Είδη ένδυσης και αξεσουάρ από τα αγαπημένα σας εμπορικά σήματα μόδας

Trackers από Fossil και Kate Space, αξεσουάρ Fitbit από το Tory Burch και περισσότερα

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι σχεδιαστές μόδας μπαίνουν στη φρεσκάδα. Μετά από όλα, αυτό το είδος τεχνολογίας είναι, καλά, φορετό. Από τους ιχνηλάτες δραστηριότητας που κυκλοφορούν από τις ετικέτες των αξεσουάρ μεγάλου μεγέθους έως τα αξεσουάρ υψηλής τεχνολογίας που ντύνονται το Apple Watch , υπάρχουν πολλά παραδείγματα της επιρροής της βιομηχανίας μόδας σε αυτήν την αναδυόμενη κατηγορία συσκευών τεχνολογίας καταναλωτών.

Διαβάστε παρακάτω για να δείτε τα καλύτερα προϊόντα από τους αγαπημένους σας σχεδιαστές μεγάλης επωνυμίας, που οργανώνονται από τις πραγματικές συσκευές (την πρώτη ενότητα) και τα αξεσουάρ για τα υπάρχοντα smartwatches και τους ιχνηλάτες φυσικής κατάστασης (τελευταία ενότητα).

WEARABLES

Kate Spade

Η δημοφιλής σχεδίαση τσαντών Kate Spade εισήλθε στο χώρο των φορετών φορέων το καλοκαίρι του 2016, ανακοινώνοντας μια σειρά συσκευών που δεν απομακρύνονται από την πολύχρωμη, χαρούμενη αισθητική της μάρκας (η απεικονιζόμενη εικόνα για αυτή τη θέση απεικονίζει τις συσκευές). Υπάρχει ένα tracker bangle διαθέσιμο σε σχέδιο σιλικόνης ή βραχιόλι και ξεκινώντας από $ 125, μαζί με ένα ρολόι που θα σας επαναφέρει $ 250. Όσον αφορά τις λειτουργίες, τα φορεματάκια Kate Spade μπορούν να παρακολουθούν τα στατιστικά στοιχεία γυμναστικής, να εμφανίζουν ειδοποιήσεις κλήσεων, να ελέγχουν την αναπαραγωγή μουσικής και άλλα.

Ενώ αυτές οι συσκευές θα ασχολούνται με το εμπορικό σήμα Kate Spade, μαζί με το μοναδικό στυλ της μάρκας, κυκλοφορούν από την Fossil , η οποία είναι γνωστή σε μια αποστολή να φέρει στους καταναλωτές μια πληθώρα επιλογών που μπορούν να φορεθούν στη μόδα.

Απολίθωμα

Μιλώντας για το Fossil, η μάρκα που ήταν προηγουμένως γνωστή για τα αξεσουάρ όπως τα πορτοφόλια και τα συμβατικά ρολόγια δημιουργεί γρήγορα ένα όνομα για τον εαυτό του ως έναν από τους πιο παραγωγικούς φορετούς κατασκευαστές. Εκτός από την κατασκευή μιας εντυπωσιακής ποικιλίας trackers και smartwatches με το δικό της όνομα, η εταιρία θα συνεργαστεί με άλλες μάρκες - όπως η Kate Spade καθώς και οι Emporio Armani και Misfit , η τελευταία από τις οποίες αποκτήθηκε πρόσφατα το Fossil. Η αποστολή της εταιρείας για φορέματα διαφέρει από πολλές άλλες μάρκες. εστιάζεται στη δημιουργία "πιο έξυπνων ρολογιών" που ενσωματώνουν ορισμένες λειτουργίες υψηλής τεχνολογίας, όπως η εμφάνιση ειδοποιήσεων στον καρπό σας, παρά η απελευθέρωση των τεχνολογικά προηγμένων προϊόντων.

Tag Heuer

Η Ελβετική ωρολογοποιός Tag Heuer κυκλοφόρησε το ραντεβού της στο smartwatch, και δεν είναι εκπληκτικό, δεν είναι φθηνό. Για 1.500 δολάρια, έχετε ένα σπορ (αν και σίγουρα υψηλού επιπέδου) σχεδιασμό και το λογισμικό που βασίζεται στο Android Wear . Το συνδεδεμένο smartwatch διαθέτει επίσης μερικές φανταχτερες λειτουργίες, όπως κατευθυνόμενο άνεμο και παρακολούθηση καιρού.

Μαικλ Κορς

Ο σχεδιαστής μόδας Michael Kors συνεργάστηκε με την Google για να αναπτύξει και να κυκλοφορήσει ένα smartwatch Android Wear υπό τη νέα γραμμή πρόσβασης Michael Kors. Το ρολόι διατίθεται τόσο σε σπορ όσο και σε αναβαθμισμένες εκδόσεις και διαθέτει οθόνη αφής για να μπορείτε να βλέπετε ειδοποιήσεις όπως εισερχόμενες κλήσεις και κείμενα. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μια επιλογή εναλλάξιμων βραχιόνων και μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή για να παρακολουθείτε τις προπονήσεις σας.

Mondaine

Ένας άλλος ελβετικός ωρολογοποιός για να δοκιμάσει τα φορετά νερά είναι η Mondaine, η οποία προσφέρει το smartwatch της Helvetica 1. Ξεκινώντας από $ 336 για μια έκδοση 26 χιλιοστών με λουρί ύφασμα και πηγαίνοντας μέχρι το $ 1.200 για ένα μοντέλο 40 χιλιοστών με περιτύλιγμα χεριών, αυτή η συσκευή μοιάζει με συμβατικό, μινιμαλιστικό ρολόι χειρός, αλλά παρέχει κάποια "έξυπνη" λειτουργικότητα. Αυτό περιλαμβάνει τη δραστηριότητα και την παρακολούθηση ύπνου, τα οποία μπορείτε να δείτε μέσω της εφαρμογής σύντροφος, αν και δεν θα παρέχει ειδοποιήσεις για τον καρπό σας. Είναι σίγουρα μια επιλογή για όσους εκτιμούν το στυλ σε πλήρη λειτουργικότητα.

ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Tory Burch για το Fitbit

Ο αμερικανός σχεδιαστής μόδας Tory Burch ήταν ένας από τους πρώτους που πήδηξε στη μόδα των φορετών μέσω μιας συνεργασίας με την Fitbit . Η μάρκα κυκλοφόρησε μια ποικιλία προαιρετικών συγκροτημάτων σε υλικά όπως το δέρμα και το μέταλλο που ντύνονται τα πιο σπορ σχέδια του κατασκευαστή tracker δραστηριότητας. Μπορείτε να αγοράσετε επί του παρόντος αξεσουάρ Tory Burch Fitbit για το Fitbit Flex μέσω καταστημάτων υψηλών προδιαγραφών όπως οι Nordstrom και Saks Fifth Avenue. Οι τιμές για ορισμένες επιλογές είναι βόρεια των $ 100, αλλά ανάλογα με το γούστο σας και τον προϋπολογισμό σας θα μπορούσε να αξίζει να αναπηδήσετε για ένα, όταν θέλετε να παρακολουθείτε τη δραστηριότητά σας, αλλά μέχρι το πρίσμα κομψότητας.

Swarovski για το Misfit

Η εταιρεία που φημίζεται για τους κρυστάλλους συνεργάστηκε με τον κατασκευαστή tracker δραστηριότητας Misfit για να απελευθερώσει μια επιλογή από βραχιόλια Swarovski Activity Crystal. Μπορείτε να αγοράσετε τις ξεθωριασμένες ζώνες ξεχωριστά για $ 49 (οι επιλογές περιλαμβάνουν μαύρο, γκρι και σκούρο γκρι με μια ποικιλία κρυστάλλων) ή αγοράστε μια δέσμη που περιλαμβάνει έναν αισθητήρα δραστηριότητας με κρυστάλλινα αντικείμενα. (Η τελευταία επιλογή κοστίζει περίπου 119 δολάρια μέσω του ιστότοπου της Misfit.)

Δημόσιο σχολείο για το Fitbit

Όπως και η Tory Burch, το δημόσιο σχολείο μόδας έχει συνεργαστεί με τη Fitbit για μια επιλογή αξεσουάρ tracker δραστηριότητας, αλλά σε αυτή την περίπτωση η επιλογή είναι προσανατολισμένη προς το Fitbit Alta , μια βασική αλλά καλά σχεδιασμένη συσκευή που έχει κατασκευαστεί με γνώμονα τη μόδα χρήστη . Η συνεργασία των μαρκών περιλαμβάνει μια χούφτα κομμάτια, από μεταλλικό βραχιόλι έως πιο σπορ συγκροτήματα, τα οποία σύντομα θα είναι διαθέσιμα για αγορά μέσω της ιστοσελίδας του Fitbit.

Hermes για το Apple Watch

Όσον αφορά τα φορητά αξεσουάρ, ίσως ένα από τα περίφημα - ή τουλάχιστον ένα από τα πιο πολυτελή - παραδείγματα είναι η συνεργασία της Hermes με την Apple. Μπορείτε να ανυψώσετε το βασικό ορθογώνιο πρόσωπο ρολογιών του Cupertino να φορεθεί με τη σύζευξη του με μια δερμάτινη μανσέτα ή ζώνη, αν και καλύτερα να είστε πρόθυμοι να πληρώσουν έξω. Η δερμάτινη μπάντα Single Tour ξεκινά από $ 340 όταν αγοράζεται ξεχωριστά από το Apple Watch, ενώ η μπάντα των 42mm περιχειρίδας ξεκινά για $ 690. Αυτό μπορεί να φανεί απότομο, αλλά όταν θυμάστε ότι οι τσάντες του Hermes πωλούν για πάνω από $ 10.000, δεν φαίνεται τόσο περίεργο.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Όπως μπορείτε να δείτε, πολλές κορυφαίες μάρκες έχουν αναγνωρίσει την ελκυστικότητα των φορητών συσκευών και τόσο οι συσκευές όσο και τα αξεσουάρ από τα σπίτια μόδας προσφέρουν στους καταναλωτές έναν πολύ καλό τρόπο να προσαρμόσουν την τεχνολογία που διαφορετικά μπορεί να φανεί σπορ ή απλά κομμένα. Αυτή η τάση δεν πάει πουθενά, οπότε θα πρέπει να υπολογίζετε να βλέπετε περισσότερες κυκλοφορίες όπως αυτά τα επόμενα χρόνια.