Πώς να διαγράψετε φωτογραφίες από το iPad σας

Τώρα που είναι τόσο εύκολο να μεταφέρετε μια φωτογραφική μηχανή γύρω σας με τη μορφή ενός smartphone ή tablet, είναι εύκολο να τραβήξετε πολλές φωτογραφίες. Στην πραγματικότητα, έχω συνηθίσει να παίρνω περίπου έξι έως δέκα βολές κάθε φορά που θέλω να τραβήξω μια φωτογραφία μόνο για να βεβαιωθώ ότι έχω την τέλεια βολή. Το οποίο είναι υπέροχο, αλλά σημαίνει επίσης ότι πρέπει να καθαρίσω την εφαρμογή Φωτογραφίες του iPad από όλα αυτά τα επιπλέον πλάνα. Είναι πολύ εύκολο να διαγράψετε μια φωτογραφία και, ευτυχώς, για ανθρώπους σαν κι εμένα, είναι εξίσου εύκολο να διαγράψετε ολόκληρες εικόνες, όπως είναι η διαγραφή μιας εικόνας.

01 από 02

Πώς να διαγράψετε μια ενιαία φωτογραφία από το iPad σας

Αν δεν είστε έτοιμοι να κάνετε πλήρη εκκαθάριση στις φωτογραφίες σας, είναι εύκολο να τις διαγράψετε μία φορά τη φορά.

Πού πηγαίνουν οι φωτογραφίες που έχουν διαγραφεί; Το πρόσφατα διαγραμμένο άλμπουμ σάς επιτρέπει να επαναφέρετε μια φωτογραφία εάν κάνατε λάθος. Οι φωτογραφίες στο πρόσφατα διαγραμμένο άλμπουμ θα καθαριστούν από το iPad 30 ημέρες μετά τη διαγραφή τους. Μπορείτε να διαγράψετε φωτογραφίες από αυτό το άλμπουμ ή να χρησιμοποιήσετε τα ίδια παραπάνω βήματα για να διαγράψετε αμέσως μια φωτογραφία.

02 του 02

Πώς να διαγράψετε πολλές φωτογραφίες από το iPad σας

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να διαγράψετε ταυτόχρονα πολλές φωτογραφίες από το iPad σας; Αυτό μπορεί να είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο αν είστε σαν εμένα και να πάρετε δεκάδες φωτογραφίες που προσπαθούν να πάρουν ότι ένα μεγάλο πλάνο. Είναι επίσης μια μεγάλη τεχνική εξοικονόμησης χρόνου, αν χρειαστεί να καθαρίσετε πολύ χώρο στο iPad σας και να έχετε φορτώσει εκατοντάδες φωτογραφίες.

Αυτό είναι. Είναι πολύ απλούστερη η διαγραφή όλων των φωτογραφιών ταυτόχρονα αντί να μεταβείτε σε κάθε μεμονωμένη φωτογραφία για να την διαγράψετε.

Θυμηθείτε: Οι φωτογραφίες μεταφέρονται πραγματικά στο λεύκωμα "Πρόσφατα διαγραμμένο". Εάν πρέπει να τα καθαρίσετε αμέσως, θα πρέπει να τα διαγράψετε από το άλμπουμ που διαγράφηκε πρόσφατα.