Κορυφαίες υπηρεσίες για την αποστολή μεγάλων αρχείων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Μην περιορίζετε συνημμένα τα μερικά megabytes που επιτρέπει ο παροχέας σας

Μπορείτε να στείλετε οποιοδήποτε αρχείο ως συνημμένο σε οποιονδήποτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Οποιοδήποτε αρχείο; Λοιπόν, κάθε αρχείο που πληροί τους περιορισμούς μεγέθους τόσο του παροχέα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όσο και του παροχέα του παραλήπτη.

Αν έχετε απογοητευτεί από την απομάκρυνση μεγάλων αρχείων, όπως την αποστολή ολόκληρης της ταινίας ή την τελευταία παρτίδα φωτογραφιών διακοπών, δοκιμάστε μια υπηρεσία μεταφοράς μεγάλων αρχείων. Χρησιμοποιώντας μια υπηρεσία μεταφοράς αρχείων, μπορείτε να στείλετε τεράστια αρχεία μέσω αρχείων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχουν μέγεθος gigabytes και είναι πολύ μεγάλα για να αποστέλλονται ως τακτικά συνημμένα.

Αυτές οι μεγάλες υπηρεσίες και εργαλεία μεταφοράς αρχείων καθιστούν την αποστολή τεράστιων αρχείων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όχι μόνο εύκολη, αλλά και γρήγορη και ασφαλή. Όλοι λειτουργούν με παρόμοιο τρόπο, αν και τα χαρακτηριστικά τους ποικίλλουν.

Ακολουθεί μια λίστα με τις καλύτερες υπηρεσίες που σας επιτρέπουν να στέλνετε μεγάλα αρχεία μέσω μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, συμπεριλαμβανομένων των περιορισμών τους - συχνά όρια μεγέθους αρχείου ή τον αριθμό των παραδόσεων ανά μήνα για τους δωρεάν λογαριασμούς - και τις λειτουργίες αποστολής αρχείων τους.

01 από 09

SendThisFile

SendThisFile - Υπηρεσία για την αποστολή μεγάλων αρχείων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. ΑποστολήThisFile, Inc.

Το SendThisFile σάς επιτρέπει να στέλνετε αρχεία χωρίς όριο μεγέθους μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δωρεάν (με περιορισμένη ταχύτητα και όριο ανάληψης έξι ημερών). Οι πληρωμένοι λογαριασμοί προσφέρουν άλλες δυνατότητες και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αποστολή και λήψη μεγάλων αρχείων με επώνυμο τρόπο μέσω ενός ιστότοπου, για παράδειγμα, ή χρησιμοποιώντας μια προσθήκη του Outlook .

Το SendThisFile ενσωματώνει ασφαλή μεταφορά και αποθήκευση χρησιμοποιώντας την κρυπτογράφηση AES-256, αλλά δεν παρέχει σάρωση ιών.

Απλά μεταφορτώστε το αρχείο σας στην ιστοσελίδα SendThisFile και δώστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του παραλήπτη σας. Μόλις ολοκληρωθεί η μεταφόρτωση, το SendThisFile στέλνει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον παραλήπτη σας με οδηγίες πρόσβασης. Μόνο ο παραλήπτης που καθορίζετε μπορεί να κατεβάσει το αρχείο. Περισσότερο "

02 του 09

Filemail

Filemail - Υπηρεσία για την αποστολή μεγάλων αρχείων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Filemail AS.

Το Filemail όχι μόνο σας επιτρέπει να στέλνετε αρχεία έως και 30 gigabytes μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (οι πληρωμένοι λογαριασμοί δεν έχουν όριο μεγέθους), οι παραλήπτες μπορούν να κάνουν λήψη όχι μόνο στο πρόγραμμα περιήγησης αλλά και μέσω FTP και BitTorrent. Οι λογαριασμοί πληρωμένου Filemail έρχονται με προϊόντα όπως τα πρόσθετα του Outlook, προστασία με κωδικό πρόσβασης ή έναν ιστότοπο με επώνυμους χαρακτήρες, ο οποίος επιτρέπει στους χρήστες να σας στέλνουν αρχεία απεριόριστου μεγέθους.

Τα αρχεία μεταφορτώνονται στο Storage Cloud του FileMail. Παρέχετε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ένα μήνυμα και ο παραλήπτης σας ειδοποιείται όταν φορτώνονται τα αρχεία και καθοδηγείται πώς να τα κατεβάσετε.

Η υπηρεσία προσφέρει παρακολούθηση παράδοσης και λειτουργεί σε όλους τους διακομιστές πλατφόρμας και web. Περισσότερο "

03 του 09

DropSend

Dropsend - Υπηρεσία για την αποστολή μεγάλων αρχείων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Περάστε

Το DropSend αποστέλλει δωρεάν έως και 4 GB (8 GB με πληρωμένο λογαριασμό) σε οποιαδήποτε διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με απλό τρόπο. Πηγαίνετε στον ιστότοπο και συμπληρώστε τις πληροφορίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Επιλέξτε το αρχείο ή τα αρχεία και μεταφέρονται στον ιστότοπο του DropSend. Ο παραλήπτης ενημερώνεται με το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο όταν τα αρχεία είναι έτοιμα για λήψη. Το DropSend έχει μηνιαία όρια για την αποστολή μεγάλων αρχείων. Οι δωρεάν λογαριασμοί περιλαμβάνουν 5 "αποστολές" ανά μήνα, ενώ οι πληρωμένοι λογαριασμοί προσφέρουν μέχρι και 45 αποστολές μηνιαίως.

Το DropSend χρησιμοποιεί ασφάλεια AES 256-bit για να διατηρεί τα αρχεία σας ασφαλή. Η υπηρεσία είναι ιδανική για την αποστολή μεγάλων αρχείων σε πελάτες ή για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των αρχείων σας online.

Περισσότερο "

04 του 09

WeTransfer Plus

WeTransfer - Υπηρεσία για την αποστολή μεγάλων αρχείων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μεταφέρουμε

Το WeTransfer Plus είναι ένα απλό και κομψά ελκυστικό μέσο αποστολής αρχείων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έως 20 GB (για πληρωμένους λογαριασμούς). Αποθηκεύστε μέχρι 200 ​​GB στο διακομιστή της εταιρείας και προσαρμόστε την εμπειρία επιλέγοντας τις εικόνες φόντου. Έχετε την επιλογή να προστατεύσετε τις μεταφορές σας με κωδικό πρόσβασης για πρόσθετη ασφάλεια. Τα αρχεία σας δεν διαγράφονται αυτόματα, αλλά μπορείτε να τα δείτε και να τα διαχειριστείτε από τον ιστότοπο ή την εφαρμογή. Περισσότερο "

05 του 09

TransferNow

TransferNow - Υπηρεσία για την αποστολή μεγάλων αρχείων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Transfernow.net

Το TransferNow είναι μια δωρεάν υπηρεσία, αν και μπορείτε να εγγραφείτε ως μέλος του Freemium. Μπορείτε να ανεβάσετε αρχεία έως και 4 GB (5 GB ως μέλος του Freemium) με τρόπο που δεν φρενάρει. Οι λήψεις διατίθενται για 15 ημέρες. Λαμβάνετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου 48 ώρες πριν λήξουν τα αρχεία με πληροφορίες σχετικά με το ποιος κατέβαλε το αρχείο. Μπορείτε να προστατεύσετε τις μεγάλες μεταφορές αρχείων σας με έναν κωδικό πρόσβασης, αλλά το TransferNow προσφέρει λίγες πρόσθετες λειτουργίες. Περισσότερο "

06 του 09

MailBigFile

Το MailBigFile είναι ένας γρήγορος και απλός τρόπος για την αποστολή μεγάλων αρχείων (έως και 2 GB δωρεάν) σε ένα μόνο αποδέκτη email. Οι αμειβόμενες επαγγελματικές εκδόσεις επιτρέπουν μεγαλύτερα αρχεία (μέχρι 20 GB) και περισσότερες λήψεις ανά αρχείο, καθώς και ασφαλείς συνδέσεις, παρακολούθηση αρχείων και εφαρμογές.

Για τους πληρωμένους λογαριασμούς, τα αρχεία μεταφέρονται χρησιμοποιώντας κρυπτογράφηση 128-bit SSL και αποθηκεύονται χρησιμοποιώντας κρυπτογράφηση AES 256-bit. Περισσότερο "

07 του 09

ΑΠΟΣΤΟΛΗ6

Το SEND6 σάς επιτρέπει να στέλνετε και να παρακολουθείτε αρχεία έως και 250 MB χρησιμοποιώντας τη διεπαφή ιστού εύκολα χωρίς να κάνετε εγγραφή, αλλά μπορείτε να επιλέξετε καταχωρημένους και πληρωμένους λογαριασμούς, όπως ασφαλείς συνδέσεις, ηλεκτρονικό αποθηκευτικό χώρο, βιβλίο διευθύνσεων και επωνυμία. Το μέγιστο μέγεθος αρχείου στη διεπαφή ιστού είναι 4 GB. που φτάνει έως και 4GB χρησιμοποιώντας τον Οδηγό Send6 Wizard. Όλα τα επίπεδα λογαριασμών, συμπεριλαμβανομένων των δωρεάν λογαριασμών, περιλαμβάνουν επιβεβαίωση παράδοσης και παρακολούθηση Περισσότερα »

08 από 09

TransferBigFiles.com

Το TransferBigFiles.com διευκολύνει την παράδοση μεγάλων αρχείων (μέχρι 20 GB για πληρωμένους λογαριασμούς, 30 MB για δωρεάν λογαριασμούς) σε παραλήπτες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Τα αρχεία μπορούν να προστατευθούν με έναν κωδικό πρόσβασης για πρόσθετη ασφάλεια. Τα αρχεία που αποστέλλονται μέσω του TransferBigFiles.com δωρεάν είναι διαθέσιμα για λήψη από τον παραλήπτη για πέντε ημέρες.

Χρησιμοποιήστε το TransferBigFiles.com για την αποστολή πλήρους ποιότητας, μη συμπιεσμένων βίντεο από το κινητό σας ή για την αποθήκευση αρχείων στο νέφος επ 'αόριστον. Ενημερώνονται όταν οι παραλήπτες σας κατεβάζουν τα αρχεία σας. Περισσότερο "

09 του 09

Η υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που βασίζεται στο Web

Οι περισσότερες υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου περιλαμβάνουν έναν τρόπο να στέλνετε μεγάλα αρχεία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χρησιμοποιώντας μια υπηρεσία σύννεφο. Αυτό είναι βολικό και συχνά δεν είναι πολύ διαφορετικό από την αποστολή ενός αρχείου ως παραδοσιακό συνημμένο. Μπορείτε να στείλετε μεγάλα αρχεία χρησιμοποιώντας: