Τρόπος αποστολής μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο iPhone σε μη κοινοποιημένους παραλήπτες

Έχετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να στείλετε μια ομάδα παραληπτών που οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν ο ένας τον άλλον; Θέλετε να κρατήσετε ιδιωτικούς όλους τους παραλήπτες της ομάδας της ομάδας σας; Λοιπόν, η τοποθέτησή τους όλα στο πεδίο To: ή Cc: είναι εκτός ζήτησης. Πηγαίνοντας αυτή τη διαδρομή, θα αποκαλύψετε τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τα ονόματα σε όλους τους παραλήπτες του email σας.

Το πεδίο Bcc : είναι τέλειο και είναι εύκολα προσβάσιμο από το iPhone Mail . Τι να τοποθετήσετε στο πεδίο To: αν και; Τι λέτε για τους "ακάλυπτες αποδέκτες", για χάρη του μυστηρίου;

Δημιουργία καταχώρησης βιβλίου διευθύνσεων για & # 34; Μη δημοσιευμένους παραλήπτες & # 34;

Μια επαφή "Μη αποδεκτών παραληπτών" θα διευκολύνει την αντιμετώπιση του μηνύματος. Για να το ρυθμίσετε (αν έχετε ήδη δημιουργήσει μια καταχώρηση βιβλίου διευθύνσεων αλληλογραφίας Mac OS X για "μη δημοσιευμένους παραλήπτες" και να συγχρονίσετε τις επαφές iPhone με το βιβλίο διευθύνσεων, μπορείτε να παραλείψετε αυτό το βήμα):

Στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε μη ανακοινωθέντες παραλήπτες στο iPhone Mail

Για να στείλετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που απευθύνεται στους "μη δημοσιευμένους παραλήπτες" στο iPhone Mail: