Πώς να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία πλήρους οθόνης στο πρόγραμμα περιήγησης Opera

Είστε απλά μια εναλλαγή από τη λειτουργία πλήρους οθόνης

Το πρόγραμμα περιήγησης Opera της Opera είναι συμβατό με τα λειτουργικά συστήματα Windows και macOS. Αυτός ο δωρεάν πρόγραμμα περιήγησης διαχωρίζεται από τους μεγαλύτερους ανταγωνιστές του συμπεριλαμβάνοντας ενσωματωμένο blocker διαφημίσεων, εξοικονόμηση μπαταριών και δωρεάν εικονικό ιδιωτικό δίκτυο.

Με την υπηρεσία Opera, μπορείτε να προβάλετε ιστοσελίδες σε λειτουργία πλήρους οθόνης, αποκρύπτοντας όλα τα στοιχεία εκτός από το κύριο παράθυρο του προγράμματος περιήγησης. Αυτό περιλαμβάνει τις καρτέλες, τις γραμμές εργαλείων, τις γραμμές σελιδοδεικτών και τη γραμμή λήψης και κατάστασης. Η λειτουργία πλήρους οθόνης μπορεί να ενεργοποιηθεί και να απενεργοποιηθεί γρήγορα.

Εναλλαγή λειτουργίας πλήρους οθόνης στα Windows

Για να ανοίξετε τη λειτουργία Opera σε κατάσταση πλήρους οθόνης στα Windows , ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης και κάντε κλικ στο κουμπί μενού Opera , το οποίο βρίσκεται στην επάνω αριστερή γωνία του παραθύρου του προγράμματος περιήγησης. Όταν εμφανιστεί το αναπτυσσόμενο μενού, τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω από την επιλογή Page για να ανοίξετε ένα υπομενού. Κάντε κλικ στην επιλογή Πλήρης οθόνη .

Σημείωση: Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη συντόμευση πληκτρολογίου F11 για να μπείτε σε λειτουργία πλήρους οθόνης στα Windows.

Ο περιηγητής σας θα πρέπει τώρα να βρίσκεται σε λειτουργία πλήρους οθόνης.

Για να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία πλήρους οθόνης στα Windows και να επιστρέψετε στο τυπικό παράθυρο της Opera, πατήστε το πλήκτρο F11 ή το πλήκτρο Esc .

Εναλλαγή λειτουργίας πλήρους οθόνης σε Mac

Για να ανοίξετε τη λειτουργία Opera σε λειτουργία πλήρους οθόνης σε Mac, ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης και κάντε κλικ στην επιλογή Προβολή στο μενού Opera που βρίσκεται στο επάνω μέρος της οθόνης. Όταν εμφανιστεί το αναπτυσσόμενο μενού, επιλέξτε την επιλογή Εισαγωγή πλήρους οθόνης .

Για να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία πλήρους οθόνης σε Mac και να επιστρέψετε στο τυπικό παράθυρο του προγράμματος περιήγησης, κάντε κλικ μία φορά στο επάνω μέρος της οθόνης, ώστε να γίνει ορατό το μενού της λειτουργίας Opera. Κάντε κλικ στην επιλογή Προβολή σε αυτό το μενού. Όταν εμφανιστεί το αναπτυσσόμενο μενού, επιλέξτε την επιλογή Έξοδος πλήρους οθόνης .

Μπορείτε επίσης να τερματίσετε τη λειτουργία πλήρους οθόνης πατώντας το πλήκτρο Esc .