Ρύθμιση του GMX; Εδώ είναι οι ρυθμίσεις SMTP που χρειάζεστε για να στείλετε αλληλογραφία

Για να στείλετε μηνύματα μέσω του δωρεάν λογαριασμού σας GMX Mail , πρέπει πρώτα να το ρυθμίσετε με τις κατάλληλες εξερχόμενες ρυθμίσεις διακομιστή SMTP (απλό πρωτόκολλο μεταφοράς αλληλογραφίας). Αυτές οι ρυθμίσεις τυπικά συμπληρώνονται αυτόματα μέσω του προγράμματος-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά αν δεν είναι, πρέπει να τις εισαγάγετε.

Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου GMX Mail από οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης, αλλά προτιμάτε να έχετε πρόσβαση σε άλλο πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για διευκόλυνση. Όταν συμβαίνει αυτό, ο πελάτης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας πρέπει να γνωρίζει πώς να αποκτά πρόσβαση στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο από το λογαριασμό σας στο GMX Mail, το οποίο γίνεται μέσω των ρυθμίσεων διακομιστή IMAP και POP3.

Όλοι οι πάροχοι ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χρησιμοποιούν ρυθμίσεις διακομιστή SMTP, αλλά δεν είναι οι ίδιες.

Προεπιλεγμένες ρυθμίσεις SMTP για λογαριασμούς αλληλογραφίας GMX

Πριν στείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το λογαριασμό σας GMX, πρέπει να καταχωρίσετε τις παρακάτω πληροφορίες. Πιθανότατα είναι ήδη εκεί, αλλά πρέπει να το επιβεβαιώσετε ούτως ή άλλως. Αν αντιμετωπίζετε προβλήματα με την εξερχόμενη αλληλογραφία, ξεκινήστε την αντιμετώπιση προβλημάτων εδώ.

Προεπιλεγμένες ρυθμίσεις IMAP για το ταχυδρομείο GMX

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αποστέλλονται στο λογαριασμό σας GMX Mail με άλλο πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή υπηρεσία που χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο IMAP, καταχωρίστε τις ακόλουθες ρυθμίσεις στο πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

Προεπιλεγμένες ρυθμίσεις POP3 για το ταχυδρομείο του GMX

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αποστέλλονται στο λογαριασμό σας GMX Mail με άλλο πρόγραμμα ή υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο POP3, καταχωρίστε τις ακόλουθες ρυθμίσεις στο πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: