Τα 8 Best Geek Gadget Δώρα για Αγορά το 2018

Έχουμε τα καλύτερα δώρα για να αποκτήσετε το μέλος της οικογένειάς σας ή φίλη σας που αγαπάει την τεχνολογία

Πηγαίνουν τις μέρες που οι geeks πέρασαν το γεύμα τους γεμισμένο σε ντουλάπια. Σήμερα, οι geeks έρχονται σε όλα τα σχήματα και τα μεγέθη και τα ενδιαφέροντά τους δεν περιορίζονται μόνο στον υπολογισμό. Στην πραγματικότητα, οι περισσότεροι από εμάς θα ταξινομούν τους εαυτούς μας ως geeks σε έναν ή τον άλλο τομέα, είτε πρόκειται για ένα geek μουσικής, ένα γυμναστήριο geek ή και πέρα. Περιττό να πούμε ότι κάνει τα ψώνια για το αγαπημένο σας geek λίγο πιο δύσκολο, εκτός αν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε. Για να βοηθήσουμε, έχουμε στρογγυλοποιήσει μια λίστα με χρήσιμα gadgets για να ικανοποιήσει geeks όλων των γεύσεων.

Αυτές τις μέρες, φαίνεται να ζούμε σε συνεχή φόβο χαμηλής μπαταρίας. Οι συσκευές μας εκκενώνονται γρηγορότερα από ποτέ, αλλά οι τροφοδοσίες είναι δύσκολο να έρθουν. Όχι, με το Olens LampChamp, το οποίο μετατρέπει κάθε τυποποιημένο λαμπτήρα στο σπίτι σας σε σταθμό φόρτισης USB. Για να εγκαταστήσετε απλά ξεβιδώστε την λάμπα, βιδώστε το LampChamp και, στη συνέχεια, βιδώστε την λάμπα. Από εκεί, θα μπορείτε να φορτίζετε όλα τα τηλέφωνα, ταμπλέτες, ηλεκτρονικούς αναγνώστες και όλες τις άλλες συσκευές συμβατές με USB μέσω των δύο AMP θύρα φόρτισης. Οι αναθεωρητές του Amazon το βρίσκουν ιδιαίτερα βολικό σε λαμπτήρες δίπλα στο κρεβάτι, ώστε να μπορούν να φορτίζουν τις συσκευές τους ενώ κοιμούνται.

Αν δεν το παρακολούθησες, συνέβη καν; Ορισμένοι γυμνοσκόπιοι γυμναστικής παίρνουν μια συγκίνηση από την παρακολούθηση κάθε λίγο αναλυτικό, και το Yunmai Premium Smart Scale βοηθά κάποιος να κάνει ακριβώς αυτό. Πέρα από το βάρος, αυτή η κομψή κλίμακα μετρά το σωματικό λίπος, το μυϊκό ποσοστό, το νερό, την οστική μάζα, το σπλαχνικό λίπος, το BMR, το BMI, την πρωτεΐνη και την ηλικία του σώματος. Κάθε φορά που παίζετε στο Yunmai, μεταδίδει δεδομένα στην εφαρμογή smartphone μέσω Bluetooth για να παρακολουθεί εύκολα την πρόοδό σας. Φαίνεται σχεδόν ταυτόσημο με το FitBit Aria, αλλά οι κριτές του Amazon επαινούν το γεγονός ότι κοστίζει σχεδόν το ήμισυ της τιμής.

Η κλίμακα επιτρέπει επίσης έως και 16 διαφορετικούς χρήστες και μπορείτε να συνδεθείτε με το λογαριασμό σας FitBit ή Apple Health για να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις σας, οπότε ενώ μπορείτε να ψωνίζετε για τον φίλο σας στο γυμναστήριο, είναι πραγματικά ένα δώρο για ολόκληρο το νοικοκυριό τους.

Διαβάστε περισσότερες κριτικές για τις καλύτερες έξυπνες κλίμακες που διατίθενται για την αγορά online.

Έχετε ένα γυμναστήριο στη λίστα σας; Το Jaybird X3s είναι ένα αθόρυβο ζευγάρι αθλητικών ακουστικών που ταιριάζουν άνετα στο αυτί του καθενός, χάρη σε πολλές προσαρμόσιμες επιλογές. Έρχονται με έξι ζεύγη άκρων αυτιών σε διάφορα μεγέθη - τρία σε σιλικόνη και τρία σε αφρό Comply - όλα τα οποία είναι ιδανικά για ιδρώτα και ταιριάζουν καλά κάτω από ένα κράνος. Το καλώδιο μπορεί να βρόχο πίσω ή μπροστά από το λαιμό σας και έρχονται σε μια σειρά από χρώματα: μαύρο, στρατιωτικό πράσινο, κόκκινο, λευκό και χρυσό.

Όσο για τον ήχο, ο σχεδιασμός των ηχείων μέσα στο αυτί διαθέτει έναν οδηγό έξι χιλιοστών που παράγει ένα πλούσιο και ισορροπημένο μπάσο και φωτεινά ψηλά. Αν τα επίπεδα δεν είναι σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, μπορείτε να συντονίσετε τον ήχο στην εφαρμογή MySound του Jaybird και να αποθηκεύσετε τις ρυθμίσεις σας για να παίξετε σε οποιαδήποτε συσκευή με την οποία συνδυάζονται. Η μπαταρία των 100mAh θα σας βαθμολογήσει έως και οκτώ ώρες παιχνιδιού, παρά το μικρό τους μέγεθος, και θα χρεώνει έκπληξη γρήγορα.

Θέλετε να ρίξετε μια ματιά σε κάποιες άλλες επιλογές; Δείτε τον οδηγό μας για τα καλύτερα ακουστικά γυμναστικής .

Για τους ιδιοκτήτες σπιτιού με περιβαλλοντική συνείδηση ​​- ή για εκείνους που έχουν περιορισμένο προϋπολογισμό - το Nest Learning Thermostat κάνει ένα φανταστικό δώρο. Απλώς το χρησιμοποιήστε για μια εβδομάδα όπως συνήθως και η έξυπνη συσκευή προγραμματίζεται σύμφωνα με τις συνήθειες της οικογένειάς σας. Εάν επιθυμείτε να κοιμηθείτε σε 68 μοίρες, για παράδειγμα, μαθαίνει γρήγορα ότι είστε τακτικά στο κρεβάτι μέχρι τις 10 και θα μειώσετε αυτόματα τη θερμοκρασία εκείνη την εποχή.

Με την εφαρμογή Nest, μπορείτε να ελέγχετε τις ρυθμίσεις από απόσταση και ακόμη και να έχετε πρόσβαση σε μια ημερήσια αναφορά ιστορικού ενέργειας και σε μηνιαία αναφορά οικίας. Ανεξάρτητες μελέτες δείχνουν ότι η Nest εξοικονομεί κατά μέσο όρο 10 με 12 τοις εκατό στους λογαριασμούς θέρμανσης και 15 τοις εκατό στους λογαριασμούς ψύξης, πράγμα που σημαίνει ότι καλύπτει το κόστος της σε περίπου δύο χρόνια. Καλύτερο όμως, ενσωματώνεται με το Amazon Alexa, έτσι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φωνητικά πλήκτρα για να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία.

Θέλετε να ρίξετε μια ματιά σε κάποιες άλλες επιλογές; Δείτε τον οδηγό μας για τις καλύτερες έξυπνες οικιακές συσκευές .

Για τα τελευταία χρόνια, έπρεπε να επιλέξετε ανάμεσα στη μορφή και τη λειτουργία όταν ήρθε στο smartwatch. Αλλά το 2017 είδε ένα πλήθος έξυπνων ρολογιών που έδωσαν τόσο κομψό σχεδιασμό όσο και λειτουργίες μεγάλης εμβέλειας. Η Φάση Misfit είναι ένα από τα αγαπημένα μας ακόμα. Λαμβάνοντας τα σχεδιαστικά στοιχεία από το Fossil, τα οποία απέκτησαν το Misfit το 2015, η Φάση έχει ένα ελάχιστο σχέδιο που εμπορεύεται αριθμούς στο πρόσωπο για αμυδρές βαθμολογήσεις κάθε ώρα και έναν μικρό κύκλο στις έξι.

Όσον αφορά τις έξυπνες λειτουργίες, η Φάση σάς ειδοποιεί σε κλήσεις, κείμενα, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ειδοποιήσεις εφαρμογών με τρόπο εξαιρετικά προσαρμόσιμο. Παρακολουθεί επίσης τα βήματα, την απόσταση, τις θερμίδες και τα μοτίβα ύπνου, το τελευταίο από τα οποία είναι εντυπωσιακά ακριβές σε σύγκριση με άλλους ιμάντες παρακολούθησης ύπνου στον καρπό.

Ρίξτε μια ματιά σε άλλες κριτικές προϊόντων και ψωνίστε για τις καλύτερες smartwatches που είναι διαθέσιμες στο διαδίκτυο.

Όπως λένε, μια εικόνα αξίζει 1.000 λέξεις, και η Amazon το παίρνει κυριολεκτικά με την εισαγωγή του Echo Show. Χρησιμοποιώντας το φωνητικό έλεγχο της Alexa, μπορείτε να ζητήσετε οτιδήποτε θέλετε να μάθετε και το Echo Show θα σας δείξει τις απαντήσεις με τη μορφή ενημερωτικών ανακοινώσεων flash, βίντεο Amazon και YouTube, λήψεις κάμερας ασφαλείας, φωτογραφίες, πρόγνωση καιρού, κι αλλα.

Σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε κλήσεις ανοιχτής ακρόασης βίντεο ή ήχου σε οποιονδήποτε με συμβατή συσκευή Echo και μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε και ως έξυπνο τηλεχειριστήριο για να παρακολουθείτε πράγματα όπως το βρεφονηπιακό σταθμό ή η μπροστινή πόρτα σας. Χάρη στα οκτώ μικρόφωνα, τεχνολογία σχηματισμού ακτίνων και ακύρωση θορύβου, το Echo Show παίρνει τη φωνή σας από οποιαδήποτε κατεύθυνση, ακόμα και αν παίζετε μουσική στο παρασκήνιο.

Σας προσφέρεται από την Indiegogo, η Furbo Dog Camera σάς επιτρέπει να είστε στο σπίτι με το κουτάβι σας ακόμη και όταν είστε μακριά. Εξοπλισμένο με κάμερα Full HD και νυχτερινή όραση, μπορείτε να προβάλλετε βίντεο χρησιμοποιώντας μια ευρεία γωνία 160 μοιρών για να ελέγξετε το Fido ανεξάρτητα από την ώρα της ημέρας. Με έναν αισθητήρα μικροφώνου, ομιλητή και αποφλοίωση, μπορεί να ανιχνεύσει αν το κατοικίδιο σας είναι αναστατωμένο, να στείλει μια ειδοποίηση ώθησης στο smartphone σας και μπορείτε να μιλήσετε για να τον ηρεμήσετε μέσω της εφαρμογής. Το αγαπημένο χαρακτηριστικό του σκύλου σας είναι αναμφισβήτητα το Tosser Treat, το οποίο τοποθετεί ένα προγεμισμένο σνακ κατά την εντολή σας. Για να εγκατασταθεί, απλά συνδέστε το Furbo μέσω USB, κάντε λήψη της εφαρμογής iOS ή Android και συνδεθείτε στο οικιακό Wi-Fi. Οι κριτικοί του Amazon προειδοποιούν ότι η συσκευή πρέπει να τοποθετηθεί κοντά στην πηγή Wi-Fi, κάτι που θα μπορούσε να προκαλέσει προβλήματα, εκτός αν έχετε αναμνηστική λειτουργία .

Η φωτογραφική μηχανή της λίστας αγορών σας αγαπά αυτό το κιτ φακών iPhone, το οποίο συνοδεύεται από φακοειδής μάσκα (οπτικό πεδίο 180 μοιρών), ευρυγώνιο φακό (120 μοιρών οπτικής απόψεως) και φακούς μεγέθυνσης 15X. Και οι τρεις φακοί παίρνουν απίστευτες εικόνες και σας επιτρέπουν να γίνετε δημιουργικοί με τη φωτογραφία σας. Οι φακοί γλιστρούν πάνω από τις εμπρός και πίσω κάμερες, αν και δυστυχώς θα πρέπει να αφαιρέσετε το smartphone από την θήκη του για να ταιριάζει στους φακούς και κάποιοι αναθεωρητές στην Amazon παραπονούνται ότι μπορούν να χαράξουν το πίσω μέρος του iPhone.

Το σύνολο φακών olloclip επίσης διατίθεται με κλιπ και κρεμαστή βάση για το iPhone 7/8 και το iPhone 7/8 Plus, καθώς και ένα καπάκι φακού και ύφασμα μικροϊνών.

Θέλετε να ρίξετε μια ματιά σε κάποιες άλλες επιλογές; Δείτε τον οδηγό μας για τα καλύτερα δώρα για φωτογράφους .

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .