Τι είναι το Smartwatch;

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για smartwatch

Ένα smartwatch είναι μια φορητή συσκευή που έχει σχεδιαστεί για να φοριέται στον καρπό, όπως ένα παραδοσιακό ρολόι. Τα Smartwatch, όμως, όπως τα smartphones, έχουν οθόνη αφής, υποστηρίζουν εφαρμογές και συχνά καταγράφουν καρδιακό ρυθμό και άλλα ζωτικά σημάδια.

Το Apple Watch , καθώς και διάφορα άλλα μοντέλα Android Wear , έχουν όλο και περισσότερους καταναλωτές να δουν την αξία της χρήσης ενός μίνι υπολογιστή στον καρπό τους. Εξάλλου, οι άνθρωποι έχουν φοράει ρολόγια για αιώνες, οπότε έχει νόημα να συσκευάσουμε την τελευταία κινητή τεχνολογία σε αυτό το βολικό μορφοποιητικό παράγοντα.

Είτε είστε νέος στο smartwatches εν γένει ή ψάχνετε να βρείτε την τέλεια συσκευή για σας, αυτή η επισκόπηση θα πρέπει να σας δώσει μια καλή αντίληψη αυτής της αναδυόμενης κατηγορίας φορούν.

Σύντομη ιστορία του Smartwatch

Ενώ τα ψηφιακά ρολόγια ήταν εδώ και δεκαετίες, οι εταιρείες τεχνολογίας μόλις άρχισαν πρόσφατα να απελευθερώνουν ρολόγια με δυνατότητες όπως οι smartphone.

Η Apple, η Samsung, η Sony και άλλοι σημαντικοί παίκτες έχουν έξυπνες συσκευές στην αγορά, αλλά είναι στην πραγματικότητα ένα μικρό ξεκίνημα που αξίζει την πίστωση για τη διάδοση της σύγχρονης smartwatch. Όταν η Pebble ανακοίνωσε το πρώτο smartwatch της το 2013, αύξησε ένα ρεκόρ χρηματοδότησης στο Kickstarter και συνέχισε να πουλά πάνω από 1 εκατομμύριο μονάδες.

Τι κάνει η Smartwatch;

Είναι σημαντικό να εκτιμήσετε τις ανάγκες σας, την αισθητική γεύση και τον προϋπολογισμό σας όταν επιλέγετε ένα smartwatch, αλλά στο ελάχιστο ένα smartwatch θα πρέπει να εμφανίζει μηνύματα και ειδοποιήσεις από το smartphone σας.

Πέρα από αυτό, αναζητήστε τις ακόλουθες δυνατότητες σε ένα smartwatch:

Τι είναι το επόμενο για Smartwatches

Smartwatches σιγά σιγά αλλά σίγουρα γίνονται πιο mainstream gadgets. Ενώ η δημοτικότητα του Apple Watch βοηθά την κατηγορία να αναπτυχθεί, είναι και οι εξελίξεις και τα σχεδιαστικά τσιμπήματα που κάνουν τις smartwatches να λειτουργούν πιο άνετα με το smartphone ενός χρήστη.

Οι εταιρείες αντιμετωπίζουν μια άλλη πρόκληση να φέρουν τα έξυπνα ρολόγια στο mainstream: design . Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θα χαστούκια απλά οποιοδήποτε παλιό ρολόι στον καρπό τους, γι 'αυτό είναι σημαντικό ότι αυτά τα φορέματα φαίνονται καλά εκτός από την προσφορά προηγμένης λειτουργικότητας. Τα LG G Watch Urbane, Motorola Moto 360, Pebble Steel και Apple Edition είναι όλα τα παραδείγματα smartwatches με πιο αριστοκρατική εμφάνιση και θα πρέπει να περιμένετε πολλά πιο φανταχτερά μοντέλα τα επόμενα χρόνια.

Ενώ μερικά smartwatch, όπως η Apple Watch Edition, θα σας ξαναπάρουν περισσότερα από $ 1.000 δολάρια, οι καλές επιλογές θα γίνουν ολοένα και πιο διαθέσιμες σε πολύ χαμηλότερα σημεία τιμών.