Μάθετε τον σωστό τρόπο για να εγκαταστήσετε το Google Earth για Linux

Το Google Earth είναι μια εικονική σφαίρα που δείχνει τον πλανήτη από την άποψη του πουλιού χρησιμοποιώντας δορυφορικές εικόνες. Με το Google Earth στον υπολογιστή σας Linux , μπορείτε να αναζητήσετε μια τοποθεσία και να χρησιμοποιήσετε την εικονική κάμερα για μεγέθυνση και προβολή μιας εικόνας από την κορυφή προς τα κάτω για την τοποθεσία που επιλέγετε.

Μπορείτε να τοποθετήσετε δείκτες με δυνατότητα κλικ στην υδρόγειο και να δείτε σύνορα, δρόμους, κτίρια και προβλέψεις καιρού. Μπορείτε ακόμα να μετρήσετε τις επιφάνειες στο έδαφος, να χρησιμοποιήσετε το GIS για να εισαγάγετε χαρακτηριστικά και να εκτυπώσετε στιγμιότυπα οθόνης υψηλής ανάλυσης.

Εφαρμογή Web Google Earth έναντι λήψης

Το 2017, η Google κυκλοφόρησε μια νέα έκδοση του Google Earth ως εφαρμογή web αποκλειστικά για το πρόγραμμα περιήγησης Chrome. Αυτή η νέα έκδοση δεν απαιτεί λήψη και προσφέρει καλύτερη υποστήριξη για το Linux. Ωστόσο, για χρήστες Windows, Mac OS και Linux που δεν χρησιμοποιούν το Chrome, εξακολουθεί να υπάρχει δωρεάν λήψη της προηγούμενης έκδοσης του Google Earth.

Η απαίτηση του συστήματος λήψης Google Earth για το Linux είναι βιβλιοθήκες LSB 4.1 (Linux Standard Base).

01 από 04

Μεταβείτε στον ιστότοπο του Google Earth

Ιστοσελίδα του Google Earth.

Δεν είναι τόσο εύκολο να βρείτε τις λήψεις όπως ήταν.

  1. Μεταβείτε στον ιστότοπο λήψης για το Google Earth, όπου μπορείτε να κάνετε λήψη του Google Earth Pro για υπολογιστές Linux, Windows και Mac.
  2. Διαβάστε την Πολιτική απορρήτου του Google Earth και τους όρους παροχής υπηρεσιών.
  3. Κάντε κλικ στο κουμπί " Συμφωνώ και λήψη ".
Περισσότερο "

02 από 04

Κάντε λήψη του Google Earth για Linux

Κάντε λήψη του πακέτου Google Earth Debian.

Αφού κάνετε κλικ στην επιλογή Συμφωνώ και Λήψη , η Google θα κατεβάσει αυτόματα την έκδοση του λογισμικού για το λειτουργικό σας σύστημα.

03 του 04

Επιλέξτε τη θέση λήψης

Λήψη του Google Earth.

Μπορεί να εμφανιστεί ένα παράθυρο διαλόγου που σας ρωτάει πού θέλετε να αποθηκευτεί το πακέτο Google Earth στον υπολογιστή σας.

Εάν δεν έχετε λόγο να αποθηκεύσετε το αρχείο κάπου εκτός από τον προεπιλεγμένο φάκελο, απλώς κάντε κλικ στο κουμπί Αποθήκευση .

04 του 04

Εγκαταστήστε το πακέτο

Εγκαταστήστε το Google Earth.

Για να εγκαταστήσετε το Google Earth στον υπολογιστή σας Linux:

  1. Ανοίξτε το διαχειριστή αρχείων και μεταβείτε στο φάκελο " Λήψεις ".
  2. Κάντε διπλό κλικ στο ληφθέν πακέτο .
  3. Κάντε κλικ στο κουμπί Εγκατάσταση πακέτου για να εγκαταστήσετε το Google Earth στο σύστημα Linux.