Οι καλύτερες συμβουλές και κόλπα της Apple Mail

Επανακατασκευάστε το Apple Mail για να ταιριάξετε τις ανάγκες σας

Το Apple Mail είναι το de facto πρότυπο για τους πελάτες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχεδόν από τις πρώτες ημέρες του OS X. Από τότε, πολλοί πελάτες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Mac έχουν έρθει και φύγουν, αλλά η Apple Mail παραμένει.

Το Apple Mail είναι αρκετά ευέλικτο, με πολλές επιλογές και δυνατότητες. Ακόμα κι έτσι, οι περισσότεροι χρήστες προτιμούν να το προσαρμόσουν και να βρουν ένα ακόμη χαρακτηριστικό. Για όλους εσάς tweakers, εδώ είναι η λίστα με συμβουλές και κόλπα της Apple Mail.

Κοιτάξτε τα σημαντικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Φωτογραφική μηχανή κοίτης Moon, Inc.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία σημαίας στο Apple Mail για να επισημάνετε σημαντικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για μεταγενέστερη αναφορά. Θα σας δείξουμε πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία σημαίας σε αυτή τη γρήγορη συμβουλή.

Επιπλέον, μπορείτε να συνδυάσετε αυτήν την συμβουλή με έξυπνα γραμματοκιβώτια (που περιγράφονται στη συμβουλή Εύρεση μηνυμάτων γρήγορα στο Apple Mail) για να έχετε ένα γραμματοκιβώτιο που εμφανίζει μόνο τα μηνύματα που έχετε επισημάνει. Περισσότερο "

Βρείτε μηνύματα γρήγορα στο Apple Mail

Φωτογραφική μηχανή κοίτης Moon, Inc.

Η λειτουργία αναζήτησης στο Apple Mail είναι εκπληκτικά αργή και δύσχρηστη κατά περιόδους. Εάν πρέπει να βρείτε γρήγορα ορισμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, χρησιμοποιήστε τα Smart Mailbox αντί. Περισσότερο "

Κάντε κλικ και σύρετε για να προσαρμόσετε τη γραμμή εργαλείων Apple Mail

Οθόνη shot από την Coyote Moon, Inc.

Η προεπιλεγμένη διεπαφή του Apple Mail είναι καθαρή και εύχρηστη, αλλά ίσως θέλετε να το τσιμπήσετε λίγο για να το κάνετε σωστό. Θα σας δείξουμε πώς να προσαρμόσετε τη γραμμή εργαλείων αλληλογραφίας . Περισσότερο "

Πάρτε τον έλεγχο του email σας στο Mail

Φωτογραφική μηχανή κοίτης Moon, Inc.

Μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο και να διευκολύνετε το επίπεδο πίεσης χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Rules (Κανόνες) του Apple Mail για να οργανώσετε τα εισερχόμενα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Θα σας δείξουμε πώς σε αυτή τη γρήγορη συμβουλή. Περισσότερο "

Οργανώστε το Apple Mail σας με γραμματοκιβώτια

Φωτογραφική μηχανή κοίτης Moon, Inc.

Το πρώτο βήμα στον έλεγχο του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας είναι να το οργανώσετε. Θα σας δείξουμε πώς να οργανώνετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας στο Apple Mail δημιουργώντας γραμματοκιβώτια. Περισσότερο "

Δημιουργία σημειώσεων ή εργασιών στο Apple Mail

Φωτογραφική μηχανή κοίτης Moon, Inc.

Εάν χρησιμοποιείτε το OS X Snow Leopard ή το OS X Lion, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις σημειώσεις της Apple Mail και το Do-Do's για να διατηρήσετε υπενθυμίσεις των ραντεβού και των εργασιών μόλις ένα κλικ μακριά. Μπορείτε επίσης να ενσωματώσετε σημειώσεις και υπενθυμίσεις με το iCal.

Δυστυχώς, η έξυπνη ενσωμάτωση του Mail και Notes αφαιρέθηκε στο OS X Mountain Lion και αργότερα. Περισσότερο "

Αναρροφήστε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας με το γραφικό ταχυδρομείο της Apple Mail

Οθόνη shot από την Coyote Moon, Inc.

Το Apple Mail μπορεί να κάνει τη ζωή σας, ή τουλάχιστον τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, πιο πολύχρωμα, με μια σειρά από επιλογές χαρτικά για να διαλέξετε. Περισσότερο "

Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία BCC του Mail για να στείλετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε μια ομάδα

Οθόνη shot από την Coyote Moon, Inc.

Όταν στέλνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε μια ομάδα στο Apple Mail, χρησιμοποιήστε την επιλογή BCC (blind carbon copy) για να προστατεύσετε το απόρρητο όλων. Περισσότερο "

Προσθέστε μια υπογραφή στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας στο Apple Mail

Φωτογραφική μηχανή κοίτης Moon, Inc.

Μπορείτε να σώσετε τον εαυτό σας τουλάχιστον μερικά λεπτά την ημέρα δημιουργώντας μια υπογραφή που θα χρησιμοποιηθεί στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας στο Apple Mail. Μπορείτε ακόμη να δημιουργήσετε πολλαπλές υπογραφές και να αλλάξετε μεταξύ τους. Περισσότερο "

Προσθέστε μια φωτογραφία σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Οθόνη shot από την Coyote Moon, Inc.

Μπορείτε να προσθέσετε μια φωτογραφία σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Apple Mail χωρίς να ξεκινήσετε το iPhoto. Αυτή η συμβουλή σας δείχνει πώς να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα περιήγησης φωτογραφιών στο Mail. Περισσότερο "

Ρύθμιση κανόνων αλληλογραφίας Apple

Φωτογραφική μηχανή κοίτης Moon, Inc.

Οι κανόνες της Apple Mail σάς επιτρέπουν να ορίσετε συνθήκες και ενέργειες που θα ενημερώνουν την Apple Mail σχετικά με τον τρόπο επεξεργασίας των εισερχόμενων μηνυμάτων. Με τους κανόνες της Apple Mail, μπορείτε να αυτοματοποιήσετε και να οργανώσετε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας για καλύτερη ροή εργασίας. Περισσότερο "

Φίλτρο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας με το

Οθόνη shot από την Coyote Moon, Inc.

Το Apple Mail διαθέτει ενσωματωμένο φίλτρο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας με αξιοπρεπώς υψηλό επίπεδο ακρίβειας. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να ορίσετε την ύποπτη ανεπιθύμητη αλληλογραφία στην άκρη για να ελέγξετε αργότερα, ή να χτυπήσετε το ανεπιθύμητο μήνυμα από την όρασή σας, να μην ξαναδεί ποτέ. Περισσότερο "

Αποκτήστε πρόσβαση στο Gmail χρησιμοποιώντας την αλληλογραφία της Apple

Ευγενική προσφορά της Google

Το Mail της Apple είναι μια από τις πιο έξυπνες εφαρμογές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που διατίθενται επί του παρόντος για Mac. Μπορεί εύκολα να χειριστεί το Gmail και άλλους λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που βασίζονται στο διαδίκτυο. Περισσότερο "

Αποκτήστε πρόσβαση στο E-mail AOL χρησιμοποιώντας την αλληλογραφία της Apple

Το Apple Mail μπορεί εύκολα να χειριστεί το AOL και άλλους λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που βασίζονται στο διαδίκτυο. Αυτός ο οδηγός θα σας καθοδηγήσει στη διαδικασία δημιουργίας του Apple Mail για τη διαχείριση του λογαριασμού σας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου AOL . Περισσότερο "

Μετακίνηση της Apple Mail: Μεταφέρετε το Apple Mail σας σε νέο Mac

Φωτογραφική μηχανή κοίτης Moon, Inc.

Η μετακίνηση του Apple Mail σε νέο Mac ή σε μια νέα, καθαρή εγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος, μπορεί να φαίνεται σαν μια δύσκολη εργασία, αλλά στην πραγματικότητα απαιτεί μόνο την αποθήκευση τριών στοιχείων και τη μεταφορά τους στον νέο προορισμό. Περισσότερο "

Αντιμετώπιση προβλημάτων αλληλογραφίας της Apple με αυτούς τους οδηγούς αντιμετώπισης προβλημάτων

Φωτογραφική μηχανή κοίτης Moon, Inc.

Αντιμετώπιση προβλημάτων Η Apple Mail μπορεί να φαίνεται σαν μια δύσκολη διαδικασία στην αρχή, αλλά η Apple παρέχει μερικά ενσωματωμένα εργαλεία αντιμετώπισης προβλημάτων που μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε την εφαρμογή Mail σας λειτουργική και γρήγορη.

Όταν αντιμετωπίζετε προβλήματα με το Mail, ανατρέξτε στους οδηγούς αντιμετώπισης προβλημάτων της Apple Mail , τους οποίους συγκεντρώσαμε σε ένα μέρος για γρήγορη πρόσβαση. Περισσότερο "