Τα 7 καλύτερα Walkie Talkies να αγοράσουν το 2018

Η επικοινωνία με τους φίλους, την οικογένεια ή τους συναδέλφους σας είναι καλύτερη με τα φορητά ραδιοτηλέφωνα

Είτε είστε υπεύθυνος για ένα εργοτάξιο είτε για ένα ταξίδι κάμπινγκ ή πεζοπορία που καλύπτει μια μεγάλη περιοχή, υπάρχει ένα φορητό ραδιοτηλέφωνο για να ταιριάζει στις ανάγκες σας. Και δεν χρειάζεται να περάσετε μια περιουσία για την ποιότητα: σίγουρα θα εντυπωσιαστείτε με τις δυνατότητες του σύγχρονου φορητού ραδιοτηλέφωνο. Παρακάτω, θα βρείτε τις επτά καλύτερες ραδιοφωνικές συσκευές που κυκλοφορούν στην αγορά και έχουμε λάβει υπόψη τα σημεία τιμών, τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και το εύρος επικοινωνίας.

Η ευρεία γκάμα, προσιτή τιμή και σταθμός φόρτισης του Midland LXT500VP3 το καθιστούν έναν από τους καλύτερους φορητούς ραδιοτηλεφωνικούς σταθμούς της λίστας. Και στον Amazon, είναι εγγεγραμμένος ως ο καλύτερος πωλητής αριθ. 1 στο Portable FRS αμφίδρομα ραδιόφωνα.

Οι φορητοί φορητοί υπολογιστές έρχονται σε μαύρο και καμουφλάζ, είναι ανθεκτικοί στο νερό και μετρούν 1 x 2 x 6 ίντσες. Διαθέτουν 22 κανάλια με σαφή επικοινωνία, επιτρέποντας πολλαπλές μονάδες σε κάθε μετάδοση. Κάθε αγοραστής που ασχολείται με την επικοινωνία μεγάλων αποστάσεων θα είναι ευτυχής να γνωρίζει ότι τα ραδιόφωνα προσφέρουν μια σειρά από 24 μίλια σε ανοικτούς χώρους όπως δάση ή ερήμους.

Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά των φορητών ραδιοτηλεφώνων είναι η διατήρηση της ισχύος τους. Οι μονάδες περιλαμβάνουν επαναφορτιζόμενες μπαταρίες και δύο φορτιστές γραφείου. Μπορείτε να ρυθμίσετε τις ρυθμίσεις ισχύος με τη συμπεριλαμβανόμενη λειτουργία επέκτασης της μπαταρίας HI / LO. Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν ένα κλείδωμα πληκτρολογίου για την αποφυγή οποιασδήποτε τυχαίας ενεργοποίησης, καθώς και μια ειδοποίηση εισερχόμενης κλήσης, ηχητική κλήση, αυτόματη ακινητοποίηση και αθόρυβη λειτουργία. Αυτά τα χαρακτηριστικά έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να εξασφαλίσουν ότι δεν υπάρχει μόνο συνοπτική επικοινωνία, αλλά και κατανόηση.

Κάποιοι χρήστες του Amazon αγωνίζονται για το οικονομικό σημείο τιμής, τη διαρκή φόρτιση της μπαταρίας και τη σαφή λήψη πάνω από 15-20 μπλοκ της πόλης. Οι πιο κρίσιμοι αγοραστές του Amazon αναφέρουν τη χαμηλή μέγιστη απόδοση και την ασαφή λήψη, αν βρίσκονται μέσα σε ένα κτίριο με πυκνούς τοίχους.

Δεν χρειάζεται να περάσετε ένα κομμάτι αλλαγής για ένα ζευγάρι αξιοπρεπών ραδιοτηλεφώνων. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να δαπανήσετε λιγότερο από $ 20 σε μερικά από τα πιο φθηνά αμφίδρομα ραδιόφωνα στην αγορά που περιλαμβάνουν όλα τα πολύτιμα χαρακτηριστικά γνωρίσματα που θα περιμένατε από τα συστήματα υψηλότερου βαθμού.

Τα φωνητικά ομιλίες Fluoreon Twin Walkie προσφέρουν ένα σύστημα PMR 22 καναλιών με λειτουργία αυτόματης σάρωσης. Αυτό το σύστημα εμφανίζει ένα εικονίδιο εκπομπής και λήψης στην οθόνη οπίσθιου φωτισμού του φορητού ραδιοφώνου, έτσι ώστε να γνωρίζετε πάντα πότε εμφανίζεται το μήνυμά σας. Λειτουργώντας σε μια περιοχή συχνοτήτων UHF462-467MHz, θα είστε σε θέση να επικοινωνείτε μέχρι και τέσσερα μίλια σε ανοιχτό πεδίο.

Οι θετικοί αναθεωρητές ανέφεραν ότι τα φωνητικά δόντια Fluoreon Twin Walkie είναι μικρά, ελαφριά και μάλλον εύχρηστα. Στην ιδανική περίπτωση, είναι μια μεγάλη συσκευή επικοινωνίας για χρήση μέσα στο σπίτι, μια βόλτα στο δάσος, πεζοπορία ή κάμπινγκ με την οικογένεια. Όσο μένετε στα όρια σας, θα πρέπει να είστε καλοί από την άποψη της σαφούς επικοινωνίας. Περισσότεροι κριτικοί αναθεωρητές αναφέρουν ότι παρά την μεγάλη τιμή, η ποιότητα των κουμπιών κατασκευής και των κουμπιών είναι ελαττωματικά και αισθάνονται αναξιόπιστα, με μια οθόνη LED δύσκολη στην ανάγνωση.

Τα χρώματα έρχονται σε δύο παραλλαγές του μαύρου, του πορτοκαλί, του κόκκινου και του αργύρου. Οι μπαταρίες δεν περιλαμβάνονται.

Όταν αγοράζετε φορητούς ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς για μικρά παιδιά, τα δύο μεγαλύτερα πράγματα που θέλετε να έχετε κατά νου είναι η ευκολία χρήσης (επειδή είναι παιδιά) και η τιμή (επειδή μπορεί να τα χάσουν). Το Retevis RT628 καλύπτει και τα δύο αυτά χωρίς κανένα πρόβλημα.

Το Retevis RT628 έρχεται με ένα ζευγάρι πολύχρωμο ελαφρύ (90 γραμμάρια) ραδιόφωνα που είναι απλά στη χρήση και τη μετάδοση, εφόσον και τα δύο ραδιόφωνα είναι στην ίδια συχνότητα. Με τα παιδιά, αυτά τα ραδιόφωνα έχουν ένα μικρό αριθμό κουμπιών, υπάρχει ένα κλείδωμα καναλιού για να τους κρατήσει στην ίδια συχνότητα και κάθε ραδιόφωνο διαθέτει ένα κλιπ ζώνης για να το κρατήσει στο πρόσωπό σας. Οι φορητοί ραδιοτηλεοπτικοί σταθμοί τρέχουν σε τρεις μπαταρίες AA, οι οποίες δεν περιλαμβάνονται, οπότε φροντίστε να αγοράσετε και κάποιες από αυτές.

Οι αναθεωρητές του Amazon ήταν πολύ ευχαριστημένοι με αυτά τα φορητά ραδιοτηλέφωνα και τους συνιστούσαν έντονα για παιδιά. Μια μεγάλη ιδέα που πρότεινε ένας κριτικός: αφήστε το παιδί σας να κρατήσει ένα φορητό ραδιοτηλέφωνο κάθε φορά που πηγαίνει στο σπίτι ενός φίλου του γείτονα και θα είστε σε θέση να έρθετε σε επαφή μέσω του δεύτερου ραδιοφώνου, εφόσον δεν είναι περισσότερο από ένα μίλι Μακριά.

Προσιτό, φιλικό προς τους αρχάριους και εύκολο να εντοπίσετε, τα Sokos Walkie Talkies είναι τα καλύτερα στη λίστα για preteens και παιδιά. Αυτά τα ασύρματα φορητά ραδιοφωνικά συστήματα περιλαμβάνουν ένα έξυπνο σύστημα PMR για αυτόματη σάρωση και παρέχουν μια καθαρή και καθαρή ποιότητα ήχου που θα σβήνει τον θόρυβο του περιβάλλοντος.

Τα Sokos Walkie Talkies προσφέρουν ένα μοντέρνο, συμπαγές σχέδιο που μετρά 5,5 x 3,3 x 2,2 ίντσες και ζυγίζει 5,6 ουγκιές. Η διεπαφή τους έρχεται με απλά και ξεκάθαρα κουμπιά με μια λειτουργία push-to-talk. Οι χρήστες μπορούν να μεταδίδουν σε περισσότερες από μία μονάδες στο σύστημα 22 καναλιών του, με σήμα μέχρι και τρία μίλια σε απόσταση έως και πέντε μίλια σε ανοιχτό έδαφος. Τα Sokos Walkie Talkies λειτουργούν σε τρεις μπαταρίες AAA που μπορούν να διαρκέσουν 3,5 ώρες για συνεχή χρήση ή εννέα ώρες σε κατάσταση αναμονής.

Αυτά τα φορητά ραδιόφωνα είναι ιδανικά για οποιαδήποτε κατάσταση έκτακτης ανάγκης που απαιτεί μακρά γραμμή επικοινωνίας. Οι φορητοί φορητοί υπολογιστές GXT1000VP4 του Midland είναι ικανοί να φτάνουν σε απόσταση 36 μιλίων σε ανοικτούς χώρους και περιλαμβάνουν μια σειρά από χαρακτηριστικά που έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν σε κακές συνθήκες.

Οι φορητοί σταθμοί GTX1000VP4 μετρούν 9,75 x 2,5 x 1,75 ίντσες και ζυγίζουν 2,15 λίβρες. Περιλαμβάνουν μέχρι 50 κανάλια ευκρινής, αδιάλειπτη επικοινωνία, με επιπλέον 142 κωδικούς απορρήτου. Οι φορητοί φορητοί υπολογιστές έχουν επίσης μια φωτεινή οπίσθια οθόνη LCD, καθιστώντας την εύκολη στην ανάγνωση σε σκοτεινές συνθήκες φωτισμού.

