Τρόπος αδειάσματος των στοιχείων που έχουν διαγραφεί και των ανεπιθύμητων φακέλων στο Outlook.com

Διαγράψτε γρήγορα αυτά τα ανεπιθύμητα μηνύματα.

Έχετε παρακολουθήσει την αρίθμηση μηνυμάτων στο φάκελο Junk Email ή Διαγραμμένα στοιχεία στο Outlook.com αυξάνεται σταθερά για πολύ καιρό; Τελικά, πρέπει να παραδεχτείτε ότι βλέποντας το Junk Email (2749) απαιτεί κάποια ενέργεια. Το Outlook.com κάνει την εκκένωση των φακέλων ανεπιθύμητης αλληλογραφίας και διαγραμμένων στοιχείων εκπληκτικά εύκολη.

Πριν ξεκινήσετε να απαλλαγείτε από το λογαριασμό σας για παλιοπραγμένα και διαγραμμένα αντικείμενα, περάστε από αυτά για να βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε χάσει τίποτα σημαντικό. τα φίλτρα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας σπάνια στέλνουν αντικείμενα στο φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας. Ομοίως, ελέγξτε το φάκελο " Διαγραμμένα στοιχεία " για οτιδήποτε θέλετε να κρεμάσετε. Τώρα που έχετε περάσει από όλα αυτά τα ανεπιθύμητα μηνύματα, ήρθε η ώρα να τα ξεφορτωθείτε.

Διαγραφή μόνιμα όλων των στοιχείων στον φάκελο "Διαγραμμένα στοιχεία"

Δείτε πώς:

  1. Άνοιγμα του Outlook.com.
  2. Εντοπίστε το φάκελο " Διαγραμμένα στοιχεία " στη λίστα στο παράθυρο " Φάκελοι" , στην αριστερή πλευρά της οθόνης.
  3. Κάντε δεξί κλικ στο φάκελο.
  4. Επιλέξτε Διαγραφή όλων από το μενού περιβάλλοντος που εμφανίζεται.
  5. Θα εμφανιστεί μια προειδοποίηση ζητώντας σας να επιβεβαιώσετε ότι πραγματικά θέλετε να διαγράψετε οριστικά όλα τα στοιχεία του φακέλου.
  6. Κάντε κλικ στο κουμπί OK .

Μετακίνηση ανεπιθύμητης αλληλογραφίας στο φάκελο "Διαγραμμένα στοιχεία" γρήγορα

Χρησιμοποιώντας τη μέθοδο του δεξιού κλικ παραπάνω με το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας, μπορείτε να διαγράψετε οριστικά τα μηνύματα. Αν προτιμάτε να τις μετακινήσετε γρήγορα στο φάκελο " Διαγραμμένα στοιχεία ", χρησιμοποιήστε αυτήν τη μέθοδο:

  1. Κάντε κλικ στο Junk Email στο παράθυρο " Φάκελοι" .
  2. Κάντε κλικ στην επιλογή Διαγραφή όλων . Θα το βρείτε στην κορυφή του παραθύρου ανεπιθύμητης αλληλογραφίας που μόλις ανοίξατε.

Επαναφορά διαγραμμένων στοιχείων

Συμβαίνει στον καλύτερο από εμάς: Μερικές φορές τραβάτε τη σκανδάλη πολύ σύντομα και συνειδητοποιείτε ότι διαγράψατε ένα μήνυμα που θέλετε πίσω. Ομοίως, ενδέχεται να έχετε ρυθμίσει το λογαριασμό σας για να αδειάσει το φάκελο " Διαγραμμένα στοιχεία " όταν τερματίσετε την περίοδο σύνδεσης. Μην πανικοβληθείτε: Μπορείτε να ανακτήσετε μηνύματα ακόμα και μετά τη διαγραφή τους "μόνιμα":

  1. Ανοίξτε το φάκελο " Διαγραμμένα στοιχεία " και επιλέξτε " Ανάκτηση στοιχείων διαγραφής" στο επάνω μέρος της στήλης.
  2. Τα μηνύματα θα μεταφερθούν στα Εισερχόμενα.