Τρόπος ορισμού του προεπιλεγμένου λογαριασμού στο Mac Mail

Χρησιμοποιήστε οποιαδήποτε από τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας στο Mac Mail

Το Mac Mail μπορεί να ρυθμιστεί έτσι ώστε να στέλνει και να λαμβάνει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από όλους τους άλλους λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εκτός από τον λογαριασμό σας Mac Mail. Ενδέχεται να έχετε λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Gmail, Yahoo και Outlook που θα παραδίδει το ταχυδρομείο σας σε αυτές τις διευθύνσεις στην εφαρμογή Mac Mail. Όταν έρθει η ώρα να απαντήσετε σε ένα από αυτά, πιθανότατα θέλετε να χρησιμοποιήσετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που ο αποστολέας χρησιμοποίησε για να επικοινωνήσει μαζί σας. Το Mac Mail διευκολύνει την αποστολή ενός μηνύματος από διαφορετικό λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου . Απλά κάντε κλικ στο πεδίο Από από οποιοδήποτε νέο μήνυμα και επιλέξτε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θέλετε για το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το αναπτυσσόμενο μενού.

Εάν χρησιμοποιείτε έναν από αυτούς τους λογαριασμούς πιο συχνά από το λογαριασμό που προτείνεται από το Mac Mail ως προεπιλογή, κάντε το λογαριασμό που χρησιμοποιείτε πιο συχνά για να στείλετε μηνύματα με τη νέα προεπιλογή.

Καθορίστε τον προεπιλεγμένο λογαριασμό στο Mac OS X Mail

Ο λογαριασμός σας Mac Mail πιθανότατα έχει μία από τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Apple που αναφέρεται ως προεπιλογή. Για να καθορίσετε έναν προεπιλεγμένο λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Mac Mail:

  1. Επιλέξτε Mail | Προτιμήσεις ... από τη γραμμή μενού του Mail.
  2. Κάντε κλικ στην καρτέλα Σύνθεση .
  3. Επιλέξτε τον επιθυμητό λογαριασμό από το αναπτυσσόμενο μενού δίπλα στην επιλογή Αποστολή νέων μηνυμάτων από, ή διαφορετικά επιλέξτε Αυτόματα επιλέξτε το καλύτερο λογαριασμό για να επιλέξετε το OS X Mail να επιλέξει το λογαριασμό βάσει του ανοιχτού φακέλου. Για παράδειγμα, αν έχετε ανοίξει τα εισερχόμενα του Gmail όταν ξεκινάτε ένα νέο μήνυμα, η διεύθυνση και ο λογαριασμός του Gmail χρησιμοποιούνται ως προεπιλογή για αποστολή.
  4. Κλείστε το παράθυρο προτιμήσεων για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές σας.