Πώς να αλλάξετε το πρόσωπο του ρολογιού της Apple σας

Το πρόσωπο του Apple Watch σας μπορεί να προσαρμοστεί ώστε να ταιριάζει στις ανάγκες σας

Μπορείτε να αλλάξετε το πρόσωπο του ρολογιού στο ρολόι της Apple σας για να ταιριάζει στην ντουλάπα, τη διάθεσή σας ή τις προσωπικές σας ανάγκες για την ημέρα. Το ρολόι έχει διάφορα διαφορετικά πρόσωπα διαθέσιμα, που κυμαίνονται από μερικά απλά σχέδια που σας λένε ακριβώς το χρόνο, σε μερικά μοναδικά σχέδια που ο χρόνος είναι λίγο διαφορετικά από ό, τι μπορεί να συνηθίσετε. Τα πρόσωπα μπορούν εύκολα να αλλάξουν σε μια ιδιοτροπία, έτσι δεν χρειάζεται να κολλήσετε με τίποτα πάρα πολύ καιρό, εκτός αν θέλετε.

Τις πρώτες φορές που το κάνετε, μπορεί να είναι λίγο συγκεχυμένη η εναλλαγή του ρολογιού σας. Η Apple δημιούργησε ένα αρκετά ολοκληρωμένο βίντεο φροντιστηρίου σχετικά με τον τρόπο αλλαγής του προσώπου στο ρολόι σας και έχουμε βάλει μαζί οδηγίες κατωτέρω, βήμα προς βήμα, για να σας βοηθήσουμε να το κάνετε και αυτό.

1. Πιέστε και κρατήστε πατημένο το σημερινό σας ρολόι

Εάν έχετε καταργήσει ποτέ μια εφαρμογή από την αρχική οθόνη του iPhone σας, τότε αυτό το βήμα θα σας φανεί πολύ οικείο. Πιέστε προς τα κάτω το πρόσωπό του Apple Watch και, στη συνέχεια, κρατήστε το δάκτυλό σας στην οθόνη μέχρι να εμφανιστεί η γκαλερί Faces στη συσκευή.

2. Βρείτε το πρόσωπο ρολογιών που θέλετε

Περάστε από την οθόνη μέχρι να συναντήσετε το προσκέφαλο που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Εάν είστε έτοιμοι να το χρησιμοποιήσετε όπως είναι, στη συνέχεια, απλώς αγγίξτε το για να το επιλέξετε ως το πρόσωπό σας. Αν θέλετε να το προσαρμόσετε λίγο, μεταβείτε στο τρίτο βήμα.

3. Προσαρμόστε

Για να προσαρμόσετε μια όψη ρολογιού, πατήστε το μικρό κουμπί "Προσαρμογή" κάτω από το πρόσωπο από την γκαλερί Faces. Από εκεί θα ξεκινήσει ένα μενού προσαρμογής για το πρόσωπο που έχετε επιλέξει. Στο επάνω μέρος της σελίδας θα δείτε αρκετές κουκίδες, που αντιστοιχούν σε ένα τμήμα της επιφάνειας του ρολογιού που μπορείτε να προσαρμόσετε. Χρησιμοποιήστε την ψηφιακή κορώνα για να προσαρμόσετε τα χρώματα και τις λεπτομέρειες που εμφανίζονται στην επιφάνεια του ρολογιού ή για να προσθέσετε πρόσθετες πληροφορίες, όπως όταν ο ήλιος δύει και ο καιρός είναι έξω. Μόλις τελειώσετε με όλες τις επιλογές σας, πατήστε το ψηφιακό στέμμα για έξοδο από το μενού προσαρμογής και, στη συνέχεια, πατήστε το πρόσωπο ρολογιού για να το επιλέξετε.