Πώς να προσαρμόσετε τη Γραμμή εργαλείων αλληλογραφίας του Mac OS X

Μπορείτε να τοποθετήσετε μόνο τα κουμπιά που χρησιμοποιείτε περισσότερο μόνο με τη σειρά που προτιμάτε στη γραμμή εργαλείων OS X Mail.

Κάνετε καλή χρήση της γραμμής εργαλείων που λαμβάνετε στο OS X Mail;

Ποτέ μην ελέγχετε για νέα μηνύματα (το OS X Mail ενημερώνει αυτόματα τους φακέλους σας μετά από όλα), μετακινεί μηνύματα σε διαφορετικούς φακέλους όλη την ώρα (παλιές συνήθειες πεθαίνουν σκληρά και ποιος λέει ότι πρέπει;) και δεν έγραψαν μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μία φορά με διαφορετικούς φακέλους και όλα για να παρακολουθείτε);

Η προεπιλεγμένη διάταξη γραμμής εργαλείων του OS X Mail για το κύριο παράθυρο δεν είναι για εσάς τότε. Εάν χρησιμοποιείτε τη γραμμή εργαλείων καθόλου - για τα πράγματα που κάνετε αρκετά συχνά ώστε να μην θέλετε να βασιστείτε στη γραμμή μενού, αλλά σπάνια αρκετά ώστε να απομνημονεύσετε μια συντόμευση πληκτρολογίου, δοκιμάστε να την προσαρμόσετε στις ανάγκες σας.

Αποκτήστε τη γραμμή εργαλείων που σας αρέσει και χρησιμοποιείτε

Μπορείτε να αφαιρέσετε τα κουμπιά που δεν χρειάζεστε και να προσθέσετε άλλα που θα χρησιμοποιήσετε. (Ένα κουμπί σάς επιτρέπει να επισημάνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μη αναγνωσμένα, για παράδειγμα, και άλλα εμφανίζει ή αποκρύπτει τα σχετικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.) Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε ξανά τα κουμπιά, ώστε να κάνετε πάντα κλικ στο δεξιό και ποτέ στο λάθος.

Φυσικά, μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε τις γραμμές εργαλείων για την ανάγνωση μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και για το παράθυρο στο οποίο συντάσσετε τα μηνύματά σας.

Προσαρμόστε τη Γραμμή εργαλείων αλληλογραφίας Mac OS X

Για να προσαρμόσετε τη γραμμή εργαλείων του Mac OS X Mail με τις προτιμήσεις σας:

  1. Βεβαιωθείτε ότι είναι ενεργό το παράθυρο για το οποίο θέλετε να προσαρμόσετε τη γραμμή εργαλείων.
    • Ξεκινήστε ένα νέο μήνυμα, για παράδειγμα, για να προσαρμόσετε τη γραμμή εργαλείων παραθύρου σύνθεσης ή να εστιάσετε στο κύριο παράθυρο του OS X Mail για να αλλάξετε τη γραμμή εργαλείων.
  2. Επιλέξτε Προβολή | Προσαρμόστε τη γραμμή εργαλείων ... από το μενού.
    • Μπορείτε επίσης να κάνετε κλικ οπουδήποτε στη γραμμή εργαλείων που θέλετε να προσαρμόσετε με το δεξί κουμπί του ποντικιού (ή να αγγίξετε με δύο δάχτυλα στο trackpad) και, στη συνέχεια, επιλέξτε Customize Toolbar ... από το μενού που εμφανίζεται.
  3. Σύρετε τα εικονίδια στη γραμμή εργαλείων για να τα προσθέσετε. σύρετε τους από τη γραμμή εργαλείων (σε οπουδήποτε εκτός από τη γραμμή εργαλείων) για να τα αφαιρέσετε.
    • Για να σύρετε τα εικονίδια, κάντε κλικ επάνω τους με το κουμπί του ποντικιού και, στη συνέχεια, σύρετε το δείκτη του ποντικιού (εικονίδιο συν) κρατώντας πατημένο το πλήκτρο του ποντικιού. απελευθερώστε το κουμπί του ποντικιού για να αφήσετε το εικονίδιο στη θέση του.
    • Μπορείτε επίσης να σύρετε εικονίδια στη γραμμή εργαλείων για να τα αναδιατάξετε.
    • Χρησιμοποιήστε τα στοιχεία Χώρος και ευέλικτο διάστημα για να ομαδοποιήσετε αντικείμενα. Το ευέλικτο διάστημα διευρύνεται για να διανείμει τα αντικείμενα εξίσου. Μπορείτε, βεβαίως, να χρησιμοποιήσετε δύο (ή περισσότερα) αντικείμενα Space δίπλα στο άλλο.
    • Το στοιχείο Χρώματα δεν έχει πραγματική επίδραση στο κύριο παράθυρο του OS X Mail.
    • Στην ενότητα Εμφάνιση , μπορείτε να καθορίσετε αν θέλετε οι ετικέτες κειμένου να μετακινούνται με τα κουμπιά (ή μόνο με τις ετικέτες). επιλέξτε Μόνο εικονίδιο , Εικονίδιο και κείμενο ή Μόνο κείμενο .
  1. Κάντε κλικ στο κουμπί Ολοκλήρωση

(Ενημερώθηκε τον Σεπτέμβριο του 2015, δοκιμασμένο με το OS X Mail 8)