Αποστολή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε ένα Safari αντί για αποστολή ενός συνδέσμου

Χρησιμοποιήστε το Safari για να στείλετε ηλεκτρονικά μια ιστοσελίδα

Όταν συναντάμε μια νέα ή ενδιαφέρουσα ιστοσελίδα, οι περισσότεροι από εμάς δεν μπορούν να αντισταθούν στην παρόρμηση να το μοιραστούν. Ο συνηθισμένος τρόπος να μοιράζεστε έναν ιστότοπο με έναν συνάδελφο ή έναν φίλο σας είναι να τους στείλετε τη διεύθυνση URL, αλλά το Safari έχει έναν καλύτερο τρόπο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Safari για να στείλετε με email ολόκληρη τη σελίδα.

Αποστολή ολόκληρης της ιστοσελίδας σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

  1. Από το μενού Αρχείο επιλέξτε Κοινή χρήση / Αποστολή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε αυτήν τη σελίδα ή Περιεχόμενα αλληλογραφίας αυτής της σελίδας (ανάλογα με την έκδοση του Safari που χρησιμοποιείτε) ή πιέστε την εντολή + I (το πλήκτρο εντολών συν το γράμμα "i").
  2. Μπορείτε επίσης να κάνετε κλικ στο κουμπί Share (Κοινή χρήση) στη γραμμή εργαλείων Safari. Μοιάζει με μια σελίδα με ένα βέλος προς τα πάνω. Επιλέξτε το Email this page από το αναδυόμενο μενού.
  3. Το Safari θα στείλει τη σελίδα στο Mail, το οποίο θα ανοίξει ένα νέο μήνυμα που περιέχει την ιστοσελίδα. Μπορείτε να προσθέσετε μια σημείωση, αν θέλετε, κάνοντας κλικ στο επάνω μέρος του μηνύματος.
  4. Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του παραλήπτη και κάντε κλικ στο κουμπί Αποστολή.

Στείλτε έναν Αναγνώστη, μια Ιστοσελίδα, ένα PDF ή μια Σύνδεση Αντ 'αυτού

Ορισμένες φορές η αποστολή μιας ιστοσελίδας στο Mail με όλη τη σχετική κωδικοποίηση HTML μπορεί να είναι προβληματική για τον δέκτη. Μπορεί να έχει οριστεί ο πελάτης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ώστε να μην εμφανίζουν μηνύματα HTML, καθώς αποτελούν κοινή ένδειξη spam ή phishing ή μέθοδο διανομής κακόβουλου λογισμικού. Ή, όπως πολλοί λαοί, απλά δεν θέλουν μηνύματα HTML.

Εάν οι παραλήπτες σας εμπίπτουν στην παραπάνω κατηγορία, ίσως είναι καλύτερο να στέλνετε έναν σύνδεσμο αντί για ολόκληρη την ιστοσελίδα web.the ιστοσελίδα χρησιμοποιώντας μία από τις εναλλακτικές μεθόδους που υποστηρίζονται από την εφαρμογή Mac Mail.

Μόλις ανοίξει η εφαρμογή Mail μια νέα αναζήτηση μηνυμάτων για το αναδυόμενο μενού στην δεξιά πλευρά της κεφαλίδας του μηνύματος με το όνομα Send Web Content As: Μπορείτε να επιλέξετε από:

Δεν είναι διαθέσιμες οι παραπάνω επιλογές σε κάθε έκδοση της εφαρμογής Mail. Εάν στην έκδοση αλληλογραφίας που χρησιμοποιείτε δεν υπάρχει το μενού Send Web Content As, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις ακόλουθες επιλογές για να στείλετε μόνο έναν σύνδεσμο:

Στείλτε μόνο ένα σύνδεσμο Αντ 'αυτού

Ανάλογα με την έκδοση του Safari που χρησιμοποιείτε, μπορείτε είτε να επιλέξετε "Σύνδεση αλληλογραφίας σε αυτή τη σελίδα" από το μενού Αρχείο, είτε να πατήσετε την εντολή + shift + i (το πλήκτρο συν το πλήκτρο αλλαγής συν το γράμμα "i"). Προσθέστε μια σημείωση στο μήνυμά σας, εισαγάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του παραλήπτη και κάντε κλικ στο κουμπί Αποστολή.

Εάν χρησιμοποιείτε OS X Lion ή νεότερη έκδοση, ενδέχεται να παρατηρήσετε ότι το μενού Αρχείο φαίνεται να στερείται του στοιχείου "Σύνδεση αλληλογραφίας προς αυτή τη σελίδα". Για κάποιο λόγο, η Apple κατάργησε το στοιχείο μενού που σας επιτρέπει να ενσωματώσετε έναν σύνδεσμο σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ωστόσο, το Safari έχει αυτή τη δυνατότητα. δεν είναι πλέον στο μενού. Έτσι, ανεξάρτητα από την έκδοση του Safari που χρησιμοποιείτε, μπορείτε ακόμα να στείλετε μια σύνδεση στην τρέχουσα ιστοσελίδα στην εφαρμογή Mail χρησιμοποιώντας την εντολή συντόμευσης πληκτρολογίου + shift + I.

Θέμα μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Όταν το Mail ανοίγει ένα νέο μήνυμα χρησιμοποιώντας την επιλογή Ηλεκτρονική σελίδα ιστότοπου Safari, θα προπληρώσει τη γραμμή θέματος με τον τίτλο της ιστοσελίδας. Μπορείτε να επεξεργαστείτε τη γραμμή θέματος για να δημιουργήσετε κάτι λίγο πιο σημαντικό. Σε πολλές περιπτώσεις το μόνο που πηγαίνει με τον αρχικό τίτλο ιστοσελίδας μπορεί να φαίνεται λίγο spammy και να προκαλέσει το μήνυμα να επισημαίνεται από το σύστημα ταχυδρομείου του παραλήπτη.

Για τον ίδιο λόγο, προσπαθήστε να μην χρησιμοποιήσετε κάποιο θέμα όπως το "Look what found" ή το "Came across this". Αυτά είναι πιθανό να είναι κόκκινες σημαίες στα συστήματα ανίχνευσης ανεπιθύμητων μηνυμάτων.

Εκτύπωση μιας ιστοσελίδας

Μια άλλη επιλογή για την κοινή χρήση μιας ιστοσελίδας είναι να εκτυπώσετε τη σελίδα και να την μοιραστείτε με τον παλιό τρόπο μόδας, μεταφέροντας τη σελίδα έξω. Αυτό μπορεί να είναι μια καλύτερη επιλογή για κοινή χρήση σε μια επαγγελματική συνάντηση. Ρίξτε μια ματιά στον Τρόπος εκτύπωσης μιας ιστοσελίδας για λεπτομέρειες .