Σχεδιασμένα για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, αυτά τα φορητά ραδιόφωνα είναι ανθεκτικά στο νερό έως και 30 λεπτά και είναι σε θέση να χειρίζονται ελαφριά βροχή ή μικρές πιτσίλισμα. Οι ειδοποιήσεις ειδοποίησης για τις καιρικές συνθήκες NOAA θα σας ενημερώσουν για ενδεχόμενες καιρικές συνθήκες. Μπορείτε επίσης να στείλετε ειδοποιήσεις σειρήνας SOS και σήματα εντοπισμού σε περίπτωση που χάσετε και να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία δόνησης με μια λειτουργία ψιθυρίσματος, εάν θέλετε να είστε σιωπηλοί. Όπως και άλλες μονάδες high-end, υπάρχει μια λειτουργία κλειδώματος πληκτρολογίου και ένας σαρωτής οθόνης για να ελέγξετε για οποιαδήποτε δραστηριότητα που μπορείτε να βρείτε στο κανάλι σας.

Μερικοί χρήστες του Amazon αγαπούν τα φορητά ραδιοτηλέφωνα για την εντυπωσιακή σειρά τους με ένα προσιτό σημείο τιμών. Περισσότεροι κριτικοί αναλυτές ανέφεραν ότι στην περιοχή των 36 μιλίων, η λήψη είναι λίγο ασαφής, ότι ο σχεδιασμός δεν είναι τόσο τραχός όσο διαφημίζεται και ότι τα χαρακτηριστικά μπορεί να είναι λίγο συντριπτικά.

Τα χρώματα έρχονται σε μαύρο, μαύρο / κίτρινο και καμουφλάζ, τα οποία ποικίλουν σε τιμή. Περιλαμβάνονται οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες, ενώ οι φορητοί υπολογιστές διαθέτουν τριετή εγγύηση.

Εάν αγοράζετε χύμα και σχεδιάζετε να έχετε ένα μεγάλο οικογενειακό ταξίδι κάμπινγκ ή πεζοπορίας, αυτά είναι τα φορητά ραδιοτηλέφωνα για εσάς. Το Retevis H-777 είναι ένα πακέτο δέκα αμφίδρομων ραδιοφωνικών καναλιών 16 καναλιών μιας κασέτας που προσφέρουν ένα προσιτό χύμα αγορά.

Εύχρηστο και λειτουργικό, οι φορητοί ραδιοτηλεοπτικοί σταθμοί Retevis H-777 προγραμματίζονται να χρησιμοποιούν την ίδια συχνότητα μετά την παραγωγή τους, εξασφαλίζοντας ένα σαφές κανάλι επικοινωνίας. Διαθέτουν ενσωματωμένο φακό LED και λειτουργία φωνητικής απόκρισης, καθιστώντας τα κατάλληλα για διάφορα σενάρια. Περιλαμβάνεται μια μπαταρία 1500mAH Li-on που μπορεί να φορτιστεί σε δύο με τρεις ώρες και επιτρέπει οκτώ έως εννέα ώρες για συνεχή χρήση φορητού ραδιοφώνου.

Πολλοί χρήστες του Amazon είναι ευχαριστημένοι με την προσιτή τιμή των φορητών ραδιοφωνικών συσκευών, τη μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και την σαφή επικοινωνία. Περισσότεροι κριτικοί αναλυτές έχουν δηλώσει ότι η απόσταση επικοινωνίας των δύο μιλίων μπορεί να είναι επικίνδυνη κατά περιόδους.

Τα φορητά ραδιοτηλέφωνα έρχονται με εγγύηση ενός έτους και εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Για όσους απαιτούν ένα από τα υψηλότερα πρότυπα ζωής μπαταρίας, αυτή είναι για εσάς. Η μπαταρία BF-F9 V2 + της Baofeng παρέχει μια διάρκεια ζωής μπαταρίας τριών ράβδων ισχύος 8 watt που κάνει για μακράς διαρκείας ενέργεια.

Το Baofeng BF-F9 V2 + διαθέτει μια λειτουργία τριών ρευμάτων, η οποία επιτρέπει προσαρμογή για χρήση σε watt με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας (1 watt), μέση (4 watts) και υψηλή (8 watts) κατανάλωση ενέργειας. Διαθέτει μπαταρία ιόντων λιθίου των 7.4 volt 1800 mAh, η οποία μπορεί να φορτιστεί με τη βάση φόρτωσης που περιλαμβάνεται στο προϊόν. Παρόλο που δεν περιλαμβάνεται, είναι συμβατό με μεγαλύτερες μπαταρίες όπως Li-Ion 3800 mAh, υπερδιπλασιάζοντας την κανονική διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Τα χρώματα έρχονται σε μαύρο, μπλε, κόκκινο, κίτρινο, πράσινο / camo και standard camo. Οι φορητοί ραδιοτηλεοπτικοί σταθμοί έρχονται με εγχώρια εγγύηση ενός έτους.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .