Οι 7 καλύτεροι έξυπνοι αισθητήρες νερού που αγοράζουν το 2018

Ο ευκολότερος τρόπος για να ανιχνεύσετε διαρροές πριν συμβούν σημαντικές ζημιές

Εάν έχετε βιώσει ποτέ τον εφιάλτη της ζημίας του νερού από κατεψυγμένους σωλήνες, μια διαρρήκτη συσκευή ή ξαφνικά πλημμυρισμένο υπόγειο, ξέρετε πόσο ακριβό, χρονοβόρο και αποστράγγιση είναι να επισκευάσετε το σπίτι σας και να το προστατεύσετε από περαιτέρω ζημιές. Συχνά, οι διαρροές είναι αργές και λεπτές, προκαλώντας καταστροφικές βλάβες προτού να συνειδητοποιήσετε ότι είναι εκεί, ή συμβαίνουν σε μια πραγματικά ακατάλληλη στιγμή, όπως όταν ταξιδεύετε για τις διακοπές και υπάρχει μια ξαφνική κρύα θραύση που προκαλεί τη διάρρηξη των σωλήνων σας είστε μακριά από το σπίτι.

Δεν είναι καιρός να γίνετε πιο έξυπνοι για την προστασία του σπιτιού σας από ζημιές στο νερό; Οι νέοι αισθητήρες νερού είναι τα τελευταία "έξυπνα" προϊόντα που παράγουν κύματα στο διαδίκτυο. Αυτοί οι ανιχνευτές διαρροών σας βοηθούν να βρίσκετε γρήγορα το νερό προτού προκληθούν σοβαρές ζημιές και μπορεί ακόμη και να σας ενημερώσουν τι συμβαίνει αν είστε μακριά από το σπίτι. Ανατρέξτε στη λίστα με τους καλύτερους έξυπνους αισθητήρες νερού που διατίθενται στο διαδίκτυο παρακάτω.

Η Honeywell είναι μια αξιόπιστη εγχώρια επωνυμία εδώ και πολλά χρόνια, και η Honeywell Lyric Wi-Fi Διαρροή Νερού και Freeze ανιχνευτής ζει σε αυτό το αξιόπιστο όνομα. Αυτός ο έξυπνος αισθητήρας νερού είναι εύκολος στη ρύθμιση και, σε αντίθεση με ορισμένους από τους άλλους αισθητήρες εκεί έξω, δεν απαιτεί έξυπνο κεντρικό κόμβο για να λειτουργήσει. Εάν είστε στο σπίτι όταν το Lyric ανιχνεύσει νερό, θα ακούσετε έναν ηχητικό συναγερμό για να σας ειδοποιήσει άμεσα για τη διαρροή. Εάν δεν είστε στο σπίτι, το Lyric συνδέεται απευθείας με το Wi-Fi και διαθέτει μια εύχρηστη εφαρμογή που στέλνει ειδοποιήσεις απευθείας στο smartphone σας αν ανιχνεύσει νερό. Επιπλέον, παρέχει αναγνώσεις θερμοκρασίας και υγρασίας, έτσι ώστε να μπορείτε πραγματικά να γνωρίσετε τη βασική γραμμή του σπιτιού σας - κάτι που πραγματικά θα σας βοηθήσει να ανιχνεύσετε έγκαιρα τα προειδοποιητικά σημάδια αν κάτι δεν είναι σωστό. Ο αισθητήρας Lyric smart water λειτουργεί με μπαταρίες AAA με μεγάλη διάρκεια ζωής και εύκολο στη χρήση, για να είναι ακόμα πιο εύκολο να προστεθούν στην αρχική σας εγκατάσταση.

Η Samsung επεκτείνει το χώρο των smart home products με έξυπνες, καινοτόμες και προσιτές λύσεις. Ο ανιχνευτής διαρροής νερού SmartThings της Samsung ακολουθεί αυτό το μοτίβο με μια απλή και εύχρηστη εφαρμογή που σας ειδοποιεί αν εντοπιστεί νερό ή αν η υγρασία ή η θερμοκρασία πέσει έξω από τα προκαθορισμένα επίπεδα, επιτρέποντάς σας να προσαρμόσετε τις ειδοποιήσεις.

Ο ανιχνευτής διαρροής νερού SmartThings ADT είναι ένας αισθητήρας πολλαπλών λειτουργιών συνδεδεμένος με Wi-Fi, ο οποίος ανιχνεύει σημαντικά προβλήματα στο σπίτι, όπως διαρροές νερού, υγρασία και κατάψυξη ή υψηλές θερμοκρασίες. Μπορεί να συνδεθεί με άλλες συσκευές ADT αν επιλέξετε την υπηρεσία. Στη φιλική προς τον προϋπολογισμό τιμή, ο ανιχνευτής διαρροής νερού Samsung SmartThings λειτουργεί καλά κάτω από τις τουαλέτες, κάτω από τον νεροχύτη της κουζίνας, κοντά στον θερμαντήρα νερού ή πίσω από μεγάλες συσκευές. Λειτουργεί με συσσωρευτές AAA με τριετή διάρκεια ζωής μπαταρίας και συνοδεύεται από εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, καθώς και εγγύηση ενός έτους - οπότε γιατί να μην δοκιμάσετε ένα, ειδικά αν έχετε άλλα προϊόντα της Samsung;

Ο αισθητήρας νερού D-Link DCH-S16 έκανε τη λίστα μας χάρη στον μοναδικό αισθητήρα καλωδίων. Το αποσπώμενο καλώδιο (καλώδιο αισθητήρα 3,5 ποδιών και καλώδιο αισθητήρα 1,65 ποδιών) περιλαμβάνει καλώδια ενσωματωμένα σε αυτό, ώστε να μπορείτε να το εκτελέσετε κατά μήκος της άκρης του υπογείου ή του δαπέδου του μπάνιου σας. Εάν το νερό αγγίξει ένα από τα καλώδια, ενεργοποιεί έναν συναγερμό, επιτρέποντάς σας να παρακολουθείτε μια ευρύτερη περιοχή και να λαμβάνετε πιο γρήγορα ειδοποίηση αν οποιοδήποτε νερό ξεχειλίσει ή διαρρεύσει.

Η μονάδα βάσης συνδέεται κατευθείαν στον τοίχο, έτσι δεν απαιτούνται μπαταρίες και ο ενσωματωμένος συναγερμός έχει 70 ντεσιμπέδες ηχητικής ισχύος και ένα κόκκινο LED που αναβοσβήνει, οπότε θα ξέρετε ότι η προσοχή σας είναι απαραίτητη αμέσως. Μπορείτε επίσης να συνδέσετε το τηλέφωνό σας χρησιμοποιώντας την εφαρμογή για κινητά Mydlink και το Wi-Fi για να λάβετε ειδοποιήσεις push αν εντοπιστούν διαρροές. Εάν διαθέτετε άλλα έξυπνα προϊόντα της Mydlink ή προϊόντα με δυνατότητα IFTTT, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να επιτρέψετε την αλληλεπίδραση μεταξύ του αισθητήρα νερού και των άλλων προϊόντων σας για συνεργικό αποτέλεσμα στο σπίτι σας.

Αν και λίγο πιο ακριβός από τους άλλους αισθητήρες στη λίστα μας, ο αισθητήρας LeakSmart θα μπορούσε να καταλήξει εξοικονομώντας σας πολλά χρήματα επειδή δεν ανιχνεύει μόνο διαρροές, συνδέεται με το δίκτυο νερού σας και κλείνει αυτόματα όλο το νερό μέσα σε πέντε δευτερόλεπτα για την ανίχνευση διαρροής για να αποφευχθεί η βλάβη με τη χρήση της βαλβίδας LeakSmart.

Μια τουαλέτα διαρροής, πλυντήριο ρούχων ή θερμοσίφωνα μπορεί να προκαλέσει ζημιά σε χιλιάδες δολάρια εάν η διαρροή δεν εντοπιστεί αμέσως. Με τον αισθητήρα LeakSmart, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για αυτό. Μπορείτε να ενσωματώσετε τον αισθητήρα LeakSmart με άλλες έξυπνες πλατφόρμες κατοικίας. εάν χρησιμοποιείτε έξυπνα προϊόντα Nest, το LeakSmart διαθέτει κάποιες πρόσθετες πρόσθετες λειτουργίες. Συνδυάζεται εύκολα με άλλες έξυπνες πλατφόρμες και παρέχει ειδική προστασία όταν συνδυάζεται με το Nest. Ο αισθητήρας LeakSmart παρακολουθεί επίσης τη θερμοκρασία, επομένως θα ειδοποιηθείτε για τυχόν παράξενα ζεστά ή κρύα ρεύματα που ενδέχεται να σηματοδοτήσουν άλλα προβλήματα στο σπίτι.

Δεν φαίνεται πάντα ότι κάτι συμβαίνει στο σπίτι, συμβαίνει όταν βρίσκεστε μακριά; Ακόμα κι αν έχετε έξυπνο συναγερμό για να σας προειδοποιήσει, ίσως να προσπαθείτε να βοηθήσετε αν διαπιστώσετε ότι έχετε διαρροή νερού ενώ είστε μίλια μακριά. Με το σύστημα Wally μπορείτε επίσης να ορίσετε άλλες επαφές, όπως τα μέλη της οικογένειας ή τους γείτονες, για να λάβετε ειδοποίηση μέσω κειμένου, ειδοποίησης push, τηλεφωνικής κλήσης ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε περίπτωση ανίχνευσης διαρροής.

Μπορείτε επίσης να κάνετε check-in με τη χρήση της εφαρμογής για κινητά Wally, για να σας χαρίσουμε την ηρεμία όταν βρίσκεστε μακριά από το σπίτι σας. Ο Wally παρακολουθεί διαρροές νερού, διακυμάνσεις θερμοκρασίας καθώς και αλλαγές στα επίπεδα υγρασίας, βοηθώντας σας να αποφύγετε τη δημιουργία ενός φιλόξενου περιβάλλοντος για καταστροφικές μούχλες και μούχλες. Όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με την βαλβίδα αποκοπής Wally, η Wally μπορεί να κλείσει αυτόματα το νερό όταν εντοπιστεί διαρροή για να αποφευχθεί η δαπανηρή ζημιά στο νερό. Ο Wally μπορεί ακόμα να σας πει αν μια πόρτα ή παράθυρο είναι ανοιχτή.

Καλύτερο από ολα? Εάν ο Wally σας ειδοποιήσει για κάποιο πρόβλημα, ένας συνεργάτης της Wally Rapid Response Associate θα επικοινωνήσει μαζί σας για να συζητήσει το πρόβλημα και θα στείλει έναν επαγγελματία με άδεια χρήσης στο σπίτι σας εάν χρειάζεστε βοήθεια. Πώς είναι αυτό για την εξυπηρέτηση πελατών;

Αν πρέπει να ρυθμίσετε το έξυπνο σπίτι σας γύρω από το HomeKit της Apple, ο Fibaro Sensor Flood είναι μια εξαιρετική επιλογή για εσάς. Οι οπαδοί της Siri μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί της για να δουν πώς λειτουργεί ο αισθητήρας και για να διαπιστώσει αν υπάρχουν προβλήματα που εντοπίστηκαν την εποχή εκείνη. Ο αισθητήρας πλημμυρών Fibaro είναι επίσης σκληρός. είναι ένας από τους μόνο αισθητήρες νερού στην αγορά που είναι κατασκευασμένοι για να επιβιώσουν πραγματικά να βυθίζονται σε συνθήκες πλημμύρας. Συνδέστε συσκευές στον αισθητήρα πλημμυρών Fibaro χρησιμοποιώντας Bluetooth - ιδιαίτερα βολικό αν έχετε επίσης μια Apple TV στο σπίτι - και χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Apple Home ή την εφαρμογή Fibaro για να ρυθμίσετε προσαρμοσμένες ειδοποιήσεις σχετικά με διαρροές νερού ή άλλες σχετικές συνθήκες.

Σε ορισμένες περιπτώσεις καταστροφών όπως τυφώνες, ανεμοστρόβιλοι ή πλημμύρες, οι ειδοποιήσεις Wi-Fi δεν θα είναι χρήσιμες, καθώς η ισχύς συχνά σβήνει επίσης. Το Alert Zircon 68882 Leak Alert είναι ένας από τους πιο προσιτούς αισθητήρες νερού στη λίστα μας, αλλά δημιουργεί ένα υπερβολικά δυναμικό, με μπαταρία τροφοδοτούμενο 105 decibel συναγερμού και αναβοσβήνει την ειδοποίηση SOS ακόμα κι αν η ισχύς σβήσει, παίρνοντας το Wi-Fi σας - Δεν απαιτείται έξυπνος διανομέας ή καλωδίωση.

Ο υπερβολικός συναγερμός καθιστά πιο πιθανό ότι ένας γείτονας ή άλλος περαστικός θα το ακούσει ακόμη και αν η διαρροή συμβαίνει όταν είστε μακριά από το σπίτι. Και φυσικά, εάν το Wi-Fi είναι ενεργοποιημένο, το Alert Zircon Leak Alert στέλνει ειδοποιήσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μπορείτε να ελέγξετε από οπουδήποτε. Συνδυάστε πολλούς αισθητήρες στο σπίτι σας και ονομάστε το καθένα από αυτά κατά τη διάρκεια της ρύθμισης, έτσι ώστε η ειδοποίησή σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου να σας ενημερώσει αμέσως ποιος αισθητήρας ενεργοποιήθηκε.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .