Πώς να βελτιώσετε την κάμερα του iPad

Το iPad μπορεί να είναι ένας φανταστικός τρόπος για να τραβήξετε φωτογραφίες. Η τεράστια οθόνη καθιστά πολύ πιο εύκολο να πλαισιώσει το πλάνο, διασφαλίζοντας ότι έχετε την τέλεια φωτογραφία. Αλλά η φωτογραφική μηχανή στα περισσότερα iPad μοντέλα υστερεί πίσω από την κάμερα που βρίσκεται στο iPhone ή στις περισσότερες ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές. Πώς εκμεταλλεύεστε αυτήν την μεγάλη οθόνη χωρίς να θυσιάζετε την ποιότητα; Υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να βελτιώσετε την κάμερα και τις φωτογραφίες που τραβάτε.

Αγοράστε φακό τρίτου μέρους

Η Photojojo πωλεί μια ποικιλία φακών κάμερας που μπορούν να βελτιώσουν την κάμερα του iPad σας. Πολλά από αυτά λειτουργούν με την τοποθέτηση ενός κυκλικού μαγνήτη που ταιριάζει γύρω από το φακό της κάμερας του iPad, επιτρέποντάς σας να συνδέσετε το φακό τρίτου όποτε χρειάζεστε τη βελτιωμένη βολή. Αυτοί οι φακοί σας επιτρέπουν να κάνετε πλάνα ευρείας γωνίας, λήψεις ψαρέματος, λήψεις τηλεφακών και απλά βελτιωμένες λήψεις ζουμ. Η Photojojo διαθέτει επίσης έναν ισχυρό τηλεφακό που μπορεί να προσθέσει πάνω από δέκα φορές τη δύναμη ζουμ στη φωτογραφική μηχανή του iPad.

Εάν θέλετε να ενισχύσετε τη φωτογραφική μηχανή σας χωρίς να ξοδέψετε αρκετά χρήματα, η CamKix πωλεί ένα καθολικό κιτ φακών που θα λειτουργεί με τα περισσότερα smartphones και tablet, συμπεριλαμβανομένου του iPad. Το πακέτο καθολικής χρήσης θα σας δώσει έναν φακό ψαριού, φακό ευρείας γωνίας και macro για περίπου το ίδιο κόστος με έναν μόνο φακό από την Photojojo. Τα κλιπ φακών είναι τοποθετημένα στο iPad σας, οπότε το χρειάζεστε μόνο όταν το φωτογραφίζετε.

Βελτιώστε τη φωτογραφία σας μέσω των ρυθμίσεων

Δεν χρειάζεται να επισυνάψετε φακό τρίτου μέρους για τη βελτίωση της φωτογραφίας σας. Υπάρχουν πολλά κόλπα που μπορείτε να κάνετε με την εφαρμογή Κάμερα που θα σας βοηθήσει να τραβήξετε καλύτερες φωτογραφίες. Το πιο εύκολο είναι απλά να ενεργοποιήσετε τις φωτογραφίες HDR. Αυτό δείχνει στο iPad να παγιδεύει πολλές φωτογραφίες και να τις συγχωνεύει για να δημιουργήσει μια φωτογραφία υψηλής δυναμικής εμβέλειας (HDR).

Μπορείτε επίσης να πείτε την κάμερα του iPad, όπου πρέπει να εστιάσετε, αγγίζοντας την οθόνη στην οποία θέλετε να εστιάσετε. Από προεπιλογή, το iPad θα προσπαθήσει να αναγνωρίσει πρόσωπα και να δώσει έμφαση στα άτομα της εικόνας. Όταν αγγίξετε την οθόνη, θα παρατηρήσετε μια κάθετη γραμμή με έναν λαμπτήρα δίπλα στο τετράγωνο εστίασης. Εάν κρατάτε το δάκτυλό σας στην οθόνη και το μετακινείτε προς τα πάνω ή προς τα κάτω, μπορείτε να αλλάξετε τη φωτεινότητα, κάτι που είναι εξαιρετικό για τις φωτογραφίες που φαίνονται πολύ σκοτεινές στην οθόνη.

Επίσης, μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να κάνετε μεγέθυνση εάν ο στόχος σας είναι πολύ μακριά. Αυτό δεν θα σας δώσει την ίδια δυνατότητα ζουμ με αυτό το τηλεφακό, αλλά για το ζουμ 2x ή 4x, είναι τέλειο. Απλά χρησιμοποιήστε την ίδια χειρονομία που θα χρησιμοποιούσατε για να κάνετε ζουμ σε μια φωτογραφία στην εφαρμογή Φωτογραφίες.

Η μαγική ραβδί

Η τελευταία υπόδειξη για τη λήψη εξαιρετικών φωτογραφιών θα συμβεί μετά τη λήψη της λήψης. Το iPad έχει πολλά υπέροχα χαρακτηριστικά για την επεξεργασία φωτογραφιών, αλλά ίσως το πιο ισχυρό είναι το μαγικό ραβδί. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μαγικό ραβδί ξεκινώντας την εφαρμογή Φωτογραφίες , πλοηγώντας στη φωτογραφία που θέλετε να βελτιώσετε, πατώντας το σύνδεσμο επεξεργασίας στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης και μετά πατώντας το κουμπί Magic Wand. Αυτό το κουμπί θα βρίσκεται είτε στην αριστερή πλευρά της οθόνης, εάν κρατάτε το iPad σε οριζόντια λειτουργία ή στο κάτω μέρος της οθόνης, εάν κρατάτε το iPad σε πορτραίτο. Το μαγικό ραβδί θα αναλύσει τη φωτογραφία και θα την τροποποιήσει για να αναδείξει το χρώμα της. Αυτή η διαδικασία μπορεί να μην είναι ακριβώς μαγική, αλλά λειτουργεί αρκετά καλά τις περισσότερες φορές.

Μεγάλη Συμβουλές Κάθε ιδιοκτήτης του iPad πρέπει να ξέρει