Οι 7 καλύτεροι εκτυπωτές 3D που αγοράζουν το 2018

Εκτυπώστε ό, τι χρειάζεστε, όταν το χρειάζεστε

Τα τελευταία χρόνια, η τρισδιάστατη εκτύπωση έχει μετατραπεί από μια εξειδικευμένη αγορά σε μια κύρια αίσθηση, με πάνω από 150 μοντέλα διαθέσιμα σήμερα. Η 3D εκτύπωση είναι μια τεχνική κατασκευής που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα φυσικό αντικείμενο από ένα ψηφιακό σχέδιο προσθέτοντας στρώμα πάνω σε στρώμα υλικού. Ξεκινά με ένα έγγραφο σχεδίασης και από εκεί η διαδικασία εκτύπωσης ποικίλλει. Ορισμένοι επιτραπέζιοι εκτυπωτές τήκουν πλαστικό σε μια πλατφόρμα εκτύπωσης, ενώ τα μεγαλύτερα βιομηχανικά μηχανήματα χρησιμοποιούν λέιζερ για να λιώσει το μέταλλο με ακρίβεια. Είναι σημαντικό ότι οι διαφορετικοί εκτυπωτές 3D υποστηρίζουν διάφορα υλικά, από πλαστικό σε μέταλλο έως ψαμμίτη - και ο κατάλογος των υποστηριζόμενων υλικών αυξάνεται κάθε χρόνο.

Η τρισδιάστατη εκτύπωση σάς επιτρέπει να δημιουργείτε πολύπλοκα 3D σχέδια εύκολα με χαμηλό σταθερό κόστος. Το πρωτότυπο είναι γρήγορο και κάθε στοιχείο μπορεί να προσαρμοστεί. Ωστόσο, η μεγάλη παραγωγή διαρκεί περισσότερο από την παραδοσιακή κατασκευή και το τελικό προϊόν τείνει να έχει περιορισμένη αντοχή και χαμηλότερη ακρίβεια.

Όταν πρόκειται για τεχνολογίες εκτύπωσης, υπάρχουν μερικές επιλογές. Το FDM (Fused Deposition Modeling) είναι η πιο φθηνή τεχνολογία εκτύπωσης 3D και συνεργάζεται με ένα ευρύ φάσμα πλαστικών υλικών όπως το νάιλον και το ABS (Ακρυλονιτρίλιο Butadiene Styrene). Είναι φθηνό, αλλά είναι μια κακή επιλογή για πιο περίπλοκες ανάγκες σχεδιασμού.

Η SLA (Stereolithography) και η DLP (Digital Light Processing) χρησιμοποιούν και μια πηγή φωτός για να στερεοποιήσουν μια υγρή ρητίνη. Το SLA χρησιμοποιεί ένα λέιζερ και το DLP χρησιμοποιεί έναν προβολέα. Αυτές οι διαδικασίες καθιστούν πραγματικά ακριβείς και λεπτομερείς δημιουργίες, όπως κοσμήματα και γλυπτά. Τείνει να είναι πιο ακριβή από ό, τι η εκτύπωση FDM (οι εκτυπωτές είναι γενικά μικρότεροι και η διαδικασία δεν συνιστάται για μεγάλα αντικείμενα).

Αν εξακολουθείτε να είστε σίγουροι για το είδος του 3D εκτυπωτή που μπορεί να λειτουργήσει για σας, συνεχίστε να διαβάζετε για να δείτε τις επτά καλύτερες επιλογές του 3D εκτυπωτή που θα σας δημιουργήσουν αντικείμενα σε χρόνο μηδέν.

Το M2 από το Makergear με έδρα το Οχάιο είναι ένας επαγγελματικός εκτυπωτής 3D που επαινέθηκε για την ολοκληρωμένη μηχανική του. Το M2 έχει επιφάνεια κατασκευής 254 x 202 x 203 mm και ελάχιστο ύψος στρώματος 20 μικρά. Πρόκειται για έναν τυπικό εκτυπωτή FDM που ταιριάζει καλύτερα σε ABS και PLA και έρχεται προσυναρμολογημένος, αλλά διαθέτει επίσης πληθώρα αναβαθμίσεων και δυνατοτήτων βελτίωσης που του επιτρέπουν να γίνει ο τέλειος 3D εκτυπωτής σας. Για παράδειγμα, υπάρχει η επιλογή για ενσωματωμένα χειριστήρια, ένα διπλό εξωθητήρα και εναλλάξιμα ακροφύσια.

Δεν είναι ο πιο εύκολος από τους εκτυπωτές 3D για να ξεκινήσετε και είναι πολύ θορυβώδης, οπότε το M2 ίσως να μην είναι η καλύτερη επιλογή αν πρόκειται για τον πρώτο σας 3D εκτυπωτή. Ο σχεδιασμός του φαίνεται βασικός, αλλά αυτή η απλότητα καταλήγει να είναι δύναμη αφού μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε κάθε χρόνο. Αφού έχετε βαθμονομήσει το M2, παράγει σταθερές εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας με γρήγορη ταχύτητα. Επειδή είναι μια ανοιχτή πλατφόρμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό της επιλογής σας, όπως το δημοφιλές Simplify3D. Ένας σαφής νικητής για τον ενθουσιώδη 3D εκτυπωτή.

Το LulzBot είναι αξιοσημείωτο για την απλότητα και την αξιοπιστία του - μπορείτε απλά να το συνδέσετε και να ξεκινήσετε. Το κρεβάτι αυτόματης οριζόντιας τοποθέτησης, το πλήρως μεταλλικό θερμαντικό άκρο και το αυτοκαθαριζόμενο ακροφύσιο κάνουν το LulzBot εύκολο στη χρήση. Έχει επίσης μια ισχυρή κοινότητα χρηστών πίσω από αυτό όταν χρειάζεστε λίγο τεχνική υποστήριξη.

Η ακρίβεια δεν επαρκεί σε σύγκριση με το Ultimaker 2, με ελάχιστο ύψος στρώματος 50 μικρά. Είναι επίσης σημαντικά μικρότερο από το Ultimaker 2, με επιφάνεια κατασκευής 152 x 152 x 158 mm. Ως εκτυπωτής FDM 3D, το τρέχον κόστος είναι χαμηλό. Μπορεί να εκτυπώνει σε θερμοκρασίες μέχρι 300 βαθμούς Κελσίου και το λογισμικό Cura LulzBot Edition που περιλαμβάνεται είναι εξαιρετικά εύκολο να κατανοηθεί και να χρησιμοποιηθεί.

Έτσι τι δεν αρέσει; Το LulzBot Mini είναι λίγο πιο θορυβώδες από τους περισσότερους και, σε αντίθεση με πολλούς εκτυπωτές, απαιτεί σταθερή σύνδεση με έναν υπολογιστή ενώ οι εκτυπώσεις ολοκληρώνονται. Διαφορετικά, είναι μια πολύ συνιστώμενη επιλογή για αρχάριους σε 3D εκτύπωση.

Ο εκτυπωτής Mini Monoprice Select 3D είναι μακράν ο καλύτερος 3D εκτυπωτής στη λίστα ως εισαγωγική μονάδα. Το Monoprice προσφέρει όχι μόνο μια οικονομική επιλογή καταναλωτών 3D Printer, αλλά είναι γεμάτη με όλα όσα θα περιμένατε από άλλα μοντέλα high-end.

Ο εκτυπωτής Mini Monoprice Select 3D υποστηρίζει όλους τους τύπους νημάτων. Η θερμαινόμενη πλάκα κατασκευής της με ποικίλες θερμοκρασίες επιτρέπει να λειτουργεί με βασικά νήματα όπως ABS και PLA, καθώς και πιο περίπλοκα υλικά, όπως σύνθετα υλικά από ξύλο και μέταλλο. Ο εκτυπωτής 3D συναρμολογείται απευθείας από το κουτί με πλήρη βαθμονόμηση και περιλαμβάνει δείγμα νήματος PLA και κάρτας MicroSD με προεγκατεστημένα μοντέλα, ώστε να μπορείτε να ξεκινήσετε αμέσως την εκτύπωση. Έρχεται με εγγύηση ενός έτους.

Στο άλλο άκρο της κλίμακας είναι ο επαγγελματικός επιτραπέζιος εκτυπωτής ρητίνης για ενδιάμεσους χρήστες ή pro χρήστες και το Formlabs Form 2 είναι κορυφαία επιλογή για αυτό το τμήμα. Ένα νέο χαρακτηριστικό αποκόλλησης και μια θερμαινόμενη δεξαμενή αυξάνουν τη συνοχή της εκτύπωσης. Μια οθόνη αφής και ασύρματα χειριστήρια διευκολύνουν τον χειρισμό και ένα αυτόματο σύστημα ρητίνης διατηρεί τα πράγματα πιο καθαρά με λιγότερη αναστάτωση.

Ο όγκος κατασκευής είναι ελαφρώς μεγαλύτερος, στα 145 x 145 x 175 mm. Το ύψος του στρώματος παραμένει στα 25 μικρά. Η εκτύπωση ρητίνης SLA παραμένει πολύ πιο αργή και ακριβότερη από την FDM, οπότε λάβετε υπόψη αυτό αν σκοπεύετε να επιλέξετε μια φόρμα 2 επειδή θέλετε να αυξήσετε τις εκτυπώσεις σας. Ίσως είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε μια φόρμα 2 για να δημιουργήσετε έναν εξαιρετικό κύριο και να χρησιμοποιήσετε άλλες μεθόδους όπως χύτευση με έγχυση ή χύτευση ρητίνης για να κάνετε εκατοντάδες αντίγραφα.

Εξετάστε το φόρμα Formlabs 2 αν εκτιμήσετε έναν εκτυπωτή ρητίνης υψηλής ποιότητας, υψηλής ποιότητας, με επιπλέον ασύρματα χειριστήρια που θα σας διευκολύνουν καθημερινά.

Το MakerBot έχει κυκλοφορήσει ένα πλήθος 3D εκτυπωτών και ο Replicator 2 τέταρτης γενιάς εξακολουθεί να είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα του. Με μια πιο βιομηχανική εμφάνιση (ατσάλινο πλαίσιο και οθόνη LCD), το Replicator 2 θα ταιριάζει απόλυτα σε ένα γκαράζ στο σπίτι. Είναι ένας μεγαλύτερος εκτυπωτής από τους περισσότερους, με έναν εξαιρετικό όγκο κατασκευής 285 x 153 x 155 mm - βεβαιωθείτε ότι έχετε χώρο για αυτό.

Αυτός ο εκτυπωτής FDM 3D υποστηρίζει εκτύπωση από κάρτα SD και εκτυπώνει κυρίως σε PLA. Είναι ένα εξαιρετικά ανθεκτικό μηχάνημα. σε αντίθεση με ορισμένους από τους πιο αδύναμους 3D εκτυπωτές στην αγορά, ο Replicator 2 είναι γνωστός για την αξιοπιστία του και την ποιότητα κατασκευής του. Είναι ακριβές, εύκολο στη χρήση και έχει καλό λογισμικό.

Στην κάτω πλευρά, δεν υπάρχει θερμαινόμενη πλατφόρμα και είναι ένα θορυβώδες μοντέλο. Είναι επίσης ακριβό και είναι καταλληλότερο για ενδιάμεσους χρήστες που θέλουν μια μηχανή που θα πάει σε απόσταση.

Το FlashForge Creator Pro είναι μια φανταστική αξία για όσους θέλουν να μπουν στον κόσμο 3D εκτύπωσης χωρίς να ξοδέψουν μια μικρή περιουσία. Συχνά περιγράφεται ως η "απόλυτη καλύτερη αξία για τα χρήματα", η εγκατάσταση plug-and-play είναι μόνο ένας από τους πολλούς λόγους για τους οποίους το FlashForge εμφανίζεται σε αυτόν τον κατάλογο. Μια περιοχή κατασκευής 225 x 145 x 150 χιλιοστών που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με Το ABS, το PLA και τα εξωτικά υλικά επιτρέπουν ένα ελάχιστο ύψος στρώσης μόλις 100 μικρών. Το FlashForge είναι έτοιμο να εκτυπώσει ένα ευρύ φάσμα πειραματικών υλικών με δύο εξωθητήρες, ενώ υπάρχει αρκετή διαθεσιμότητα για ανταλλακτικά και η συντήρηση είναι αρκετά απλή.

Υπάρχουν μερικές κριτικές που υπογραμμίζουν το θόρυβο ως ένα αξιοσημείωτο con και πολλές κριτικές προτείνουν τη χρήση λογισμικού ανοιχτού κώδικα για εκτύπωση μέσω του λογισμικού FlashForge που περιλαμβάνεται. Και σε 24,25 λίβρες, θα θελήσετε να δημιουργήσετε κάποιο χώρο για αυτό στο σπίτι ή σε ένα γραφείο πριν φθάσει.

Εάν βάζετε ακριβώς τα πόδια σας βρεγμένα στον κόσμο 3D εκτύπωσης, τότε ο Monoprice 13860 Maker Selected 3D Printer V2 είναι μια μεγάλη επιλογή που πρέπει να εξετάσετε. Ενώ οι πιο έμπειροι εκτυπωτές 3D είναι βασισμένοι σε κιτ που απαιτούν ένα συγκεκριμένο επίπεδο γνώσης και εμπειρίας, το Maker Select συναρμολογείται με μόλις 6 βίδες. Η συμπεριλαμβανόμενη κάρτα microSD 2GB προσφέρει προπληρωμένα 3D εκτυπώσιμα μοντέλα τα οποία μπορείτε να επιχειρήσετε με το δείγμα νήματος PLA που περιλαμβάνεται επίσης έξω από το κιβώτιο. Και μόλις αυτή τελειώσει, αυτό που θέλετε να χρησιμοποιήσετε εξαρτάται από εσάς, καθώς το Maker Select μπορεί να εκτυπώσει με οποιοδήποτε τύπο νήματος 3D.

Η μεγάλη πλάκα 8 x 8 ιντσών και η κάθετη απόσταση 7 ιντσών προσφέρουν επιπλέον χώρο για την εκτύπωση μεγαλύτερων, πιο πολύπλοκων μοντέλων από τους περισσότερους αρχαρίους εκτυπωτές 3D. Η θερμαινόμενη πλάκα επιτρέπει την εξαιρετικά αξιόπιστη εκτύπωση που χρησιμοποιείται παράλληλα με συμβατό επαγγελματικό λογισμικό και λογισμικό ανοικτής πηγής που λειτουργεί με Windows, MacOS και Linux. Οι αναφορές σε απευθείας σύνδεση αναδεικνύουν τα ανταλλακτικά που προέρχονται εύκολα εάν δεν μπορούν να εκτυπωθούν σε 3D, καθώς και πολλές αναβαθμίσεις που μπορείτε να κάνετε για πιο επαγγελματικές και σύνθετες εκτυπώσεις.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .