Πώς να είστε πιο παραγωγικοί στο iPad σας στην εργασία

Πώς να Rock το iPad σας στο γραφείο

Το iPad έχει μεγαλώσει και είναι έτοιμο για δουλειά. Αλλά είστε έτοιμοι; Είναι εύκολο να χρησιμοποιήσετε το iPad για να κάνετε κάποια εργασία, αλλά αν θέλετε πραγματικά να είστε αποτελεσματικοί με αυτό, θα πρέπει να ξέρετε για τα σωστά χαρακτηριστικά και να κατεβάσετε τις σωστές εφαρμογές για αυτό. Αυτό περιλαμβάνει το να αφήνετε το iPad να γίνει ο προσωπικός σας βοηθός, χρησιμοποιώντας τις πιο πρόσφατες εφαρμογές για να σχεδιάσετε έγγραφα και αξιοποιώντας το "σύννεφο" για να συγχρονίσετε έγγραφα μεταξύ συσκευών και να συνεργαστείτε με τους συμπαίκτες.

Επωφεληθείτε από το Siri

Το Siri δεν είναι μόνο για να παραγγείλετε πίτσα ή να ελέγξετε τον καιρό. Είναι η καλύτερη της όταν εργάζεται ως προσωπικός βοηθός σας. Το Siri είναι αρκετά ικανό να αντέξει τις υπενθυμίσεις, να καθορίσει τους χρόνους συνάντησης και να προγραμματίσει εκδηλώσεις. Μπορεί να πάρει ακόμη και φωνή υπαγόρευση , οπότε αν δεν είναι βολικό με ένα πληκτρολόγιο οθόνης, αλλά δεν το χρησιμοποιούν αρκετά για να αγοράσει ένα πραγματικό πληκτρολόγιο, θα κάνει τη βαριά ανύψωση για σας. Με απλά λόγια, η Siri μπορεί να είναι το πιο αποτελεσματικό εργαλείο παραγωγικότητας που συνοδεύει το iPad.

Το Siri λειτουργεί σε συνδυασμό με το ημερολόγιο, τις υπενθυμίσεις και άλλες εφαρμογές του iPad. Αυτές οι εφαρμογές συγχρονίζονται επίσης μέσω του iCloud, ώστε να μπορείτε να ορίσετε μια υπενθύμιση στο iPad σας και να το εμφανίσετε στο iPhone σας. Και αν πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν τον ίδιο λογαριασμό iCloud, όλοι θα έχουν πρόσβαση σε αυτά τα συμβάντα ημερολογίου.

Εδώ είναι μερικά πράγματα που μπορεί να κάνει η Siri για εσάς:

Διαβάστε: 17 τρόποι Siri μπορεί να σας βοηθήσει να είστε πιο παραγωγικοί

Κάντε λήψη μιας σουίτας του Office

Ένα από τα ελάχιστα γνωστά μυστικά για το iPad είναι ότι έρχεται με σουίτα γραφείου. Το iWork της Apple , το οποίο περιλαμβάνει Σελίδες, Αριθμούς και Keynote, είναι ένα δωρεάν κατέβασμα σε οποιονδήποτε αγόρασε iPad ή iPhone μέσα στα τελευταία χρόνια. Αυτό σας δίνει πρόσβαση σε ένα απίστευτο φάσμα εφαρμογών που μπορούν να σας βοηθήσουν στην επεξεργασία κειμένου, σε υπολογιστικά φύλλα ή σε παρουσιάσεις.

Προτιμάτε το Microsoft Office; Είναι επίσης διαθέσιμο για το iPad. Η Microsoft αποφάσισε τελικά να σταματήσει να χτυπάει το κεφάλι της ενάντια στο τραίνο του iPad και να μπει στο πλοίο αντ 'αυτού. Όχι μόνο μπορείτε να αποκτήσετε το Word, το Excel και το PowerPoint, μπορείτε επίσης να κάνετε λήψη του Outlook, του OneNote, του Lync και του Newsfeed του SharePoint.

Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε εφαρμογές για Έγγραφα Google και Φύλλα Google που θα κάνουν πολύ πιο εύκολη τη χρήση των εργαλείων Google που βασίζονται σε σύννεφο.

Ενσωματώστε το Storage Cloud

Μιλώντας για το σύννεφο, το Dropbox είναι μία από τις πιο παραγωγικές εφαρμογές στο iPad. Όχι μόνο κάνει την δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των σημαντικών εγγράφων σας στο iPad ένα snap, είναι επίσης εξαιρετικό για την εργασία τόσο στο iPad σας όσο και στον υπολογιστή σας ταυτόχρονα. Το Dropbox μπορεί να συγχρονίσει ένα αρχείο σε δευτερόλεπτα, ώστε να μπορείτε να πάτε από τη λήψη μιας φωτογραφίας και την πραγματοποίηση επαφών στο iPad σας για να κάνετε ένα βαθύτερο στρώμα επεξεργασιών στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια πίσω στο iPad σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Φυσικά, το Dropbox δεν είναι το μόνο παιχνίδι στην πόλη. Υπάρχουν πολλές λύσεις αποθήκευσης cloud για το iPad. Και η Apple έχει καταστήσει εξαιρετικά εύκολο το χειρισμό των εγγράφων cloud με τη νέα εφαρμογή Αρχεία και τη δυνατότητα μεταφοράς και απόθεσης .

Βιντεοδιασκέψεις

Δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το iPad υπερέχει στις επικοινωνίες. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ακόμη και ως τηλέφωνο, και μεταξύ του FaceTime και του Skype, το iPad παρέχει εύκολη πρόσβαση σε τηλεδιάσκεψη. Αλλά τι γίνεται με τις πλήρεις συναντήσεις βίντεο; Μεταξύ των συναντήσεων Cisco WebEx και του GoToMeeting, δεν θα έχετε χρόνο να συνεργαστείτε, να δημιουργήσετε ιδέες ή απλά να παραμείνετε οργανωμένοι με μια ομάδα ανθρώπων.

Σάρωση εγγράφων με το iPad σας

Όσο πολύ προσπαθούσαμε, δεν φαίνεται να απομακρύνομαι από το χαρτί. Ευτυχώς, δεν χρειάζεται να αυξήσουμε το πρόβλημα διαθέτοντας μια συσκευή αφιερωμένη στη σάρωση αυτού του χαρτιού. Η κάμερα του iPad είναι αρκετά ικανή να ενεργεί ως σαρωτής και χάρη σε μια σειρά από πολύ καλές εφαρμογές, είναι εξαιρετικά εύκολο να τραβήξετε μια φωτογραφία ενός εγγράφου και να αποτυπωθεί τέλεια η εικόνα, ώστε να μοιάζει με μια πραγματική πραγματικότητα ερευνητής. Το καλύτερο μέρος είναι ότι οι περισσότερες εφαρμογές σαρωτή θα σας επιτρέψουν να αντιγράψετε το έγγραφο στην αποθήκευση σύννεφο, να επισημάνετε το έγγραφο, να το εκτυπώσετε και να το στείλετε ως συνημμένο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Το Scanner Pro είναι μία από τις κορυφαίες εφαρμογές για τη σάρωση εγγράφων. Και η χρήση του είναι ίσως ευκολότερη από τη χρήση της φωτογραφικής σας μηχανής. Για να σαρώσετε ένα έγγραφο, πατήστε το μεγάλο πορτοκαλί κουμπί "+" και η κάμερα του iPad είναι ενεργοποιημένη. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε για να σαρώσετε το έγγραφο είναι να το ευθυγραμμίσετε μέσα στα όρια της κάμερας. Ο Scanner Pro θα περιμένει μέχρι να έχει σταθερή λήψη και θα τραβήξει αυτόματα τη φωτογραφία και θα την περικόψει έτσι ώστε να εμφανιστεί μόνο το έγγραφο. Ναι, είναι τόσο εύκολο.

Διαβάστε: Πώς να μετατρέψετε το iPad σας σε σαρωτή

Αγοράστε έναν εκτυπωτή AirPrint

Ας μην ξεχάσουμε την εκτύπωση! Είναι εύκολο να χάσετε ότι το iPad είναι συμβατό με πολλούς διαφορετικούς εκτυπωτές απευθείας από το κουτί. Το AirPrint επιτρέπει στο iPad και τον εκτυπωτή να επικοινωνούν μέσω ενός τοπικού δικτύου Wi-Fi, οπότε δεν χρειάζεται να συνδέσετε το iPad στον εκτυπωτή. Απλά αγοράστε έναν εκτυπωτή που υποστηρίζει την AirPrint, συνδέστε την με το δίκτυό σας Wi-Fi και το iPad θα το αναγνωρίσει.

Μπορείτε να εκτυπώσετε από τις εφαρμογές του iPad πατώντας το κουμπί Κοινή χρήση , το οποίο μοιάζει με κουτί με βέλος που βγαίνει από αυτό. Εάν η εφαρμογή υποστηρίζει την εκτύπωση, το κουμπί "Εκτύπωση" θα εμφανιστεί στη δεύτερη σειρά κουμπιών στο μενού "Κοινή χρήση".

Διαβάστε: Οι καλύτεροι εκτυπωτές AirPrint

Κάντε λήψη των σωστών εφαρμογών

Έχουμε ήδη καλύψει τις δύο πιο δημοφιλείς σουίτες γραφείου για το iPad και θα ήταν αδύνατο να παρουσιάσουμε όλες τις μεγάλες εφαρμογές iPad που είναι χρήσιμες σε ένα περιβάλλον εργασίας, αλλά υπάρχουν μερικές που μπορούν να χωρέσουν με σχεδόν οποιοδήποτε τύπο της δουλειάς.

Εάν η ανάγκη σας για σημειώσεις υπερβαίνει το όριο της ικανότητας της ενσωματωμένης εφαρμογής Σημειώσεων και ειδικά εάν θέλετε να μοιραστείτε τις σημειώσεις αυτές σε άλλες μη iOS συσκευές, το Evernote μπορεί να είναι μια πραγματική ζωή-απολαυστικό. Το Evernote είναι μια έκδοση των Notes που βασίζεται σε σύννεφο σε πολλές πλατφόρμες.

Εργάζεστε με πολλά αρχεία PDF; Το GoodReader δεν είναι μόνο ένας πολύ καλός τρόπος για να τα διαβάσετε, αλλά θα σας αφήσει να τα επεξεργαστείτε. Το GoodReader συνδέεται με όλες τις δημοφιλείς λύσεις αποθήκευσης cloud, ώστε να μπορείτε να το συνδέσετε απευθείας στη ροή εργασίας σας.

Μήπως η ανάγκη σας για διαχείριση εργασιών εκτείνεται πέρα ​​από τα όσα μπορούν να παρέχουν οι υπενθυμίσεις του iPad και οι εφαρμογές ημερολογίου; Τα πράγματα είναι μια από τις κορυφαίες εφαρμογές παραγωγικότητας στο iPad απλώς και μόνο λόγω της υπεροχής του ως διαχειριστής εργασιών.

Πολυλειτουργικότητα και Εναλλαγή εργασιών

Αφού τοποθετήσετε το iPad σας με εξαιρετικές εφαρμογές, θα θέλετε να πλοηγηθείτε αποτελεσματικά μεταξύ αυτών των εφαρμογών. Η Εναλλαγή εργασιών παρέχει τη δυνατότητα γρήγορης εναλλαγής μεταξύ διαφορετικών εφαρμογών. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε την Εναλλαγή εργασιών, κάνοντας διπλό κλικ στο κουμπί "Αρχική σελίδα" για να εμφανίσετε την οθόνη εργασίας και απλά πατώντας στην εφαρμογή που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Το iPad διατηρεί την εφαρμογή στη μνήμη όταν βρίσκεται στο παρασκήνιο, ώστε να μπορεί να φορτωθεί γρήγορα όταν την ενεργοποιήσετε. Μπορείτε επίσης να εμφανίσετε την οθόνη εργασίας τοποθετώντας τέσσερα δάχτυλα στην οθόνη του iPad και μετακινώντας τα προς τα επάνω, αρκεί να έχετε ενεργοποιήσει τις χειρονομίες multitasking στις ρυθμίσεις του iPad.

Αλλά ο πιο γρήγορος τρόπος εναλλαγής μεταξύ των εργασιών είναι η χρήση της βάσης iPad. Η νέα βάση σάς επιτρέπει να βάλετε περισσότερα εικονίδια σε αυτήν για γρήγορη πρόσβαση, αλλά ακόμα καλύτερα, περιλαμβάνει τις τελευταίες τρεις εφαρμογές που έχετε ανοίξει. Αυτά τα εικονίδια βρίσκονται στην άκρα δεξιά πλευρά της αποβάθρας και το καθιστούν εξαιρετικά εύκολο να μεταβείτε από τη μια εφαρμογή στην άλλη.

Μπορείτε να έχετε γρήγορη πρόσβαση στην αποβάθρα μέσα σε οποιαδήποτε εφαρμογή σπρώχνοντας το δάχτυλό σας από το κάτω άκρο της οθόνης.

Θέλετε να κάνετε πολλαπλές εργασίες; Η αποβάθρα μπορεί να σας βοηθήσει εκεί έξω πάρα πολύ! Αντί να πατήσετε το εικονίδιο εφαρμογής για να μεταβείτε σε αυτό, κρατήστε το δάχτυλό σας πάνω σε αυτό. Όταν έχετε ανοικτή μια εφαρμογή και πατάτε και κρατάτε ένα εικονίδιο στην αποβάθρα, μπορείτε να το σύρετε στο πλάι της οθόνης. Αν και οι δύο εφαρμογές υποστηρίζουν τη λειτουργία multitasking, θα δείτε την εφαρμογή πλήρους οθόνης να μετακινηθεί για να επιτρέψει την εκκίνηση της νέας εφαρμογής στο πλάι της οθόνης. Αφού έχετε δύο εφαρμογές ταυτόχρονα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μικρό διαιρέτη μεταξύ τους για να τους επιτρέψετε να πάρουν το ένα μισό της οθόνης, το ένα να τρέξει στο πλάι της οθόνης ή να μετακινήσετε το διαχωριστικό από την πλευρά του για να κλείσετε μια εφαρμογή multitasking.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας Multitask στο iPad

Το iPad Pro 12,9 ιντσών

Εάν θέλετε πραγματικά να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας, θα πρέπει να σκεφτείτε να αγοράσετε ένα iPad Pro . Η διαφορά μεταξύ της γραμμής iPad Pro και της iPad Air (ή "iPad") είναι τεράστια. Το iPad Pro ανταγωνίζεται τους περισσότερους φορητούς υπολογιστές από την άποψη της καθαρής επεξεργαστικής ισχύος, διπλασιάζει τη μνήμη RAM που βρίσκεται σε άλλα iPads και έχει την πιο εξελιγμένη εμφάνιση οποιουδήποτε iPad, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης για χρώματα ευρείας γκάμας.

Αλλά δεν είναι μόνο η ταχύτητα που θα σας κάνει πιο παραγωγικούς. Ο πρόσθετος χώρος οθόνης στο μοντέλο των 12,9 ιντσών είναι ιδανικό για πολλαπλές εργασίες. Και αν κάνετε μεγάλη δημιουργία περιεχομένου, το μεγαλύτερο πληκτρολόγιο οθόνης έχει περίπου το ίδιο μέγεθος με ένα κανονικό πληκτρολόγιο. Έχει ακόμη και τη σειρά αριθμών / πλήκτρων συμβόλων στην κορυφή, εξοικονομώντας χρόνο από εναλλαγή μεταξύ διαφορετικών διατάξεων.

Μάθετε πώς οι επαγγελματίες περιηγούνται στο iPad

Και αν θέλετε να είστε πιο παραγωγικοί στο iPad, θα θέλετε να είστε πιο αποτελεσματικοί κατά τη χρήση του. Υπάρχουν ορισμένες συντομεύσεις στην πλοήγηση που μπορούν να σας βοηθήσουν να φτάσετε εκεί που πηγαίνετε πιο γρήγορα. Για παράδειγμα, αντί να κάνετε κυνήγι για μια εφαρμογή, μπορείτε να την ξεκινήσετε γρήγορα μεταβαίνοντας στην Αρχική οθόνη για να εμφανιστεί η Αναζήτηση Spotlight και πληκτρολογώντας το όνομα της εφαρμογής στη γραμμή αναζήτησης. Μπορείτε επίσης να ξεκινήσετε εφαρμογές χρησιμοποιώντας το Siri.

Επίσης, χρησιμοποιήστε την οθόνη εργασιών. Έχουμε ήδη μιλήσει για το διπλό κλικ στο κουμπί Αρχική σελίδα για να εμφανιστεί η οθόνη εργασιών. Ακόμη και αν δεν κάνετε εναλλαγή μεταξύ εφαρμογών, αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεκινήσετε μια εφαρμογή αν την έχετε χρησιμοποιήσει πρόσφατα.

Διαβάστε: Πώς να χρησιμοποιήσετε το iPad σαν επαγγελματίας

Προσθήκη ιστοτόπων στην Αρχική οθόνη

Εάν χρησιμοποιείτε συχνά συγκεκριμένους ιστότοπους για δουλειά, για παράδειγμα, ένα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS), μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο προσθέτοντας τον ιστότοπο στην Αρχική οθόνη του iPad. Αυτό θα επιτρέψει στον ιστότοπο να ενεργεί όπως οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή. Και δεν θα πιστέψετε πόσο εύκολο είναι να αποθηκεύσετε τον ιστότοπο ως εικονίδιο εφαρμογής. Απλώς πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα, πατήστε το κουμπί Share (Κοινή χρήση) στο επάνω μέρος της οθόνης και επιλέξτε "Add to Home Screen" από τη δεύτερη σειρά επιλογών.

Το εικονίδιο θα λειτουργήσει όπως οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή, ώστε να μπορείτε να το βάλετε σε ένα φάκελο ή ακόμα και να το μετακινήσετε στην αποβάθρα του iPad, το οποίο θα σας δώσει γρήγορη πρόσβαση σε αυτό ανά πάσα στιγμή.

Dedicated Email Παράλληλα με τον υπολογιστή σας

Η χρήση του iPad δεν πρέπει να σταματάει μόνο και μόνο επειδή καθίσατε στην επιφάνεια εργασίας σας. Το iPad μπορεί να εξυπηρετήσει μια σειρά από μεγάλες λειτουργίες ενώ εργάζεστε. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως αποκλειστικό πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή πελάτη άμεσων μηνυμάτων ή απλά να το χρησιμοποιήσετε ως γρήγορη πρόσβαση στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού. Αυτό λειτουργεί ακόμα καλύτερα αν έχετε μια βάση για το iPad σας, γεγονός που το κάνει σχεδόν σαν μια άλλη οθόνη. Και, ναι, εάν θέλετε να λειτουργήσει πραγματικά σαν μια πρόσθετη οθόνη , μπορείτε να το κάνετε κάνοντας λήψη μιας εφαρμογής όπως η οθόνη Duet.

Αγοράστε ένα πληκτρολόγιο

Ίσως να περιμένατε αυτό το πιο κοντά στην κορυφή της λίστας, αλλά συνιστώ πραγματικά να παραλείψετε το πληκτρολόγιο κατά την αγορά ενός iPad. Πολλοί άνθρωποι είναι αρκετά έκπληκτοι για το πόσο γρήγορα μπορούν να πληκτρολογήσουν χρησιμοποιώντας το πληκτρολόγιο οθόνης, ειδικά αφού μάθουν συντομεύσεις πληκτρολογίου όπως παρακάμπτοντας την απόστροφο και επιτρέποντας την αυτόματη διόρθωση για να την τοποθετήσετε. Το iPad σας επιτρέπει επίσης να υπαγορεύσετε οποιαδήποτε στιγμή το πληκτρολόγιο είναι στην οθόνη αγγίζοντας το κουμπί μικροφώνου ενσωματωμένο στο πρότυπο πληκτρολόγιο.

Αλλά αν πρόκειται να κάνετε πολύ πληκτρολόγηση στο iPad, τίποτα δεν χτυπά ένα φυσικό πληκτρολόγιο.

Η σειρά iPad Pro tablet υποστηρίζει το Smart Keyboard της Apple, το οποίο μπορεί να είναι το καλύτερο συνολικό πληκτρολόγιο για το iPad. Ένα ωραίο μέρος για τα πληκτρολόγια της Apple είναι ότι οι συντομεύσεις PC όπως η εντολή c για αντιγραφή θα λειτουργήσουν επίσης στο iPad, εξοικονομώντας σας από το να πατήσετε στην οθόνη. Και όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με το εικονικό touchpad , είναι σαν να χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή.

Δεν έχετε iPad Pro; Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Magic Keyboard της Apple με το iPad και να πάρετε πολλές από τις ίδιες λειτουργίες. Το μόνο που δεν θα κάνει είναι να φορτίσει τη νέα υποδοχή του iPad Pro.

Θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα; Ή πάμε με κάτι διαφορετικό; Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από πληκτρολόγια τρίτων όπως το πληκτρολόγιο Ultra Compact της Anker, το οποίο κοστίζει λιγότερο από $ 50 και το Logitech's Type +, το οποίο είναι μια περίπτωση με ενσωματωμένο πληκτρολόγιο.

Το κλειδί για την αγορά ενός ασύρματου πληκτρολογίου είναι να βεβαιωθείτε ότι υποστηρίζει Bluetooth και αναζητήστε υποστήριξη iOS ή iPad στο κιβώτιο. Αν προτιμάτε μια θήκη πληκτρολογίου, θα θέλετε να βεβαιωθείτε ότι λειτουργεί με το συγκεκριμένο μοντέλο iPad. Τα παλαιότερα μοντέλα iPad iPad Air έχουν διαφορετικές διαστάσεις και με τρία διαφορετικά μεγέθη για το iPad, σίγουρα θέλετε να βεβαιωθείτε ότι η θήκη ταιριάζει στο δικό σας μοντέλο.

Ξέρετε ότι: Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα ενσύρματο πληκτρολόγιο με το iPad σας. Απλά πρέπει να έχετε τον προσαρμογέα φωτογραφικής μηχανής.

Τα καλύτερα πληκτρολόγια για το iPad σας