Τα 8 καλύτερα δώρα που θα αγοράσουν για τους τεχνικούς το 2018

Εδώ είναι τα αγαπημένα μας αντικείμενα ο techie στη ζωή σας θα σίγουρος αγάπη

Ψώνια διακοπών μπορεί να είναι δύσκολο, ειδικά αν δεν είστε ενημερωμένοι σχετικά με την τελευταία και μεγαλύτερη στην τεχνολογία. Αλλά ποτέ δεν φοβάστε! Έχουμε στρογγυλοποιήσει μερικές από τις αγαπημένες μας νέες κυκλοφορίες, ώστε να μπορείτε να εκπλήξετε αυτό το ειδικό techie στη ζωή σας. Από τρισδιάστατους εκτυπωτές και ακουστικά VR έως GoPros και ιχνηλάτες γυμναστικής, έχουμε συμπεριλάβει λίγο κάτι για όλους.

01 από 08

Η Amazon πρόσφατα ανανέωσε τη σειρά των έξυπνων ηχείων και το αποτέλεσμα είναι ένα λαμπερό νέο Echo Plus. Φαίνεται το ίδιο στο εξωτερικό με το προηγούμενο μοντέλο, αλλά τα εσωτερικά έχουν υπερσυμπιεστεί, οπότε ενώ μπορείτε ακόμα να ζητήσετε από την Alexa να σβήσει τα φώτα ή να διαβάσει τα σημερινά νέα, μπορείτε τώρα να κάνετε πολλά περισσότερα.

Μία από τις μεγαλύτερες προσθήκες είναι αυτή ενός φιλικού προς το ZigBee hub, το οποίο είναι χτισμένο σε άλλες έξυπνες οικιακές συσκευές από μάρκες όπως η Ikea, η Philips και η Honeywell. Απλώς ζητήστε από την Alexa να "Ανακαλύψτε τις συσκευές μου" και θα συνδεθούν σύντομα. Η Amazon έχει επίσης προσθέσει την επεξεργασία Dolby σε 360-βαθμούς οριζόντια ρύθμιση ήχου, η οποία κάνει τον ήχο ακόμη πιο γεμάτο. Ίσως το αγαπημένο μας νέο χαρακτηριστικό ονομάζεται Routines, το οποίο σας επιτρέπει να ομαδοποιήσετε τις ενέργειες μαζί, ώστε να μπορείτε να συγχρονίσετε, για παράδειγμα, το σβήσιμο των φώτων και την εκκίνηση της μηχανής καφέ. Ήταν σίγουρα μια απαραίτητη αναβάθμιση, και τώρα η Echo Plus κατεβάζει τον αγαπημένο μας έξυπνο ομιλητή στην αγορά.

02 από 08

Εάν είστε έτοιμοι να βρεθείτε στον κόσμο της 3D εκτύπωσης, το Robo R2 είναι ένα μεγάλο σημείο εισόδου. Πρόκειται για έναν αυτοεπιπεδούμενο εκτυπωτή με αυτόματη βαθμονόμηση, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να το προσαρμόσετε σχολαστικά κάθε φορά που κάνετε μια μικρή αλλαγή στον εκτυπωτή. Διαθέτει έγχρωμη οθόνη αφής πέντε ιντσών και η συνδεσιμότητά του Wi-Fi σάς επιτρέπει να εκτυπώνετε από USB, τηλέφωνο και tablet ή από βιβλιοθήκες σύννεφων. Μπορεί να εκτυπώσει αντικείμενα μέχρι 8 x 8 x 10 ίντσες σε ταχύτητα κατασκευής μέχρι 16mm ^ 3 / s. Περιλαμβάνει επίσης έναν δεύτερο εξωθητήρα, ο οποίος σας επιτρέπει να εκτυπώνετε ταυτόχρονα με δύο υλικά. υποστηρίζονται περισσότερα από 30 υλικά. Ακόμα δεν είμαστε πεπεισμένοι; Η Robo προσφέρει εγγύηση αντικατάστασης ενός έτους για ένα έτος και τηλεφωνική υποστήριξη 24/7, η οποία περιλαμβάνει βοήθεια επισκευής με τεχνικό μέσω Skype.

