Απενεργοποιήστε τη "Φόρτωση απομακρυσμένων εικόνων" στη συσκευή σας iOS για να επιταχύνετε τα πράγματα

Χρησιμοποιήστε λιγότερα δεδομένα στο iPhone σας απενεργοποιώντας λήψεις απομακρυσμένων εικόνων

Εάν το iPhone, το iPad ή το iPod touch φορτώνει απομακρυσμένες εικόνες στην εφαρμογή Mail , όχι μόνο χρησιμοποιεί υπερβολικά δεδομένα και συνεπώς μπαταρία, αλλά μπορεί επίσης να ειδοποιεί τους αποστολείς ανεπιθύμητης αλληλογραφίας ότι έχετε ανοίξει το μήνυμά τους.

Οι απομακρυσμένες εικόνες δεν είναι σαν συνηθισμένα συνημμένα εικόνας που ενδέχεται να λάβετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αντ 'αυτού, είναι στην πραγματικότητα διευθύνσεις URL που δείχνουν σε εικόνες στο διαδίκτυο. Όταν ανοίγετε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αυτές οι φωτογραφίες λήγουν αυτόματα μέσα στο μήνυμα.

Η επιλογή που ελέγχει αυτό στην εφαρμογή Mail ονομάζεται "Φόρτωση απομακρυσμένων εικόνων". Είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή, αλλά όταν την απενεργοποιείτε, τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα φορτώνονται γρηγορότερα, θα χρησιμοποιείτε λιγότερα δεδομένα , η μπαταρία σας θα διαρκεί περισσότερο και οι εταιρείες ενημερωτικών δελτίων δεν θα μπορούν να παρακολουθούν την τοποθεσία σας ή άλλα προσωπικά σας στοιχεία.

Πώς να σταματήσετε τη λήψη απομακρυσμένων εικόνων

Μπορείτε να απενεργοποιήσετε εύκολα απομακρυσμένες εικόνες σε iPhone ή σε άλλη συσκευή iOS μέσω της εφαρμογής "Ρυθμίσεις". Δείτε πώς μπορείτε να βρείτε την επιλογή "Φόρτωση απομακρυσμένων εικόνων" σε ένα iPhone, iPad ή iPod touch:

  1. Από την αρχική οθόνη, ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις .
  2. Πατήστε την ενότητα Αλληλογραφία .
    1. Σημείωση: Εάν χρησιμοποιείτε μια παλαιότερη έκδοση iOS, αυτό ίσως να ονομαστεί Αλληλογραφία, Επαφές, Ημερολόγιο .
  3. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στην περιοχή ΜΗΝΥΜΑΤΑ και απενεργοποιήστε την επιλογή Φόρτωση απομακρυσμένων εικόνων .
    1. Συμβουλή : Εάν αυτή η επιλογή είναι πράσινη, τότε η φόρτωση απομακρυσμένων εικόνων είναι ενεργοποιημένη. Πατήστε μία φορά για να απενεργοποιήσετε τις απομακρυσμένες εικόνες.

Σημείωση: Μόλις απενεργοποιήσετε τη φόρτωση απομακρυσμένων εικόνων, τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με απομακρυσμένες εικόνες θα διαβάσουν " Αυτό το μήνυμα περιέχει εικόνες που δεν έχουν φορτωθεί " στην κορυφή. Μπορείτε να αγγίξετε το στοιχείο Φόρτωση όλων των εικόνων για να κάνετε λήψη απομακρυσμένων εικόνων μόνο για αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χωρίς να ενεργοποιήσετε ξανά τις αυτόματες λήψεις για όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου