Οι 9 καλύτερες επαναφορτιζόμενες μπαταρίες AA και AAA που αγοράζουν το 2018

Βεβαιωθείτε ότι τα gadget σας δεν έχουν ποτέ χυμούς

Υπάρχουν αμέτρητα οικιακά gadget που απαιτούν μπαταρίες AA και AAA (ασύρματα ποντίκια, φακοί, αυτοκίνητα τηλεχειρισμού, τηλεχειριστήρια κ.λπ.). Αλλά αντί να αγοράζετε συνεχώς ένα νέο πακέτο μπαταριών στο τοπικό κατάστημα πώλησης, είναι πιο λογικό να επενδύσετε ένα επαναφορτιζόμενο πακέτο που θα σας εξοικονομήσει χρόνο και χρήμα μακροπρόθεσμα. Έχουμε στρογγυλοποιήσει τους καλύτερους στην αγορά, οπότε ρίξτε μια ματιά για να δείτε ποιο επαναφορτιζόμενο πακέτο μπαταριών λειτουργεί καλύτερα για το gizmos σας.

Οι προ-φορτισμένες επαναφορτιζόμενες μπαταρίες AA της Energizer είναι μια σούπερ επιλογή για όλες τις ανάγκες του gadget σας. Με περισσότερους από 1.000 κύκλους φόρτισης στη διάθεσή σας, οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες Energizer θα διατηρήσουν τη φόρτιση τους για έως και 12 μήνες όταν δεν χρησιμοποιούνται, οπότε υπάρχει πάντα διαθέσιμη ενέργεια όταν το χρειάζεστε. Όταν πρόκειται για πραγματική ισχύ, η Energizer υποστηρίζει ότι μία πλήρη μπαταρία AA θα σας επιτρέψει να τραβήξετε περίπου 230 φωτογραφίες ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής ή να παίξετε ένα φορητό παιχνίδι για περίπου πέντε ώρες προτού χρειαστεί επαναφόρτιση. Επιπλέον, η πενταετής διάρκεια μπαταρίας ή ραφιού ζευγαρώνει καλά με τους 1.000 κύκλους φόρτισης, προσφέροντας μακρόχρονη ισχύ χωρίς να σπάσει η τράπεζα.

Μεγάλα θεωρημένα ως μερικές από τις καλύτερες επαναφορτιζόμενες μπαταρίες, η μπαταρία Eneloop AA των 16 πακέτων της Sanyo είναι μια άλλη εξαιρετική επιλογή. Είναι επαναφορτιζόμενες έως 1.500 φορές καθ 'όλη τη διάρκεια της ζωής τους και η αγορά σας περιλαμβάνει επίσης μια ελεύθερη θήκη μπαταριών για έως και τέσσερις μπαταρίες για εύκολη εναλλαγή των φορτισμένων μπαταριών. Η πενταετής διάρκεια ζωής προσφέρει το περισσότερο από 70 τοις εκατό της αρχικής παραγωγικής ικανότητας στο πέμπτο έτος, γεγονός που είναι καλό για τον αγοραστή, αλλά και καλά νέα για το περιβάλλον με λιγότερα απόβλητα συνολικά. Με μια βαθμολογία 5-αστέρων 82 τοις εκατό στο Amazon, υπάρχει μικρή αμφιβολία το όνομα Eneloop έχει συνδυαστεί με μερικές από τις καλύτερες επαναφορτιζόμενες μπαταρίες AA και AAA που είναι διαθέσιμες σήμερα.

Η προσπάθεια του Amazon να προσφέρει φθηνές εναλλακτικές λύσεις με το δικό του εμπορικό σήμα έχει βρει το δρόμο της στην αγορά των επαναφορτιζόμενων μπαταριών. Αυτό το πακέτο AAA 16 είναι προ-φορτισμένο για χρήση από το κουτί και η μπαταρία της σειράς AmazonBasics θα αντέξει το 80% της χωρητικότητάς του κατά τη διάρκεια της διάρκειας ζωής του.

Η Panasonic προσφέρει επίσης επαναφορτιζόμενη μπαταρία AA και AAA Eneloop. Όταν πρόκειται να παραγγείλετε την Panasonic, μπορείτε να επιλέξετε από τέσσερα πακέτα μέχρι 16 πακέτα σε ποικιλίες AA και AAA, καθώς και μια κοινή συσκευασία που περιέχει και τους δύο τύπους μπαταριών. Με περισσότερους από 2100 κύκλους δυναμικής επαναφόρτισης, οι μπαταρίες της Panasonic θα κατέχουν μέχρι και το 70% της φόρτισης τους για διάστημα έως και 10 ετών όταν δεν χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Αυτές οι μπαταρίες έρχονται κατευθείαν από την προ-φορτισμένη αποθήκη μέσω ηλιακής ενέργειας για επιπλέον ενεργειακή απόδοση. Η Panasonic επισημαίνει επίσης ότι η μάρκα Eneloop μπορεί να χειριστεί θερμοκρασίες έως και αρνητικές τέσσερις βαθμούς Φαρενάιτ προτού υποστεί ζητήματα επιδόσεων.

Το Amazon διαθέτει ένα άλλο σύνολο επαναφορτιζόμενων μπαταριών AA και AAA που διαθέτουν χωρητικότητα 850mAh. Επιπλέον, αυτή η φιλική προς τον προϋπολογισμό παραλλαγή της γραμμής AmazonBasics μπορεί να χωρέσει έως και το 65% της αρχικής χρέωσης πριν τελειώσει μετά από τρία χρόνια αποθήκευσης. Αυτός ο αριθμός μπορεί να ανέλθει σε 80 τοις εκατό της αρχικής διάρκειας ζωής φόρτισης όταν εξετάζετε μόλις 12 μήνες αδράνειας πριν συνδέσετε αυτήν την παραλλαγή AmazonBasics σε μια συσκευή.

Οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες AAA 700mAh Power Plus της Energizer που διατίθενται τόσο σε τετραπολικούς όσο και σε οκτώ πακέτες, έχουν προφορτιστεί με ισχύ μεγαλύτερη από 700 mAh. Αυτό είναι χαμηλό σε σύγκριση με ορισμένα από τα άλλα μοντέλα αυτής της λίστας, αλλά με μια τιμή που είναι μόνο περίπου $ 10 για το τεσσάρων πακέτων, η φιλική προς τον προϋπολογισμό τιμολόγηση ταιριάζει με τις μικρότερες δόσεις ισχύος. Ακόμα, η μπαταρία Energizer EVENH12BP4 μπορεί να διατηρήσει τη φόρτιση της για έως και 12 μήνες όταν δεν χρησιμοποιείται, οπότε η τροφοδοσία είναι πάντα διαθέσιμη. Επιπλέον, υπάρχουν πλήρεις 700 χρεώσεις πριν αυτή η μπαταρία θεωρηθεί ότι δεν είναι πλέον βιώσιμη. Ανυπόστατα, ο ισχυρισμός αυτός προσφέρει καλύτερες περιβαλλοντικές επιπτώσεις από τις μη επαναφορτιζόμενες μπαταρίες και σε ένα καλύτερο σημείο τιμών. Στην ιδανική περίπτωση, αυτό το μοντέλο Energizer θα σας βοηθήσει να τραβήξετε περίπου 350 φωτογραφίες ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής, καθώς και να χρησιμοποιήσετε αυτόνομο ηλεκτρονικό παιχνίδι για επτά ώρες πριν πεθάνετε.

Με μια άλλη καταχώρηση σε αυτή τη λίστα, αυτό το επαναφορτιζόμενο μοντέλο AmazonBasics AAA και AA προσφέρει μια πολύ φιλική προς το πορτοφόλι τιμή και στην ταξινόμηση μεγέθους τεσσάρων και οκτώ. Με περισσότερους από 1.000 κύκλους επαναφόρτισης, υπάρχουν 800mAh χωρητικότητας που περιέχονται σε αυτό το σύνολο μπαταριών Amazon. Όπως και η υπόλοιπη γραμμή AmazonBasics, η απόδοση "χρεώνονται για χρόνια" βασίζεται στη βέλτιστη κατάσταση αποθήκευσης, η οποία ιδανικά ανακαλύπτεται γύρω στους 68 βαθμούς Φαρενάιτ ή 20 βαθμούς Κελσίου. Η Amazon ισχυρίζεται ότι αυτές οι μπαταρίες είναι "τέλειες για συσκευές υψηλής ισχύος, υψηλής αποστράγγισης" όπως φωτισμένοι φακοί ή ηλεκτρονικά παιχνίδια που απαιτούν κορυφαία απόδοση.

Παρόλο που ίσως δεν γνωρίζετε το όνομα EBL ως οικιακή μάρκα μπαταριών, η μπαταρία 1100mAh 16-σημείων υψηλής χωρητικότητας θα αλλάξει αυτόματα. Διατίθεται και στις δύο ποικιλίες AA και AAA 16-pack, η επιλογή EBL είναι ήδη ένα μπεστ σέλερ αριθ. 1 στο Amazon με βαθμολογία 4,3 από τα 5 αστέρια. Ενώ η υψηλή χωρητικότητα θα βοηθήσει τις συσκευές σας να διαρκούν περισσότερο με κάθε φόρτιση, υπάρχει και η δυνατότητα για περισσότερους από 1.200 κύκλους επαναφόρτισης της μπαταρίας καθ 'όλη τη διάρκεια ζωής των μπαταριών. Επιπλέον, εάν αποθηκεύονται σε ιδανικές συνθήκες, η μπαταρία EBL μπορεί να χωρέσει έως και 75 τοις εκατό της απόδοσής της για έως και τρία χρόνια. Η EBL επίσης υπερηφανεύεται για την κατασκευή μπαταριών που είναι 0,1V υψηλότερα από άλλα μοντέλα ανταγωνιστών όταν φορτίζονται πλήρως, γεγονός που τους καθιστά ιδανικούς για μεγαλύτερη χρήση καθ 'όλη τη διάρκεια ζωής τους.

Ο Sofrin είναι ένας άλλος κατασκευαστής μπαταριών που δεν κουδουνίζει ακριβώς σαν οικιακό όνομα, αλλά οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες 2200mAh είναι εξαιρετικές. Διατίθενται σε τέσσερις, οκτώ και δεκαέξι πακέτα ποικιλιών, τα μικρότερα τεσσάρων και οκτώ πακέτα προσφέρουν ισχύ 1100mAh, ενώ το πακέτο 16 παίζει το μέγεθος μέχρι 2200mAh. Ευτυχώς, και τα δύο μεγέθη είναι κατάλληλα για έως και 1.100 επαναφορτίσεις και φθάνουν από το κιβώτιο που έχει ήδη χρεωθεί χρησιμοποιώντας ηλιακή ενέργεια. Επιπρόσθετα, τα μοντέλα Sofrin μπορούν να φορτιστούν είτε πλήρως είτε μερικώς. Σε ιδανικές συνθήκες, περίπου 95 βαθμούς Φαρενάιτ ή 35 βαθμούς Κελσίου, οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες AA Sofrin μπορούν να καθίσουν για χρόνια χωρίς να χρειάζεται να επαναφορτιστούν. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να αποθηκεύσετε αυτές τις μπαταρίες σε μια πιο εξαντλητική αρνητική 20 βαθμούς Κελσίου και εξακολουθεί να βρει τη βέλτιστη απόδοση για τη διάρκεια της αρχικής ζωής των μπαταριών.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .