Γιατί να επιλέξετε ένα περιορισμένο σχέδιο όταν υπάρχουν απεριόριστες;

Απεριόριστα σχέδια είναι απεριόριστα, έτσι γιατί ποτέ να επιλέξετε ένα περιορισμένο σχέδιο;

Δεδομένου ότι τα απεριόριστα online σχέδια δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας όποια και όσο θέλετε, γιατί στον κόσμο κάποιος θα επιλέξει να αγοράσει μια "μικρότερη" υπηρεσία;

Ειδικά αν οι τιμές είναι παρόμοιες, γιατί περιορίζετε τον εαυτό σας;

Η ακόλουθη ερώτηση είναι μία από τις πολλές που θα βρείτε στις Συνήθεις Ερωτήσεις μου για Backup :

& # 34; Γιατί θα πλήρωνε κανείς για ένα online πρόγραμμα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας που επιτρέπει μόνο ένα συγκεκριμένο αποθηκευτικό χώρο όταν υπάρχουν τόσες πολλές υπηρεσίες που προσφέρουν απεριόριστα σχέδια; & # 34;

Το ποσό του διαδικτυακού χώρου εφεδρικών αντιγράφων που προσφέρει ένα σχέδιο μπορεί να είναι ο μεγαλύτερος παράγοντας για εσάς ή για μένα, αλλά ίσως να μην είναι καν η ελάχιστη ανησυχία για κάποιον άλλο.

Ένα περιορισμένο σχέδιο από μια ηλεκτρονική υπηρεσία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας μπορεί να προσφέρει ένα χαρακτηριστικό δολοφόνου κατά τη γνώμη ενός ατόμου που απλά δεν είναι διαθέσιμο σε απεριόριστο σχέδιο από οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία.

Για παράδειγμα, γνωρίζω μια πολύ καλή υπηρεσία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας στο διαδίκτυο, η οποία δεν προσφέρει απεριόριστο σχέδιο, αλλά διαθέτει κέντρο δεδομένων που βρίσκεται στην Αφρική, κάτι που δεν μπορεί να πει κανένας άλλος σημαντικός εφεδρικός σταθμός. Αν είστε χρήστης της Νότιας Αφρικής που ασχολείται με την ταχύτητα φόρτωσης και λήψης, το περιορισμένο σχέδιο της υπηρεσίας φαίνεται πιθανώς εξαιρετικά ελκυστικό.

Μια άλλη υπηρεσία που γνωρίζω προσφέρει μια εφαρμογή Blackberry, κάτι πολύ λίγες υπηρεσίες οποιουδήποτε είδους κάνουν αυτές τις μέρες. Εάν είστε χρήστης του BlackBerry, αυτό το χαρακτηριστικό αυξάνεται πάνω από κάθε άλλο που μια εταιρεία θα μπορούσε ενδεχομένως να διαφημίσει. Αυτό είναι πολύ μεγαλύτερο από το να έχεις πρόσβαση σε διάφορες TB δεδομένων που μπορείς ή δεν μπορείς ποτέ να χρησιμοποιήσεις.

Σε ένα είδος άλλου παραδείγματος των κερμάτων, όλο και περισσότερες υπηρεσίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας cloud μειώνουν την υποστήριξη για τα Windows XP, αφού η Microsoft έκανε το ίδιο. Εάν εξακολουθείτε να χρησιμοποιείτε τα Windows XP (δεν είναι καλή ιδέα, αλλά η κατάσταση εξακολουθεί να υπάρχει ακόμα και σήμερα) και εξακολουθούν να ενδιαφέρονται για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας στο σύννεφο, αυτό είναι το μόνο χαρακτηριστικό που πραγματικά έχει σημασία για εσάς.

Πιθανότατα να φτάσετε εκεί που θα πάω με όλα αυτά μέχρι τώρα.

Καθώς κάνετε την απόφασή σας σχετικά με το ποια υπηρεσία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας online θα πάτε, προσπαθήστε να καταλάβετε τι είναι πραγματικά σημαντικό για εσάς . Ακριβώς επειδή περιορίζεται έναντι απεριόριστη φαίνεται να κυριαρχεί σε πολλή συζήτηση backup cloud, αυτό δεν σημαίνει ότι ο καθένας πρέπει αναγκαστικά να φροντίσει για την πρόσβαση σε απεριόριστη αποθήκευση.

Κοιτάξτε τα χαρακτηριστικά που προσφέρουν αυτές οι εταιρείες, σκεφτείτε το είδος των δεδομένων που χρειάζεστε και δημιουργήστε τη σωστή επιλογή με βάση τις ανάγκες σας, όχι εκείνες του μέσου χρήστη ενέργειας ή ό, τι μια ομάδα μάρκετινγκ αποφάσισε να εστιάσει την προσοχή τους.

Ακολουθούν μερικές ακόμα ερωτήσεις που μου ζητούνται συχνά κατά την αναζήτηση της σωστής υπηρεσίας δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας:

Έχω απαντήσει πάνω από δώδεκα περισσότερες ερωτήσεις σχετικά με την δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας στο σύννεφο, τις οποίες με ρωτάνε τακτικά οι αναγνώστες μου, τα οποία μπορείτε να βρείτε στη σελίδα " Συνήθεις ερωτήσεις " του Online Backup .