Το ρολόι Forerunner 225 της Garmin με ενσωματωμένο καρδιακό ρυθμό

Έγχρωμη κωδικοποίηση της ένδειξης ζώνης καρδιακού ρυθμού παρέχει μια καθοδήγηση καρδιακής συχνότητας με μια ματιά

Το νέο σπορ ρολόι GPS Forerunner 225 της Garmin συνδυάζει τεχνολογίες αιχμής για να δημιουργήσει ένα ρολόι που λειτουργεί σαν διπλός φορητός εξοπλισμός. Εκτός από την ενσωματωμένη παρακολούθηση της καρδιακής συχνότητας με οπτική τεχνολογία, διαθέτει ένα επιταχυνσιόμετρο που παρακολουθεί την καθημερινή σας δραστηριότητα και το κάψιμο θερμίδων.

Η Garmin έκανε την εκπαίδευση της καρδιακής συχνότητας ευκολότερη με δύο τρόπους: Δεν χρειάζεται να φορέσετε (ή να αγοράσετε) ένα ιμάντα παρακολούθησης της καρδιακής συχνότητας και η Garmin δημιούργησε μια πολύ εύκολη στην παρακολούθηση και ακολουθεί την έγχρωμη κωδικοποίηση της ζώνης άσκησης καρδιακού ρυθμού για το ρολόι .

Με βάση την ηλικία και το βάρος που εισάγετε κατά τη ρύθμιση ρολογιού, το Forerunner 225 δημιουργεί αυτόματα τις ζώνες προπόνησης καρδιακού ρυθμού, συμπεριλαμβανομένων των warmup, easy, aerobic, threshold and maximum. Η έγχρωμη κωδικοποίηση, από γκρι έως έντονο κόκκινο, καθώς και γραφική κυκλική απεικόνιση, διευκολύνουν την εκπαίδευση στις ζώνες σας. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε όλες τις ζώνες καρδιακού ρυθμού σας, δεδομένου ότι ορισμένοι αθλητές φυσικά τρέχουν πάνω ή κάτω από τα γενικά αναγνωρισμένα πρότυπα για την ηλικία και το βάρος.

Δεν υπάρχει ανάγκη για Foot Pod

Πολλοί από εμάς αναμειγνύουν εσωτερικές και εξωτερικές προπονήσεις, και στο παρελθόν να πάρει τα στατιστικά σας από ένα treadmill workout που εμπλέκονται προσθέτοντας και συγχρονίζοντας έναν αισθητήρα πόδι πόδι. Το GPS Garmin Forerunner 225 GPS δεν χρειάζεται ένα πόδι για να μετρήσει ένα treadmill προπόνηση, δεδομένου ότι μπορεί να αντλήσει από τα δεδομένα που παρέχονται από το ενσωματωμένο επιταχυνσιόμετρο.

Πώς λειτουργεί ο μετρητής καρδιακών παλμών

"Για να μετρήσετε τον καρδιακό ρυθμό στον καρπό, ο Forerunner 225 χρησιμοποιεί έναν ενσωματωμένο οπτικό αισθητήρα που φωτίζει το δέρμα του χρήστη και μετράει την ποσότητα του φωτός που επιστρέφει" δηλώνει ο Garmin. "Επειδή υπάρχουν ελαφρές αλλαγές ως αντλίες αίματος μέσω του καρπού, ο αισθητήρας ανιχνεύει αυτές τις αλλαγές και χρησιμοποιεί μια προηγμένη διαδικασία φιλτραρίσματος για τον προσδιορισμό αξιόπιστου και ακριβούς καρδιακού ρυθμού. Επιπλέον, μια ελαφριά σφραγίδα στο πίσω μέρος του ρολογιού αποκλείει το φως του περιβάλλοντος, σωστή ανίχνευση καρδιακού ρυθμού. "

Αυτόματη μεταφόρτωση στο Garmin Connect και Live Tracking

Είμαι τακτικός χρήστης της υπηρεσίας καταγραφής γυμναστικής και κατάρτισης του Garmin's Connect και το εξέτασα εδώ . Είναι ένα εξαιρετικό freebie και παίζει πολύ καλά με τις συσκευές Garmin. Το Forerunner 225 μεταφορτώνεται αυτόματα στη σύνδεση. "Απλώς κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή Garmin Connect Mobile στο smartphone σας και, στη συνέχεια, συνδέστε το ρολόι σας", δηλώνει ο Garmin. "Όταν αποθηκεύσετε την ολοκληρωμένη εκτέλεση, θα μεταφορτωθεί αυτόματα όταν βρίσκεστε στην εμβέλεια του τηλεφώνου σας. Επιπλέον συνδεδεμένες λειτουργίες περιλαμβάνουν ζωντανή παρακολούθηση, η οποία επιτρέπει στους φίλους και στους οπαδούς σας να παρακολουθούν και να βλέπουν τα στατιστικά σας σε πραγματικό χρόνο. μοιραστείτε τις δραστηριότητές σας στους ιστότοπους κοινωνικών μέσων σας δημοσιεύοντας ενημερώσεις μέσω της εφαρμογής Garmin Connect Mobile. "

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Διαστάσεις: 11,3 "x 1,9" x 0,6 "(287 mm x 48 mm x 16 mm)
Μέγεθος οθόνης: Διάμετρος 1,0 "(25,4 mm)
Ανάλυση οθόνης: 180 x 180 εικονοστοιχεία
Έγχρωμη οθόνη
Βάρος: 1,9 oz. (54 g)
Μπαταρία: Επαναφορτιζόμενο ιόν λιθίου
Διάρκεια ζωής μπαταρίας: Έως 4 εβδομάδες στη λειτουργία παρακολούθησης. έως 10 ώρες σε λειτουργία GPS με προαιρετικό HRM
Αδιάβροχο έως 5 ατμόσφαιρες

Χαρακτηριστικά

Επιταχυνσιόμετρο
Foot Pod (προαιρετικό)
Αυτόματη παύση
Auto Lap
Προηγμένες προπονήσεις (δημιουργήστε προσαρμοσμένες, στοχευμένες προπονήσεις)
Ειδοποίηση ρυθμού
Εκπαίδευση διαστήματος (ρυθμίστε τα διαστήματα άσκησης και ανάπαυσης)
Υπολογισμός θερμικής καρδιακής συχνότητας

Παρακολούθηση δραστηριότητας

Βήμα Counter
Αυτόματος στόχος (μαθαίνει το επίπεδο δραστηριότητάς σας και ορίζει έναν καθημερινό στόχο βημάτων)
Move Bar (σας ενθαρρύνει να ενεργοποιήσετε μετά από μια περίοδο αδράνειας)
Παρακολούθηση ύπνου (παρακολουθεί το συνολικό ύπνο και τις περιόδους ύπνου)