Πώς να μην χάσετε μια κλήση Skype

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Skype Call Forwarding για να αποφύγετε την απώλεια μιας κλήσης

Ερώτηση:

Παίρνω πολλές σημαντικές κλήσεις στο λογαριασμό μου στο Skype και δεν είμαι πάντα εκεί για να τα πάρω. Δεν θέλω να χάσω καμία από αυτές τις κλήσεις. Τι να κάνω?

Απάντηση:

Αν δεν θέλετε να χάσετε κλήσεις που έρχονται στο λογαριασμό σας στο Skype , ακόμα και όταν δεν είστε συνδεδεμένοι στο συγκεκριμένο λογαριασμό, μπορείτε να προωθήσετε την κλήση σε έναν άλλο λογαριασμό Skype ή έναν αριθμό τηλεφώνου, όπου ένα σταθερό ή ένα κινητό τηλέφωνο δαχτυλίδι.

Εδώ είναι πώς να προχωρήσετε με το Skype Call Forwarding.

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας. Μεταβείτε στην επιλογή Εργαλεία> Επιλογές> Προώθηση κλήσεων.

Στις επιλογές προώθησης κλήσεων, επιλέξτε το πλαίσιο για την επιλογή Προώθηση των κλήσεων μου.

Στη συνέχεια, στο πλαίσιο κειμένου, εισαγάγετε έναν αριθμό τηλεφώνου ή όνομα Skype.

Εάν εισαγάγετε ένα όνομα Skype, οι κλήσεις θα προωθηθούν σε άλλο λογαριασμό Skype, ενώ εάν εισαγάγετε έναν αριθμό τηλεφώνου, η κλήση θα προωθηθεί σε αυτό και το τηλέφωνο θα κουδουνίσει.

Σημειώστε ότι ο αριθμός τηλεφώνου που εισάγετε πρέπει να έχει τη σωστή μορφή και πρέπει να φέρει όλες τις λεπτομέρειες, όπως το σύμβολο συν, με τους κωδικούς χώρας και περιοχής. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το Skype θα το μεταχειριστεί ως να χρειαστεί να καλέσει τον αριθμό αυτό.

Η προώθηση της κλήσης σας σε άλλο λογαριασμό Skype δεν κοστίζει τίποτα. Ωστόσο, δεν είναι πολύ χρήσιμο, δεδομένου ότι η αδυναμία λήψης κλήσης στο Skype σημαίνει ότι δεν είναι σε θέση να αναλάβει άλλο λογαριασμό στο Skype.

Εάν επιλέξετε να προωθήσετε την κλήση Skype σε σταθερό ή κινητό αριθμό, θα πρέπει να πληρώσετε, καθώς θα αποτελεί κλήση από το Skype σε έναν αριθμό που δεν είναι Skype. Η προώθηση σε ένα τηλέφωνο κοστίζει περίπου 3 σεντς για τις ΗΠΑ και πολλά άλλα σε άλλα μέρη. Έτσι, για την προώθηση κλήσεων προς εργασία, πρέπει να έχετε επαρκή πίστωση στο λογαριασμό σας στο Skype. Τέλος, σε αυτή τη λειτουργία, θα καταλήξετε να πληρώσετε για μια κλήση που λαμβάνετε, ενώ το άτομο που καλεί δεν θα πληρώσει τίποτα εάν χρησιμοποιεί το λογαριασμό του Skype για να σας καλέσει στο λογαριασμό σας στο Skype.

Ελέγξτε τις χρεώσεις ανά λεπτό για τις χρεώσεις Skype στον ιστότοπό τους για να μάθετε τι θα κοστίσει για την προώθηση κλήσεων σε έναν αριθμό ανά λεπτό, με βάση τον προορισμό. Επίσης, σημειώστε ότι οι φόροι ισχύουν σε ορισμένες χώρες. Προσθέστε σε αυτό το τέλος σύνδεσης που χρεώνει το Skype για κάθε κλήση. Διαβάστε περισσότερα για τα κρυφά έξοδα εδώ .

Συνεπώς, είναι φθηνότερο να προωθείτε κλήσεις σε αριθμούς που είναι εγγεγραμμένοι σε περιοχές που είναι φθηνότερες στους πίνακες επιτοκίων Skype. Για παράδειγμα, είναι φθηνότερο να προωθούνται αριθμοί στις ΗΠΑ και τον Καναδά απ 'ό, τι σε άλλα μέρη.

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να κατευθύνετε την κλήση στο φωνητικό σας ταχυδρομείο, το οποίο θα καταγραφεί και θα αναπαραχθεί σε εσάς τη στιγμή που θα επιλέξετε.