Κορυφαίοι ιστότοποι Santa Claus

Αυτές είναι οι καλύτερες χριστουγεννιάτικες ιστοσελίδες για παιδιά που χαρακτηρίζουν τον Άγιο Βασίλη

Ο Άγιος Βασίλης αρέσει να συμβαδίζει με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, οπότε δεν πρέπει να εκπλαγείτε να τον βρείτε online. Αν ψάχνετε για πληροφορίες σχετικά με το Santa, θέλετε να του στείλετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή να δείξετε στα παιδιά σας την πορεία του ταξιδιού της Παραμονής των Χριστουγέννων, αυτά είναι τα sites για εσάς. Ο καθένας έχει κάτι μοναδικό για να προσθέσει τις εμπειρίες σας στα Χριστούγεννα και κανένας από αυτούς δεν είναι υπερφορτωμένος με τη διαφήμιση.

Φορητό βόρειο πόλο βίντεο από τον Άγιο Βασίλη

jf / Cultura / Getty Images

Τα παιδιά σας ανησυχούν για το αν ήσουν καλός φέτος; Αναρωτιούνται πώς ο Άγιος Βασίλης παραδίδει όλα αυτά τα δώρα σε μια νύχτα; Θέλουν να σιγουρευτούν ότι ο Σάντα έλαβε τη λίστα επιθυμιών τους; Αν ναι, τότε ζητήστε ένα εξατομικευμένο μήνυμα από το "Portable North Pole".

Αυτός ο ιστότοπος σας ρωτά μερικές ερωτήσεις σχετικά με το παιδί σας και στη συνέχεια παράγει ένα αξιολάτρευτο βίντεο όπου ο Άγιος Σάββας υποδέχεται προσωπικά το παιδί σας, τον συγχαίρει για την καλή συμπεριφορά του και υποδεικνύει ποια ειδική θεραπεία μπορεί να βρίσκεται κάτω από το δέντρο Χριστουγέννων το πρωί. Είναι μια εξατομικευμένη επιστολή Santa Claus για την ψηφιακή γενιά.

Το Portable North Pole έχει επίσης εφαρμογές από το Apple App Store και το Google Play store. Περισσότερο "

NORAD Κομμάτια Σάντα

Εάν θυμάστε ότι ξυπνάτε την παραμονή των Χριστουγέννων για την άφιξη του Άγιου Βασίλη και των ταράνδων του, ο ιστότοπος NORAD Tracks Santa θα πρέπει να θυμάται τις αγαπημένες σας μνήμες. Χρησιμοποιώντας το Google Earth σε 3D, ακολουθήστε το ταξίδι του Σάντα σε ολόκληρο τον πλανήτη, εν αναμονή της άφιξής του στη γειτονιά σας.

Από την 1η Δεκεμβρίου, θα υπάρχουν αναρτημένες δραστηριότητες κάθε μέρα για να βοηθήσετε με την αναμονή. Το μεγάλο γεγονός ξεκινά στις 2 π.μ. MTN (4 π.μ. EST) την Παραμονή των Χριστουγέννων το πρωί.

Μην ξεχάσετε να κάνετε λήψη του Google Earth προτού αρχίσει όλα! Περισσότερο "

Κέντρο Αγίου Νικολάου-Ανακαλύπτοντας την Αλήθεια για τον Άγιο Βασίλη

Αναρωτιέστε μήπως προέρχεται ο Άγιος Βασίλης; Ψάχνετε για παραδοσιακές εορταστικές δραστηριότητες Χριστουγέννων; Η περιοχή του Αγίου Νικολάου Κέντρο είναι ένα στολίδι που προσφέρει ιστορίες, χειροτεχνίες, παιχνίδια και πολλούς πολιτισμούς. Μπορείτε ακόμη να βρείτε τις παραδόσεις του Αγίου Νικολάου από περισσότερες από 30 διαφορετικές χώρες. Περισσότερο "

Northpole.com

Το Northpole.com είναι ένα απλό, διασκεδαστικό site για τα Χριστούγεννα. Πάρτε ένα κουίζ για να μάθετε αν ήσασταν κακό ή ωραίο, βρείτε συνταγές για μπισκότα και άλλες απολαύσεις, διδάξτε το Santa πώς να χορέψουν και να παίξουν παιχνίδια διακοπών.

Υπάρχουν πολλά πράγματα να κάνουμε στην περιοχή, αλλά ένα από τα αγαπημένα μου χαρακτηριστικά είναι ένας εξατομικευμένος δημιουργός ιστοριών. Εισαγάγετε μερικά βασικά στοιχεία και ο ιστότοπος δημιουργεί μία από τις τρεις εξατομικευμένες ιστορίες των Χριστουγέννων που μπορείτε να εκτυπώσετε. Μια αφθονία των εκτυπώσεων των Χριστουγέννων κάνει αυτό μια μεγάλη πηγή για τους δασκάλους και τα νοικοκυριά.

Αν και αυτός ο ιστότοπος έχει συνδέσμους για ηλεκτρονικές αγορές, δεν αποτελούν μέρος της γενικής εμπειρίας περιήγησης. Περισσότερο "

Άγιος Βασίλης ζωντανός

Το επίκεντρο αυτού του ιστότοπου φαίνεται να είναι ένας προορισμός διακοπών, όπου μπορείτε να συναντήσετε τον Άγιο Βασίλη αυτοπροσώπως. Αυτό που είναι ιδιαίτερο γι 'αυτό, όμως, είναι το Santa cam. Από την 1η Δεκεμβρίου, μπορείτε να δείτε το εσωτερικό και το εξωτερικό βίντεο του γραφείου του Σάντα καθώς το Northpole προετοιμάζεται για τα Χριστούγεννα. Διασκέδαση!

Όπως συμβαίνει με όλους τους ζωντανούς συνδέσμους και ειδικά το βίντεο, προεπισκόπηση του βίντεο της κάμερας πριν εμφανιστεί σε παιδιά. Περισσότερο "