Κατεβάστε το νέο Yahoo! Messenger για Android

01 του 01

Κατεβάστε το Yahoo! Messenger για Android App

Για να ξεκινήσετε, κατεβάστε το νέο Yahoo! Εφαρμογή άμεσων μηνυμάτων Messenger για τη συσκευή σας Android από το Google Play Store .

Google Play Store στο τηλέφωνό σας

Ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα για να κατεβάσετε το Yahoo! Messenger από το Google Play Store στο τηλέφωνό σας.

  1. Εντοπίστε το εικονίδιο του Google Play Store στις εφαρμογές σας.
  2. Πατήστε το εικονίδιο για να ανοίξετε το κατάστημα στη συσκευή σας.
  3. Αφού ξεκινήσετε, μπορείτε να περιηγηθείτε και να κάνετε λήψη εφαρμογών στο τηλέφωνό σας.

Μόλις ανοίξετε το Google Play Store, αναζητήστε το Yahoo! Messenger, αναζητώντας το "Yahoo Messenger" χρησιμοποιώντας το πεδίο αναζήτησης.

Λήψη και εκκίνηση του Yahoo! Αγγελιαφόρος

Κατεβάστε το Yahoo! Messenger app στο τηλέφωνό σας ή τη συσκευή σας αγγίζοντας το εικονίδιο από τα αποτελέσματα αναζήτησης και μετά πατώντας το κουμπί "Λήψη".

Στη συνέχεια, θα σας ζητηθεί να αποδεχτείτε και να κατεβάσετε την εφαρμογή Yahoo Messenger στο τηλέφωνό σας Android. Κάντε κλικ στην επιλογή "Αποδοχή & Λήψη" για να συνεχίσετε την εγκατάσταση του λογισμικού προγράμματος στη συσκευή σας.

Μπορείτε επίσης να εντοπίσετε το Yahoo! Messenger στη συσκευή σας Android εντοπίζοντας τον φάκελο εφαρμογών στη συσκευή σας Android και πατώντας το εικονίδιο.

Μόλις ξεκινήσει το Yahoo Messenger στο τηλέφωνο Android σας, μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας χρησιμοποιώντας τα πεδία που παρέχονται. Εισαγάγετε το email ή τον αριθμό τηλεφώνου σας και πατήστε "Επόμενο". Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης και πατήστε "Επόμενο".

Δημιουργήστε ένα Yahoo! Λογαριασμός Messenger

Εάν χρειάζεστε ένα λογαριασμό για το Yahoo! Messenger, πατήστε "Εγγραφείτε για ένα νέο λογαριασμό" για να εγγραφείτε για ένα νέο Yahoo! Λογαριασμός Messenger. Θα σας ζητηθεί ο αριθμός τηλεφώνου σας, καθώς και το όνομα, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και η ημερομηνία γέννησής σας. Μπορείτε επίσης να εισαγάγετε το φύλο σας, το οποίο είναι προαιρετικό.

Προτού συνδεθείτε στο Yahoo! Messenger για Android για πρώτη φορά, πρέπει να αποδεχτείτε τους όρους χρήσης της Yahoo και την πολιτική απορρήτου. Αυτά τα έγγραφα περιγράφουν τα δικαιώματά σας για τη χρήση του λογισμικού προγράμματος, οποιεσδήποτε ευθύνες μοιράζονται εσάς ή ο προγραμματιστής του λογισμικού, τις ανησυχίες περί ιδιωτικότητας και άλλα θέματα.

Συγχρονισμός επαφών Android

Θα σας ζητηθεί να συγχρονίσετε τις επαφές τηλεφώνου ή συσκευής Android με το Yahoo! Αγγελιαφόρος. Αυτό είναι προαιρετικό.

Η λίστα επαφών σας

Μόλις Yahoo! Το Messenger ξεκινά, εμφανίζεται η λίστα φίλων σας. Αν αυτή είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιείτε το Yahoo! Messenger και συγχρονίσατε την επαφή σας στο Android, το Yahoo! Το Messenger θα εμφανίσει μια λίστα με τις επαφές σας που βρίσκονται επίσης στο Yahoo! Αγγελιαφόρος.

Εάν δεν συγχρονίζετε επαφές και αυτή είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιήσατε το Yahoo! Messenger, η λίστα των επαφών σας θα είναι κενή.

Καλώς ήρθατε στο Yahoo! Messenger για Android!