Οδηγός αγοραστή τσάντας για φορητούς υπολογιστές

Αγοράζοντας μια τσάντα για φορητούς υπολογιστές

Ένα από τα πιο σημαντικά αξεσουάρ για το φορητό υπολογιστή σας είναι η θήκη για φορητούς υπολογιστές ή η θήκη για φορητούς υπολογιστές : Δεν προστατεύει μόνο το φορητό σας υπολογιστή και σας βοηθά να περιστρέψετε όλα τα άλλα εργαλεία και τα χαρτιά σας, η τσάντα lap-top μπορεί επίσης να είναι δήλωση μόδας. Χρησιμοποιήστε αυτόν τον οδηγό αγοραστή για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την καλύτερη τσάντα για τις ανάγκες σας.

Αγοράζοντας μια τσάντα φορητού υπολογιστή, αποσκευές ή χαρτοφύλακα

Η τσάντα που θα επιλέξετε εξαρτάται από διάφορα χαρακτηριστικά και σκέψεις, αλλά το πιο σημαντικό είναι το πώς σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε την τσάντα. Εάν είστε συχνός ταξιδιώτης, για παράδειγμα, θα πρέπει να αναζητήσετε μια τσάντα με την ένδειξη "σημείο ελέγχου φιλικό". Αν έχετε ένα πολύ μεγάλο και βαρύ φορητό υπολογιστή, ένα στυλ κυλιόμενης θήκης μπορεί να σας βοηθήσει να αποφύγετε τους πονηρούς ώμους. Φέρτε πολλά χαρτιά, μια εφεδρική μπαταρία, φορητό σκληρό δίσκο και / ή πολλά άλλα πράγματα; Ψάξτε για ευρυχωρία και τσέπες για οργάνωση.

Μην ξεχάσετε να ελέγξετε τις διαστάσεις της τσάντας - και οι συνολικές διαστάσεις και οι διαστάσεις του διαμερίσματος για φορητούς υπολογιστές - για να βεβαιωθείτε ότι ο φορητός υπολογιστής σας θα χωράει στην τσάντα

Ζήτησα από τους επαγγελματίες του ταξιδιού, συμπεριλαμβανομένων των λαϊκών φορητών υπολογιστών και κατασκευαστών αποσκευών, τι πρέπει να ψάξουν οι άνθρωποι σε μια τσάντα, και έδωσαν μερικές πολύ καλές απαντήσεις στις Συχνές Ερωτήσεις σχετικά με την αγορά της καλύτερης τσάντας ή αποσκευών για φορητούς υπολογιστές , συμπεριλαμβανομένων λεπτομερειών όπως φερμουάρ αυτοεξυπηρέτησης τσάντα από ένα ποιοτικό.

Τσάντες για φορητούς υπολογιστές

Από τα μανίκια για φορητούς υπολογιστές μέχρι τις τσάντες αγγελιοφόρων για σακίδια σε κυλιόμενες σάκους , έχετε πολλά στυλ τσαντών για να διαλέξετε. Καθένας έχει πλεονεκτήματα και παρουσιάζει μια διαφορετική εικόνα. (Στην πραγματικότητα, δεν είναι ασυνήθιστο να κατέχετε περισσότερες από μία σακουλές για φορητούς υπολογιστές, ώστε να μπορείτε να αλλάζετε στυλ ανάλογα με τις περιστάσεις.) Εδώ είναι μια σύντομη επισκόπηση των διαφορετικών στυλ και μερικές χειροκίνητες επιλογές για να διευκολύνετε την εύρεση της τέλειας τσάντας:

Υπάρχουν επίσης ειδικοί σακίδια lap-top για να διαλέξετε μεταξύ των οποίων: