Οι 10 καλύτερες προσφορές που πρέπει να κάνετε για το τέλος του χρόνου

Το παιχνίδι φθηνά όπως $ 0,10! Τρέξε, μην περπατάς!

Το Google Play τρέχει τις ετήσιες διακοπές και το τέλος του έτους και υπάρχει μια δέσμη των καταπληκτικών παιχνιδιών που μπορείτε να κερδίσετε σε προνομιακές τιμές υπογείου. Ορισμένες από αυτές είναι τόσο φθηνές όσο δέκα λεπτά, κάτι που είναι παράλογο. Ακόμη και αν δεν έχετε τις βαθύτερες εκπτώσεις ή χάσετε τις πωλήσεις, αυτά τα παιχνίδια είναι καλά αξίζει να πάρει σε τακτική τιμή. Αλλά με τα προεξοφλητικά επιτόκια; Απλά πρέπει να τα αποκτήσετε. Εδώ είναι οι τεράστιες εκπτώσεις που πρέπει να ξέρετε.

01 από 10

Lara Croft GO

Πλατεία Enix του Μόντρεαλ

Το Square Enix έχει μία από τις καλύτερες στρατηγικές για την προσέγγιση των κινητών. Κάνουν πολλά παιχνίδια ελεύθερα για παιχνίδι, αλλά δεν φοβούνται να έχουν πληρώσει παιχνίδια και μοναδικές εκδόσεις των δικαιόχορών τους στο κινητό. Το Square Enix του Μόντρεαλ είναι υπεύθυνο για μερικά από αυτά τα μοναδικά παιχνίδια, με την Lara Croft GO να είναι μια μοναδική σειρά από παζλ-περιπέτεια. Είναι πολύ σαν το Hitman GO, αλλά με μια Monument Valley αισθάνεται στο visuals, και μερικά πονηρά, υποτιμημένα παζλ και εχθρικές συναντήσεις. Δεν έχετε παίξει τίποτα σαν αυτό, και σε $ 0.99, είναι απίστευτο. Περισσότερο "

02 από 10

NBA Jam

EA Sports

Δεν νομίζω ότι θα έπρεπε να σας πω να ξεφύγετε και να αγοράσετε ένα παιχνίδι αξίας 0,10 δολάρια, καθώς σε αυτή την τιμή πρέπει να το παραλάβετε. Αλλά αν δεν έχετε, χάνετε μια εκπληκτική αναβίωση του κλασικού παιχνιδιού μπάσκετ arcade που κρατάει καλά μέχρι σήμερα. Η έκδοση για κινητά διαθέτει εξαιρετικά στοιχεία ελέγχου αφής και πολλά καλούδια που θα περιμένατε από ένα παιχνίδι NBA Jam. Επιπλέον, υπάρχει υποστήριξη Android TV ( και υπάρχουν σοβαροί λόγοι για να αγοράσετε ένα ) και online multiplayer! Σοβαρά, για δέκα λεπτά, δεν μπορείτε να πάτε στραβά. Αν βρίσκεστε εκτός Βόρειας Αμερικής, ίσως χρειαστεί να αγοράσετε το παιχνίδι από αυτήν την καταχώριση καταστήματος. Περισσότερο "

03 από 10

Hitman σκοπευτής

Πλατεία Enix

Το Square Enix του Μόντρεαλ ανέπτυξε αυτό το παιχνίδι, το οποίο στην αρχή θα μπορούσε να μοιάζει περισσότερο με ένα παραδοσιακό παιχνίδι Hitman, ενώ εσείς δημιουργείτε σε μια παράνομη τοποθεσία και παίρνετε στόχους. Αλλά γρήγορα, η σκοτεινή ιδιοτροπία του παιχνιδιού αποκαλύπτεται στα δημιουργικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να κερδίσετε πόντους και να βγάλετε τους στόχους που θα ακολουθήσετε. Το παιχνίδι πραγματοποιείται σε ένα γιγαντιαίο σενάριο και είστε επιβραβευμένοι για να μάθετε πώς λειτουργεί ολόκληρη η γιγαντιαία μηχανή. Η ενημερωμένη έκδοση των διακοπών που πήρε το παιχνίδι, η οποία καταστρέφει το περιβάλλον με διακοσμήσεις, προσθέτει μια άλλη μακάβρια αφή. Ελέγξτε το, ειδικά σε 50 σεντς. Περισσότερο "

04 από 10

Rayman Fiesta Run

Ubisoft

Αυτό είναι ένα αυτο-τρέξιμο platformer από Ubisoft, που χαρακτηρίζει το φημισμένο χαρακτήρα Rayman τους. Δεν είναι απλώς ένας άλλος ατελείωτος δρομέας, αυτό είναι πραγματικά ένα έξυπνο παιχνίδι με πλατφόρμες όπου μπορείτε να πετάξετε και να πετάξετε τα γούστα σας σε μια σχεδόν ρυθμική ποιότητα, κάνοντας το δρόμο σας μέσα από καλά σχεδιασμένα και πανέμορφα επίπεδα. Το παιχνίδι έχει μια φανταστική αίσθηση σε αυτό, και στα 25 σεντς, δεν μπορείτε να πάτε στραβά. Είναι επίσης ένα από τα καλύτερα παιχνίδια φιλικά προς την οικογένεια που μπορείτε να παίξετε στο κινητό. Περισσότερο "

05 από 10

Προσομοιωτής αίγας

Στεγνωτήρια καφέ

Κοίτα, πρέπει να δεις τι είναι η φασαρία. Το Goat Simulator είναι ένα από τα πιο παράλογα παιχνίδια των τελευταίων ετών, παρωδίαζοντας το είδος «προσομοιωτή» των παιχνιδιών που διαδόθηκαν από τον Simulator Farming και τα παρόμοια. Είσαι μια κατσίκα, σε έναν κόσμο με έναν τρελό κινητήρα φυσικής. Θα γίνουν παράξενα και θαυμαστά πράγματα. Το όλο παιχνίδι αισθάνεται σαν το Pro Skater του Tony Hawk με τον τρόπο που μπορείτε να στοιβάζετε μαζί combos, αν και με περισσότερα κατσίκα. Επίσης, εξετάστε τα παιχνίδια spin-off: την παρωδία επιβίωσης ζόμπι GoatZ και MMO προσομοιωτή παρωδών MMO. Περισσότερο "

06 από 10

Πρωτάθλημα Pac-Man Edition DX

Bandai Namco

Το 2015 ήταν ένας σπουδαίος χρόνος για τα παιχνίδια Pac-Man σε κινητά, με τον Pac-Man 256 από τους προγραμματιστές του Crossy Road και αυτό το παιχνίδι έρχεται μαζί. Οι βασικοί κανόνες είναι ο Pac-Man, με ορισμένα από τα πρωταθλήματα του Championship Edition όπως οι δυναμικοί λαβύρινθοι, αλλά αυτό απλά ρίχνει πολύ ταχύτητα και έντονη δράση με τον τρόπο σας. Εάν επιστρέψετε και παίξετε την πρωταρχική έκδοση Championship, θα νιώσετε τόσο αργή και θαμπή σε σύγκριση με την υπερκινητική εμπειρία που θα έχετε εδώ. Είναι μια θαυμάσια εξέλιξη της φόρμουλας Pac-Man και αποδεικνύει ότι ο σημαντικός κίτρινος dot muncher μπορεί να εξακολουθήσει να είναι σημαντικός στον 21ο αιώνα. Περισσότερο "

07 από 10

Riptide GP2

Μονάδα Vector

Vector Unit ειδικεύεται στην κατασκευή εξαιρετικών παιχνιδιών με παραγωγή κονσόλας υψηλής ποιότητας σε τιμές κινητού-διαμετρήματος. Το Riptide GP2 είναι ένα από τα λίγα παιχνίδια που έχουν πάρει το δικαίωμα ταχύπλοο αγώνα, και είναι φορτωμένο με εξαιρετικά γραφικά, μια μεγάλη αίσθηση ταχύτητας, και πολλά χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης για τους ελεγκτές παιχνιδιών, Android TV υποστήριξη, και online multiplayer. Για πενήντα σεντς, είναι δύσκολο να πάει στραβά. Περισσότερο "

08 από 10

Dark Echo

RAC7

Ένα άλλο παιχνίδι αξίας 0,49 δολάρια, το Dark Echo είναι τόσο διαφορετικό από οτιδήποτε άλλο έχετε παίξει, εστιάζοντας σε μεγάλο βαθμό γύρω από τον ήχο. Ενώ υπάρχουν οπτικές αναπαραστάσεις αυτού που κάνεις, χρειάζεσαι καλά ακουστικά για να το απολαύσεις σωστά. Πιάσε το καλύτερο ζευγάρι και δοκιμάστε αυτό το παιχνίδι. Είναι σκοτεινό, είναι δύσκολο, αλλά είναι πολύ καλό, ειδικά σε τιμή ευκαιρίας. Περισσότερο "

09 από 10

Minecraft: Λειτουργία ιστορίας

Πειραματικά παιχνίδια

Ενώ μπορείτε να πάρετε συχνά το πρώτο επεισόδιο της σειράς Telltale δωρεάν κάτω από το δρόμο, σπάνια είναι διαθέσιμα για τόσο φτηνή από το ρόπαλο σαν αυτό. Δέκα λεπτά για να δοκιμάσετε το πρώτο επεισόδιο αυτής της σειράς με αγάπη, που δημιουργεί μια νέα περιστροφή ιστορίας στη σειρά Minecraft, που σας φέρνει σε μια αυθεντική παράσταση του κόσμου του Minecraft; Αυτό αξίζει τον κόπο, και ακόμα κι αν αυτό δεν κάνει κλικ με σας, τότε, είστε μόνο δέκα λεπτά. Περισσότερο "

10 από 10

Monument Valley

Ustwo Games

Ελπίζω ότι έχετε ήδη παίξει αυτό το εικονικό κινητό παιχνίδι για τον εαυτό σας ήδη. Αλλά αν δεν έχετε, το $ 0.99 είναι αρκετά το παζάρι για μια καλλιτεχνική εμπειρία που θα σας εκπλήξει. Περισσότερο "