Τα 8 καλύτερα Smart Plugs να αγοράσουν το 2018

Συνδέστε τα ηλεκτρονικά και τις συσκευές σας και ελέγξτε εύκολα από απόσταση

Είστε έτοιμοι να κάνετε το σπίτι σας λίγο πιο έξυπνο; Η προσθήκη έξυπνων βύσματος είναι μια εύκολη και γρήγορη αναβάθμιση που μπορεί να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε την προσθήκη χρήσιμων, διασκεδαστικών και εξοικονόμησης ενέργειας έξυπνων συσκευών στο σπίτι σας. Τα έξυπνα βύσματα σας επιτρέπουν να ελέγχετε εξ αποστάσεως τις συσκευές σας, ώστε να μην χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για το αν αποσυνδέσατε την τοστιέρα ή το ίσιωμα μαλλιών. Τα έξυπνα βύσματα μπορούν ακόμη να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία χρονοδιαγραμμάτων, για να φανεί ότι υπάρχει κάποιος στο σπίτι, ακόμη και όταν βρίσκεστε μακριά, και μπορεί ακόμη και να παρακολουθείτε την κατανάλωση ενέργειας για να εξοικονομήσετε χρήματα. Χρειάζεστε λίγη συμβουλή όταν έρθετε να βγάλετε ένα; Ρίξτε μια ματιά παρακάτω για να δείτε τα καλύτερα έξυπνα βύσματα που θα αγοράσετε σήμερα.

Αν θέλετε να μετατρέψετε όλα τα καταστήματα σας σε έξυπνες πρίζες, το καλώδιο Kasa Smart HS100 είναι μια εξαιρετική επιλογή για να εξετάσετε. Η εφαρμογή Kasa σάς επιτρέπει να προσθέσετε όσα έξυπνα βύσματα θέλετε, έτσι ώστε να μπορείτε να φτιάξετε το σπίτι σας μία φορά κάθε φορά για να χρησιμοποιήσετε τις συσκευές και τις αγαπημένες σας συσκευές πιο αποτελεσματικά. Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή για να προσδιορίσετε από πού προέρχεται το μεγαλύτερο ενεργειακό κόστος σας και δημιουργήστε ένα πρόγραμμα που εμποδίζει τη χρήση συσκευών που υπονοούν την κατανάλωση ενέργειας περισσότερο από ό, τι είναι απαραίτητο. Δημιουργήστε χρονοδιαγράμματα για κάθε μεμονωμένη συσκευή για κάθε μέρα της εβδομάδας ή ακόμα και να δημιουργείτε προγράμματα για συγκεκριμένες ώρες κάθε μέρα. Ενεργοποιήστε ή απενεργοποιήστε τις συσκευές οικιακής χρήσης με το πάτημα ενός κουμπιού χρησιμοποιώντας το υπάρχον δίκτυο Wi-Fi μέσω της δωρεάν εφαρμογής Kasa, η οποία είναι συμβατή με Android 4.1 και νεότερη έκδοση ή iOS 9 και νεότερη έκδοση.

Ξεκινήστε μια εξαιρετική εκκίνηση για να μετατρέψετε το σπίτι σας σε ένα έξυπνο σπίτι με το σετ μίνι εξόδου Voltson Wi-Fi Smart Plug της σειράς Etekcity 4-pack. Αυτές οι έξυπνες έξοδοι σας δίνουν τη δυνατότητα να ελέγχετε εξ αποστάσεως τις συσκευές σας χρησιμοποιώντας την εφαρμογή VeSync στο smartphone ή το tablet σας. Αν έχετε Amazon Alexa ή Google Assistant, μπορείτε ακόμη και να ρυθμίσετε φωνητικά στοιχεία ελέγχου που θα χρησιμοποιείτε όταν είστε στο σπίτι σας. Θα νιώσετε σαν να ζείτε στο μέλλον όταν μπορείτε απλά να ζητήσετε από τον βοηθό του σπιτιού να ενεργοποιήσει το τρίχωμα ή το καφετιέρα σας. Μπορείτε ακόμη να δημιουργήσετε προσαρμοσμένα χρονοδιαγράμματα για συσκευές που χρησιμοποιείτε όλη την ώρα. Επιπλέον, χρησιμοποιήστε τα έξυπνα βύσματα για να παρακολουθείτε τη χρήση ενέργειας για τις συνδεδεμένες συσκευές, ώστε να μπορείτε να βρείτε τυχόν βρικόλακες ενέργειας στο σπίτι σας, οι οποίοι ενδέχεται να προκαλέσουν αύξηση του λογαριασμού σας. Με ένα έξυπνο βύσμα, θα ξέρετε ποιες συσκευές εξακολουθούν να αντλούν ενέργεια ακόμα και όταν δεν χρησιμοποιούνται. Ως πρόσθετο πλεονέκτημα, αυτό το τεσσάρων πακέτων βύσματος συνοδεύεται από εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, εγγύηση διάρκειας δύο ετών και υποστήριξη σε όλη τη ζωή - με αυτό το είδος διαβεβαίωσης, γιατί να μην τα δοκιμάσετε;

Σκέφτεστε να αποκτήσετε έναν έξυπνο βοηθό στο σπίτι, αλλά δεν έχετε αποφασίσει ακόμα έναν κόμβο; Χωρίς ανησυχίες - αυτό το έξυπνο βύσμα συνδέεται στο Internet μέσω του οικιακού σας δικτύου Wi-Fi, δεν απαιτείται υπηρεσία hub ή συνδρομής. Απλά συνδέστε το σε μια ελεύθερη πρίζα, συνδέστε μια συσκευή στο έξυπνο φις και ξεκινήστε ασύρματα τον έλεγχο των συσκευών σας, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε. Χρησιμοποιώντας ήδη έναν κεντρικό κόμβο; Το Smart Plug της Amysen Wi-Fi Enabled Smart λειτουργεί με μερικούς από τους πιο δημοφιλείς κόμβους στην αγορά, συμπεριλαμβανομένων των Amazon Alexa, Echo Dot και Google Home, οπότε το μόνο που χρειάζεστε είναι η δύναμη της δικής σας φωνής για τη διαχείριση των συνδεδεμένων συσκευών.

Δημιουργήστε άνετα χρονοδιαγράμματα για μεγάλους χρήστες ενέργειας όπως το κλιματιστικό σας ή ακόμα και να έρθετε σπίτι σε μια προκατασκευασμένη κατοικία, αφού προγραμματίσετε τα συνδεδεμένα φώτα σας να φτάσουν στην κανονική ώρα άφιξής σας. Αυτό το έξυπνο βύσμα έχει επίσης μια εύχρηστη λειτουργία χρονοδιακόπτη που είναι ιδανική για χρήση με συσκευές όπως σίδερα curling ή φούρνους τοστιέρα. Ποτέ δεν θα πρέπει να βιαστούμε από την εργασία αν ξεχάσατε να αποσυνδέσετε μια συσκευή - απλά ρυθμίστε το χρονοδιακόπτη ή απενεργοποιήστε τη συσκευή χρησιμοποιώντας την δωρεάν εφαρμογή στο τηλέφωνό σας.

Όλοι έχουν μια περιοχή υψηλής κυκλοφορίας στο σπίτι τους, όπου μόνο ένα ή δύο καταστήματα δεν θα κάνουν το τέχνασμα. Για αυτά τα σημεία, χρειάζεστε την κονσόλα Power Conica Wi-Fi Smart. Απλά συνδέστε αυτήν την ταινία τροφοδοσίας στην πρίζα, κάντε λήψη της εφαρμογής Jinvoo Smart και προσθέστε την στο λογαριασμό σας μέσω ενός δικτύου Wi-Fi 2,4 G. Αυτή η λωρίδα τροφοδοσίας Wi-Fi μπορεί να συγχρονιστεί με το Amazon Alexa, το Echo, το Echo Dot ή το Echo Show αφού εγκαταστήσετε με επιτυχία την εφαρμογή Jinvoo Smart.

Ελέγξτε και τις τέσσερις έξυπνες πρίζες μαζί ή μεμονωμένα χρησιμοποιώντας το smartphone σας, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε (υπάρχουν και τέσσερις θύρες φόρτισης USB, αλλά αυτές πρέπει να ελέγχονται ως μία μονάδα). Επιπλέον, όπως και άλλες λωρίδες ισχύος, αυτή η έξυπνη λωρίδα ισχύος υποστηρίζει προστασία από υπέρταση και μπορεί να απορροφήσει αποτελεσματικά κάθε απότομη αύξηση της τάσης, προστατεύοντας τον συνδεδεμένο εξοπλισμό σας, συμπεριλαμβανομένων των δαπανηρών υπολογιστών ή τηλεοράσεων από ζημιές.

Εάν βρίσκεστε στο φράχτη για το πώς ένα έξυπνο βύσμα μπορεί να βελτιώσει τον τρόπο ζωής σας, ανατρέξτε στην έξοδο Smart Plug Wireless Wi-Fi της Zentec Living με ενσωματωμένη θύρα USB. Με έξυπνο βύσμα Zentec Living Wi-Fi, είστε υπεύθυνος για τις συσκευές σας όπως ποτέ άλλοτε ακόμα και αν είστε μακριά από το σπίτι χρησιμοποιώντας το κινητό σας τηλέφωνο ή το tablet σας και την δωρεάν εφαρμογή Tuya Smart. Εάν δεν υπάρχει τίποτα άλλο, ίσως διαπιστώσετε ότι αυτά τα βολικά βύσματα αξίζουν την τιμή, χάρη στην ενσωματωμένη πρίζα 2.1 USB, ιδανική για τη φόρτιση smartphones, ακουστικά, ηχοσυσκευές ή άλλες κινητές συσκευές. Και τα έξυπνα βύσματα εξοικονόμησης χώρου σχεδιάζονται προσεκτικά έτσι ώστε να μπορούν να χωρέσουν σε μια απλή πρίζα διπλής υποδοχής (ή μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ξεχωριστά σε διαφορετικούς χώρους του σπιτιού σας.) Επιπλέον, αυτά τα έξυπνα βύσματα υποστηρίζονται από τα 12μηνα χρήματα της Zentec - πολιτική εγγύησης επιστροφής, επίσης, ώστε να μπορείτε να τα δοκιμάσετε χωρίς κινδύνους.

Αυτό το έξυπνο βύσμα σάς επιτρέπει να ενεργοποιείτε ή να απενεργοποιείτε τα ηλεκτρονικά από οπουδήποτε με το smartphone σας χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Kasa, η οποία είναι συμβατή τόσο με τις συσκευές Android όσο και με τις συσκευές Apple. Αυτό το βύσμα μικρού μεγέθους είναι συμπαγές, έτσι ώστε ένα βύσμα δεν θα μπλοκάρει και τις δύο υποδοχές και θα επιτρέψει τη χρήση δύο έξυπνων βυσμάτων δίπλα-δίπλα - πολύ χρήσιμα σε οικογενειακά δωμάτια, κουζίνες ή σε άλλες περιοχές όπου χρησιμοποιούνται πολλές συσκευές. Θέλετε να πάτε hands-free; Εάν διαθέτετε το Amazon Alexa, το Google Assistant ή ακόμα και το Cortana της Microsoft, μπορείτε να πάτε στο μέλλον και να ελέγξετε τις συνδεδεμένες συσκευές σας μόνο με τη φωνή σας. Δημιουργήστε χρονοδιαγράμματα για κάθε συνδεδεμένη συσκευή ή δοκιμάστε τη δροσερή λειτουργία "Σκηνές" της Kasa για τον έλεγχο πολλών συσκευών ταυτόχρονα - δηλαδή, απενεργοποιήστε όλες τις φωτεινές ενδείξεις όταν έρθει η ώρα για κρεβάτι ή ενεργοποιήστε ταυτόχρονα την καφετιέρα και το τοστιέρα σας ξεκίνησε το πρωινό.

Αυτό το μίνι έξυπνο βύσμα της Teckin συνεργάζεται με οποιοδήποτε δρομολογητή Wi-Fi χωρίς την ανάγκη για ξεχωριστή υπηρεσία hub ή συνδρομητική συνδρομή. Προγραμματίστε το βύσμα για αυτόματη ενεργοποίηση και απενεργοποίηση των ηλεκτρονικών, όπως απαιτείται, συμπεριλαμβανομένων των φώτων, των μικρών συσκευών ή των εργαλείων. Με τη λειτουργία χρονομέτρησης απενεργοποίησης, ρυθμίστε απλά ένα χρονοδιακόπτη για να απενεργοποιήσετε αυτόματα τη συσκευή σας - τέλεια για εξωτερικό φωτισμό ή για διακοπές ή για συσκευές που είναι επιρρεπείς σε υπερθέρμανση (διαβάστε τα: σίδερα curling). Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Smart Life για να ελέγχετε εξ αποστάσεως τις συσκευές σας από οπουδήποτε, ακόμα και αν βρίσκεστε σε διακοπές. Χρησιμοποιείτε το Amazon Alexa, το Google Home ή το IFTTT; Ελέγξτε τις οικιακές σας συσκευές με το έξυπνο βύσμα απλά δίνοντας φωνητικές εντολές. Ο κομψός σχεδιασμός αυτού του μικρού βύσματος σας επιτρέπει να στοιβάζετε δύο μίνι βύσματα στην ίδια πρίζα τοίχου, επίσης. Όπως και τα περισσότερα άλλα έξυπνα βύσματα, αυτό είναι εύκολο στην εγκατάσταση και απαιτεί μια ασφαλή σύνδεση Wi-Fi 2,4 GHz. Το Teckin Smart Plug λειτουργεί με AC110-240V και μπορεί να φέρει μέγιστο φορτίο 16Α.

Έχετε παρακολουθήσει ποτέ μια sci-fi ταινία και θα ήθελα να ζητήσετε απλώς από τον υπολογιστή να ενεργοποιήσει τα φώτα σας, να παίξει κάποια μουσική ή ακόμα και να ξεκινήσει τον καφέ σας; Κάντε το όνειρό σας πραγματικότητα με αυτό το δύο πακέτο έξυπνων βυσμάτων από τον Bolun. Πρόκειται για ένα άλλο έξυπνο σετ plug που είναι συμβατό με το Amazon Alexa και το Google Assistant, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιείτε απλές φωνητικές εντολές για να ελέγχετε τα ηλεκτρονικά σας. Αυτό το έξυπνο βύσμα υποστηρίζει επίσης τη ρύθμιση συγκεκριμένων εργασιών χρονισμού και μπορεί να επαναλάβει τον προγραμματισμένο καθημερινό κύκλο του τις καθημερινές ή τα Σαββατοκύριακα. Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Smart Life (συμβατή με συσκευές Android ή iOS) για να ελέγχετε τα ηλεκτρονικά σας από το γραφείο ή ακόμα και τις διακοπές σας. Το καλύτερο από όλα, αυτά τα έξυπνα βύσματα από την Bolun έρχονται με εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών και έχουν εγγύηση διάρκειας ζωής.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .