Αναθεώρηση: Κλασικό πληκτρολόγιο Logitech 200

Μια προσιτή, κομψή λύση πληκτρολογίου

Το Logitech Classic Keyboard 200 είναι ένα βασικό πληκτρολόγιο που δεν προορίζεται για φινίρισμα, για να κάνει τη δουλειά χωρίς να ξεπεράσει την τιμή με ένα σωρό υπερβολικά χαρακτηριστικά. Ακόμη και με την αποστολή αυτή φαίνεται, ωστόσο, το Classic Keyboard 200 πηγαίνει πάνω και πέρα ​​όταν πρόκειται για στυλ και απόδοση.

Με μια ματιά

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Χαρακτηριστικά του Logitech Classic Keyboard 200

Εκτέλεση

Το πληκτρολόγιο σβήνει εύκολα, ελαφρά και με μικρό θόρυβο ή αντίσταση. Είναι σίγουρα ένα από τα πιο ήσυχα πληκτρολόγια που έχω δοκιμάσει, καθώς ένα από τα περίεργα πράγματα για τα ογκώδη, πιο ακριβά, μεγαλύτερα πληκτρολόγια είναι ότι τα πλήκτρα τους σβήνουν ακόμα πιο δυνατά. Το Classic 200, από την άλλη πλευρά, είναι το ίδιο ήσυχο με το ποντίκι.

Ένα από τα κύρια μειονεκτήματα είναι η έλλειψη επιπλέον χαρακτηριστικών για το Logitech Classic 200. Συνδέεται μέσω καλωδίου USB, αντί ασύρματου δικτύου, όπως κάνουν τα τόσες πολλές συσκευές πληκτρολόγησης αυτές τις μέρες. Δεν έχει σχεδόν εξειδικευμένα πλήκτρα, touchpads ή χειριστήρια. Είναι ένα πολύ βασικό, παξιμάδι και βίδες επιλογές. Αλλά σε κάτω από $ 20, η έλλειψη χαρακτηριστικών μπορεί να αξίζει την πολύ χαμηλή τιμή.