Πώς να εγκαταστήσετε το Viber για το Android

Λήψη του Smartphone σας έτοιμο για δωρεάν κλήσεις με Viber

Εάν διαβάζετε αυτό, σημαίνει ότι έχετε μια συσκευή Android και θέλετε να κάνετε δωρεάν κλήσεις ή να συμμετέχετε σε μηνύματα ομάδας . Ενώ έχετε πολλές εφαρμογές VoIP για δωρεάν κλήσεις στο Android , το Viber είναι ξεχωριστό: δεν απαιτεί όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης, καθώς χρησιμοποιεί τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου και ενσωματώνεται στη λίστα επαφών σας και έχει τεράστια βάση χρηστών. Εδώ είναι μια περίληψη σχετικά με το πώς να πάρετε Viber τρέχει στη συσκευή σας και να αξιοποιήσουν στο έπακρο από αυτό.

Τι χρειάζεστε για να εγκαταστήσετε το Viber

Το πρώτο πράγμα στη λίστα ελέγχου για τη Viber είναι ένα συμβατό και υποστηριζόμενο smartphone . Εάν έχετε μια συσκευή Android, είναι πιθανό ότι καλύπτεται, καθώς οι συσκευές Android είναι οι πιο πολυάριθμες στον κατάλογο των υποστηριζόμενων μοντέλων. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το Android είναι πιο ανοικτό ένα λειτουργικό σύστημα σε σχέση με την ολοκλήρωση του υλικού και την ανάπτυξη λογισμικού. Ελέγξτε αν η συσκευή σας υποστηρίζεται εκεί.

Θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε το ίδιο walkthrough για να εγκαταστήσετε και να ρυθμίσετε το Viber στο iPhone και το iPad σας, καθώς οι διαδικασίες είναι λίγο πολύ οι ίδιες. Ελέγξτε τις απαιτήσεις συστήματος για το iPhone εκεί. Σημειώστε ότι το iPad υποστηρίζεται μόνο εν μέρει.

Το δεύτερο πράγμα που χρειάζεστε είναι μια σύνδεση στο Internet. Το Viber λειτουργεί μόνο με Wi-Fi και 3G. Ενώ μπορείτε να έχετε Wi-Fi hotspots σε πολλά μέρη δωρεάν, συμπεριλαμβανομένου του σπιτιού και του γραφείου, θα χρειαστεί να έχετε ένα σχέδιο δεδομένων 3G για κλήσεις ενώ θα είστε εν κινήσει. Αυτό συχνά κοστίζει χρήματα καθώς θα πληρώνετε για κάθε ΜΒ δεδομένων που χρησιμοποιείτε στις κλήσεις και τα μηνύματά σας. Η Viber υποστηρίζει ότι η εφαρμογή χρησιμοποιεί 240 KB δεδομένων ανά λεπτό χρήσης, πάνω και κάτω. Αυτό κάνει 14 MB ανά ώρα επικοινωνίας. Έτσι, για να το πούμε απλά, η χρήση του Viber δεν είναι πλήρως δωρεάν εάν σκοπεύετε να το έχετε πάντα μαζί σας όπου κι αν βρίσκεστε, αλλά μπορεί να είναι πλήρως δωρεάν αν το χρησιμοποιείτε μόνο σε hotspots.

Το τρίτο πράγμα που χρειάζεστε είναι μια λίστα φίλων για να μιλήσετε. Δεν μπορείτε να κάνετε κλήσεις Viber ή να στείλετε μηνύματα Viber σε άτομα που δεν χρησιμοποιούν το Viber. Σίγουρα, υπάρχουν σχεδόν εκατό εκατομμύρια άνθρωποι εκεί έξω που χρησιμοποιούν Viber, αλλά δεν χρειάζεται ή θέλετε να μιλήσετε μαζί τους, έτσι δεν είναι; Έτσι, εάν μετακομίζετε στο Viber, κάποιοι άλλοι πρέπει να το κάνουν.

Λήψη και εγκατάσταση

Στη συσκευή σας Android, ανοίξτε το Google Play και μεταβείτε σε αυτήν τη σελίδα.

Απλώς αγγίξτε τον σύνδεσμο εάν διαβάζετε αυτήν τη σελίδα στη συσκευή σας Android. Εάν δεν συμβαίνει αυτό, τότε θα ήταν ευκολότερο να πραγματοποιήσετε μια αναζήτηση στο "Viber" στην εφαρμογή Google Play. Στη συνέχεια, αγγίξτε Εγκατάσταση και αφήστε τον μηχανισμό λήψης και εγκατάστασης να λειτουργεί όπως και για οποιαδήποτε εφαρμογή.

Μετά την εγκατάσταση, παρουσιάζεται μια οθόνη υποδοχής με τις λειτουργίες της εφαρμογής, κάντε κλικ στο κουμπί Συνέχεια. Στη συνέχεια, σας ζητά να εισαγάγετε τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου. Ανιχνεύει αυτόματα τον τόπο και τον κωδικό περιοχής σας. Αν δείτε ότι δεν είναι σωστό, μπορείτε να επιλέξετε το σωστό χρησιμοποιώντας την αναπτυσσόμενη λίστα.

Ένα αναδυόμενο παράθυρο σας ζητάει να επιτρέψετε στο Viber να αποκτήσει πρόσβαση στη λίστα επαφών σας. Μπορείτε να επιλέξετε να μην το χορηγήσετε, αλλά τότε θα χάνατε ένα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό της εφαρμογής. Το επέτρεψα και δεν βρήκα τίποτα λάθος μέχρι στιγμής.

Το επόμενο βήμα σας ζητά έναν κωδικό ενεργοποίησης, ο οποίος μέχρι τότε θα πρέπει να έχει ήδη φτάσει σε εσάς μέσω ενός μηνύματος κειμένου από τη Viber. Εισάγετε τον τετραψήφιο κωδικό και τελειώσατε. Αυτός ο κωδικός πρόσβασης χρησιμοποιείται για να βεβαιωθείτε ότι είστε ο πραγματικός κάτοχος του αριθμού τηλεφώνου που καταχωρίσατε.

Αποκτήστε το μέγιστο από το Viber

Θα εξοικονομήσετε πολλά χρήματα εάν χρησιμοποιήσετε τη Viber στο ακόλουθο σενάριο: Έχετε πολλές επαφές που μπορείτε συχνά (οικογένεια, φίλοι, συνεργάτες) και που χρησιμοποιούν smartphones. Ζητήστε τους να εγκαταστήσουν το Viber και οι κλήσεις μαζί τους θα είναι δωρεάν, ειδικά εάν τις κάνετε χρησιμοποιώντας τα hotspot Wi-Fi. Η υπηρεσία μπορεί να ελαφρύνει το φορτίο από την οικιακή τηλεφωνική υπηρεσία. Μπορείτε επίσης να οργανώσετε ομαδικά μηνύματα μεταξύ σας, μετατρέποντας την εφαρμογή σε εργαλείο συνεργασίας.