Ενδιαφέρεστε να διαβάσετε περισσότερες κριτικές; Ρίξτε μια ματιά στην επιλογή μας από τους καλύτερους εκτυπωτές 3D .

03 του 08

Το Sphero Mini είναι ένα ρομπότ με ελεγχόμενη εφαρμογή, το μέγεθος μιας μπάλας πινγκ-πονγκ. Μπορείτε να παίξετε διασκεδαστικά, προεγκατεστημένα παιχνίδια, να εφεύρουν τα δικά σας και ακόμη και να τα μεταφέρετε χρησιμοποιώντας το Face Drive, ένα χαρακτηριστικό που χρησιμοποιεί την τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου για να σας αφήσει να κατευθύνετε με το πρόσωπό σας. Εξοπλισμένο με επιταχυνσιόμετρο, γυροσκόπιο και φώτα LED, η δημιουργικότητα αναπαράγεται καθώς ανακαλύπτετε νέους τρόπους παιχνιδιού. Ενώ το Sphero έχει σχεδιαστεί για ανθρώπους όλων των ηλικιών, είναι ιδιαίτερα καλό για τα παιδιά, επειδή η εφαρμογή Sphero Edu τους επιτρέπει να πειραματιστούν με την κωδικοποίηση γράφοντας το δικό τους Javascript για το ρομπότ.

04 του 08

Οι οπαδοί της Minecraft, χαίρονται! Αυτό το πακέτο Super Plus περιλαμβάνει το πακέτο εξερευνητών, το οποίο αποτελείται από το Mashup της κινεζικής μυθολογίας, το πακέτο φυσικής υφής, το πακέτο δέρματος Biome Settlers, το πακέτο δέρματος μάχης και κτήνους και το πακέτο δερμάτων Campfire Tales. Συνδέει επίσης το πακέτο γραφικών Super Duper, το οποίο ανεβάζει τις δημιουργίες σας σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Σημειώστε ότι αυτό το πακέτο είναι ιδανικό για το Xbox One X για να παραδώσει πραγματικό παιχνίδι 4K.

05 του 08

Όπως και με τα περισσότερα πληκτρολόγια του προϋπολογισμού, τα πλήκτρα του Vajra δεν είναι οπίσθια. Ωστόσο, έχει μερικά ελαφριά τμήματα ως λογικό βραβείο παρηγοριάς. Έχει επίσης εναλλασσόμενα πλήκτρα WASD και βέλους, καθώς και 12 πλήκτρα μέσων (τα οποία απαιτούν ταυτόχρονη πίεση του πλήκτρου F) και 19 πλήκτρα χωρίς σύγκρουση. Αν και δεν είναι ένα μηχανικό πληκτρολόγιο, έχει υβριδικούς διακόπτες μεμβρανών, οι οποίοι είναι στην πραγματικότητα άνετα κοντά σε μηχανικούς διακόπτες όταν πρόκειται για ανάδραση ανάγνωσης. Έχει ένα άγριο μαύρο και κόκκινο σχέδιο που έχει σταθερή κατασκευή, παρά το γεγονός ότι είναι πλαστικό, και είναι ευρύχωρο στο παιχνίδι, αν και δεν διαθέτει ειδικό χέρι για ξεκούραση.

Το Redragon S101 έρχεται επίσης συσκευασμένο με ένα ποντίκι, γεγονός που κάνει αυτόν τον προϋπολογισμό να διαλέξει μια ακόμα καλύτερη συμφωνία. Όπως το έθεσε ένας αναθεωρητής του Αμαζονίου, υπερβαίνει κατά πολύ τις περισσότερες προσδοκίες δεδομένης της τιμής, αλλά εξακολουθεί να είναι μια επιλογή προϋπολογισμού, οπότε "μην απογοητεύεστε αν περιμένετε αυτό το πράγμα να περπατήσει το σκυλί σας".

06 του 08

Οι σημερινοί τεχνικοί δεν είναι απλώς ψευτοπαρακολούθοι που ξεδιπλώνουν τα παιχνίδια στα υπόγεια των γονιών τους. Στην πραγματικότητα, θα βρείτε αρκετούς τεχνίτες που θα δραστηριοποιούνται έξω. Αλλά το giveaway; Είναι πιθανό να έχουν ένα φορητό γύρω από τον καρπό τους. Το Fitbit Alta είναι ένα τέλειο δώρο για τον τύπο τεχνολογίας που συνειδητοποιεί την υγεία, καθώς παρακολουθεί τα βήματα που έχουν ληφθεί, την απόσταση που έχει ταξιδέψει, τα πατώματα που ανέβηκαν, τις θερμίδες που καίγονται, τον χρόνο που αφιερώσατε και τον ύπνο. Θα σας στείλει ακόμα υπενθυμίσεις εάν δεν κινείστε αρκετά.

Με το συγχρονισμό του με το smartphone σας, μπορείτε να καταγράψετε τα γεύματα, να καταγράψετε προπονήσεις και να δείτε τις τάσεις με την πάροδο του χρόνου. Και ενώ είναι περίπου 100 δολάρια περισσότερο από το Fitbit Flex, θα διαπιστώσετε ότι η ικανότητά του να παρακολουθεί τον ύπνο, να στέλνει ειδοποιήσεις ημερολογίου και να παρακολουθεί το καρδιακό σας ρυθμό αξίζει κάθε επιπλέον πένα.

07 του 08

Βυθιστείτε στον εντυπωσιακό κόσμο του VR με το Oculus Rift. Είτε παίζετε ένα από τα πολλά παιχνίδια που υποστηρίζονται, βλέποντας μια ταινία VR ή πλοηγώντας σε μια τοποθεσία στην άλλη πλευρά της Γης, θα ξεχάσετε αμέσως πού βρίσκεστε. Το Rift έχει ένα κομψό και απλό σχέδιο που είναι άνετο να φορέσει και συνδέεται με τον υπολογιστή σας μέσω καλωδίου που τρέχει πίσω από το κεφάλι σας. Και ενώ μπορείτε να αγοράσετε το Oculus Rift από μόνο του, συνιστούμε την ελαχιστοποίηση αυτού του πακέτου, το οποίο περιλαμβάνει δύο ελεγκτές αφής που σας επιτρέπουν να αλληλεπιδράτε φυσικά με τον εικονικό κόσμο.

Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το Oculus Rift, θα χρειαστείτε έναν υπολογιστή που να μπορεί να το χειριστεί, οπότε προτού το αγοράσετε για το αγαπημένο σας techie, ελέγξτε τη συμβατότητα στον ιστότοπο Oculus.

Ενδιαφέρεστε να διαβάσετε περισσότερες κριτικές; Ρίξτε μια ματιά στην επιλογή μας από τα καλύτερα ακουστικά εικονικής πραγματικότητας .

08 από 08

Για τον αναζητητή περιπέτειας στη λίστα σας, το νεώτερο HERO5 Black κάνει ένα εξαιρετικό δώρο. Ενημερωμένη από προηγούμενες εκδόσεις, το μοντέλο αυτό προσθέτει τελικά μια οπίσθια οθόνη αφής για να κάνει την ανασκόπηση του footage σε ένα cinch, συν τις φωνητικές εντολές ("GoPro, πάρτε μια φωτογραφία!") Και ένα κουμπί με ένα κουμπί που ενεργοποιεί την κάμερα και ξεκινά την εγγραφή με ένα κλικ. Θα έχετε επίσης καλύτερη απόδοση, καθώς η ανάλυση βίντεο μετατοπίζεται σε 4K με ταχύτητα 30fps και ακίνητες εικόνες έως 12MP σε λειτουργίες μίας, ριπής και χρονικής διάρκειας. Οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες της GoPro θα παρατηρήσουν ότι το HERO5 Black επίσης ρίχνει το περίβλημα του, αλλά αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι είναι πλέον αδιάβροχο στα 33 μέτρα (10 μέτρα) ακριβώς έξω από το κιβώτιο. Συνολικά, είναι το καλύτερο GoPro που έχουμε βάλει ακόμα στα χέρια μας.

Ενδιαφέρεστε να διαβάσετε περισσότερες κριτικές; Ρίξτε μια ματιά στην επιλογή μας από τις καλύτερες κάμερες δράσης .

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .