Το MyDrive της TomTom βάζει τις δικές σας διαδρομές στο προσωπικό σας σύννεφο

Το MyDrive επιτρέπει την εκ των προτέρων φόρτωση της διαδρομής, την εύκολη διανομή μεταξύ των συσκευών

Η υπηρεσία σύννεφο MyDrive της TomTom δίνει τη δυνατότητα σε ορισμένες λειτουργίες που θα σας διευκολύνουν να σχεδιάσετε ταξίδια και να μοιραστείτε τις διαδρομές και τις κατευθύνσεις μεταξύ των συσκευών σας. Ένα παράδειγμα: με το MyDrive, μπορείτε να σχεδιάσετε έναν προορισμό στο smartphone ή στον υπολογιστή σας και, στη συνέχεια, να το στείλετε στην προσωπική συσκευή πλοήγησης TomTom στην προσωπική σας συσκευή πλοήγησης, προτού προχωρήσετε ακόμη και στο αυτοκίνητο.

Αλλά το MyDrive είναι επίσης μια πλατφόρμα για το μέλλον. "Το MyDrive ξεκινάει με μερικά καινοτόμα χαρακτηριστικά - όλα έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν την εμπειρία οδήγησης πιο απρόσκοπτη", λέει ο Corinne Vigreux, συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος, TomTom Consumer "Από τη στιγμή που θα φύγετε για να φτάσετε εγκαίρως, προσωπικά με τα αγαπημένα σας μέρη - ακόμη και να στείλετε τον προορισμό σας στο TomTom GO προτού φτάσετε στο αυτοκίνητο, είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι με την υπηρεσία. Αλλά αυτό είναι μόνο η αρχή. Το MyDrive προσφέρει πολλά περισσότερα - και ανοίγοντας την πλατφόρμα στους προγραμματιστές, ανοίγουμε νέες και συναρπαστικές δυνατότητες για το μέλλον. "

MyDrive Cloud μια πλατφόρμα για το μέλλον

Η αποθήκευση δεδομένων συσκευής και ο συγχρονισμός στο ασφαλές σύννεφο θα επιτρέψει την ανάπτυξη εφαρμογών και υπηρεσιών από τρίτους και η TomTom έχει δεσμευτεί να επιτρέψει σε άλλους προγραμματιστές να παίξουν. Ένα κεντρικό αποθετήριο cloud για τα δεδομένα εξυπηρέτησης του πελάτη επιτρέπει επίσης την εύκολη ενημέρωση από δυνητικές μελλοντικές υπηρεσίες, όπως κενό αναγνωριστικό χώρο στάθμευσης, συνδεδεμένες υπηρεσίες, όπως μια πόρτα γκαράζ που ανοίγει αυτόματα όταν ένα όχημα βρίσκεται σε απόσταση 50 μέτρων από το σπίτι, οδήγηση αυτοκινήτων.

Στο σύντομο χρονικό διάστημα, το σύννεφο TomTom θα σας βοηθήσει να επιλέξετε με ακρίβεια την ταχύτερη διαδρομή, να δείτε πληροφορίες κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο καθώς σχεδιάζετε τη διαδρομή σας στο PND σας και να λάβετε αυτόματες προειδοποιήσεις ενημέρωσης ταχύτητας.

Τέσσερις νέοι PND που είναι συμβατοί με το MyDrive

Παράλληλα με την ανακοίνωση MyDrive, η TomTom εισήγαγε τέσσερις νέες συσκευές GPS που είναι έτοιμες για χρήση από το MyDrive. Το TomTom GO 510, 610, 5100 και 6100 διαθέτουν μια πλήρως διαδραστική οθόνη για την τσίμπημα, το ζουμ και το δάχτυλό σας - καθώς επίσης και ένα πλούσιο περιβάλλον χρήστη, απλοποιημένη αλληλεπίδραση χρήστη, 3D Maps3 και mount & click. Οι οδηγοί μπορούν επίσης να επιλέξουν μεταξύ μεγέθους οθόνης 5 "ή 6".

MyDrive Βήματα

1. Αναζητήστε τον προορισμό σας στο τηλέφωνό σας ή στον ιστό.
2. Στείλτε άμεσα τον προορισμό στη συσκευή TomTom.
3. Η συσκευή πλοήγησης θα σχεδιάσει μια διαδρομή αμέσως μόλις μπείτε στο αυτοκίνητο.
4. Δείτε την κατάσταση της κυκλοφορίας και προσαρμόστε τη διαδρομή σας αν είναι απαραίτητο.
5. Δείτε την αναμενόμενη ώρα άφιξής σας.

Υπηρεσίες MyDrive

1. Αποθηκεύστε αυτόματα τα αγαπημένα σας μέρη σε όλες τις συσκευές TomTom.
2. Ορίστε τους προορισμούς στο σπίτι και την εργασία.
3. Στείλτε λίστες προσαρμοσμένων σημείων ενδιαφέροντος σε όλες τις συσκευές TomTom.

Για να ενεργοποιήσετε το MyDrive, μπορείτε να ενημερώσετε τη συσκευή σας με το πιο πρόσφατο λογισμικό και, στη συνέχεια, να ενεργοποιήσετε το MyDrive στο μενού υπηρεσιών TomTom.

TomTom NavKit

"Το MyDrive και οι νέες συσκευές TomTom GO είναι χτισμένες γύρω από το NavKit. Το NavKit είναι το λογισμικό πλοήγησης πολλαπλών πλατφορμών της TomTom που εξάγει όλα τα προϊόντα πλοήγησης που εισάγουμε στην αγορά", δηλώνει η TomTom. "Το NavKit παρέχει προηγμένη τεχνολογία δρομολόγησης, έξυπνη καταχώρηση προορισμού και διαδραστική απεικόνιση 2D και 3D χάρτη σε περισσότερες από 125 χώρες.Σε επανειλημμένα ανεξάρτητα σημεία αναφοράς, τα προϊόντα που κινούνται με NavKit να ξεπεράσετε την κυκλοφορία και να φτάσετε στον προορισμό σας πιο γρήγορα από οποιοδήποτε άλλο προϊόν πλοήγησης. "