Αυτό $ 97 Kit Plates σας Apple Watch σε 24k χρυσό

Κανείς δεν θα είναι σε θέση να πει ότι το ρολόι σας δεν είναι μια Apple Watch Edition των 10.000 δολαρίων

Ακριβώς επειδή δεν έχετε επιπλέον $ 10.000 που βρίσκονται γύρω για να αγοράσετε μια χρυσή Apple Watch Edition δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να έχετε ένα. Μια εταιρεία έχει δημιουργήσει έναν τρόπο να παίξει το Apple Watch σας σε 24k χρυσό για μόλις $ 97.

Το kit do-it-yourself, το οποίο ονομάζεται κιτ χρυσού επιμετάλλωσης Midas Touch, λειτουργεί με την έκδοση από ανοξείδωτο ατσάλι της Apple και σας επιτρέπει να μετατρέψετε το Apple Watch σε κάτι που μοιάζει σχεδόν με το Apple Watch Edition της Apple για 10,000 δολάρια, .

Το κιτ προσθέτει επιχρύσωση στο Apple Watch χρησιμοποιώντας ηλεκτροχημεία.

"Είναι παρόμοιο με αυτό που συμβαίνει όταν φορτίζετε τη μπαταρία ιόντων λιθίου κινητού τηλεφώνου σας. Κατά τη φόρτιση, τα θετικά φορτισμένα ιόντα λιθίου (Li +) μετατρέπονται σε άφορτα άτομα Li μέσω της ισχύος του φορτιστή USB ", διαβάζει η σελίδα Kickstarter του έργου. "Σε μια ανάλογη διαδικασία, η επιμετάλλωση χρυσού μετατρέπει θετικά φορτισμένα ιόντα χρυσού (Au +) διαλυμένα στο προανάμιγμα διάλυμα στο κιτ σε ουδέτερα χρυσά άτομα (Au) που συνδέονται ατομικά με την επιφάνεια του χάλυβα. Αυτό δεν είναι χρώμα - ο χρυσός γίνεται μέρος του μετάλλου στην επιφάνεια του χάλυβα. Η επιφάνεια έχει καθαρό χρυσό κορυφαίο στρώμα όπως το στερεό χρυσό στην Apple Watch Edition των 10.000 δολαρίων. "

Μπορείτε να δείτε ένα βίντεο της διαδικασίας από την αρχή μέχρι το τέλος εδώ.

Προς το παρόν, το κιτ λειτουργεί μόνο με την χαλύβδινη έκδοση του Apple Watch, όμως ο δημιουργός του εργάζεται για τη δημιουργία μιας λύσης που λειτουργεί και με το Apple Watch Sport. Το έργο επιδιώκει τη χρηματοδότηση στο Kickstarter, με εκτιμώμενη ημερομηνία αποστολής πλοίου τον Ιούλιο για τα πρώτα κιτ και τον Αύγουστο για τη δεύτερη διαδρομή. Κάθε κιτ περιλαμβάνει αρκετή λύση όχι μόνο για το χρυσό πιάτο του Apple Watch, αλλά και για κάποιο κόσμημα ή το Apple Watch ή έναν φίλο.

Το Kickstarter δεν είναι η πρώτη επιλογή εκεί έξω για να φτιάξετε το χρυσό σας Apple Watch. Μια εταιρεία που ονομάζεται WatchPlate 404 θα χρυσό το ρολόι σας για σας για $ 399. Σίγουρα, είναι λίγο πιο ακριβό από το κιτ $ 97 του Midas touch, αλλά αν είστε τρόπος DIY, τότε θα μπορούσε να είναι μια εξαιρετική λύση.

Το WatchPlate χρησιμοποιεί χρυσό 18k αντί για 24k και μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε κίτρινο ή τριαντάφυλλο χρυσό. Ο χρόνος μετασχηματισμού είναι μόνο τέσσερις εργάσιμες ημέρες, οπότε ενώ θα πρέπει να συμμετάσχετε με το Apple Watch για λίγο, δεν είναι τρομερά μεγάλη. Όπως το Midas Touch, το WatchPlate είναι μόνο σε θέση να παίξει την χαλυβουργία του Watch, έτσι οι ιδιοκτήτες του Sport δεν έχουν τύχη. Ως πρόσθετο πλεονέκτημα, το τέλος των $ 399 περιλαμβάνει επίσης την επιμετάλλωση μιας μπάντας ρολογιών, έτσι ώστε να μπορείτε να καταλήξετε με κάτι ακόμη και λίγο πιο high-end που αναζητάτε από την πραγματική Apple Watch Edition.

Αν έχετε ένα Apple Watch Sport, ή απλά δεν έχετε πολλά επιπλέον χρήματα, τότε δεν είστε εντελώς τυχεροί. Ένας YouTuber, Casey Neistat, μπόρεσε να μετατρέψει το Apple Watch Sport σε ένα αρκετά προσεγμένο χρυσό Apple Watch με μόνο ένα δοχείο χρυσοκάλυψης.