστικοποίηση του DVD προκειμένου να γίνει ένα DVD-Video, το οποίο μπορεί να αναπαραχθεί σε άλλες συσκευές. Η μέθοδος οριστικοποίησης ποικίλλει ανάλογα με τη συσκευή εγγραφής DVD, επομένως συμβουλευτείτε το εγχειρίδιο χρήσης για πληροφορίες σχετικά με αυτό το βήμα.
  5. Αφού οριστικοποιηθεί το DVD, είναι έτοιμο για αναπαραγωγή.