Επανεξέταση Ακαδημίας Μάνης

Οι εκδικητές: Έβγαλε έξω

Η Marvel Avengers Academy είναι ταυτόχρονα όλα όσα είναι σωστά και σωστά με το gaming για κινητά. Είναι προσβάσιμο, φτιαγμένο για στιγμές μικρού μεγέθους, και τολμά να κάνει κάτι διαφορετικό με γνωστούς χαρακτήρες, συνάντηση με θαυμάσια αποτελέσματα.

Αλλά είναι επίσης ρηχά, ανεπηρέαστα και χρονομετρημένα, που καθιστούν αδύνατη την πρόοδο.

Τι τους αρέσει;

Αν έχετε παίξει το The Simpsons: Έχετε τραβήξει την προσοχή ή ο τύπος της οικογένειας: Το Quest for Stuff, θα ξέρετε ακριβώς τι να περιμένετε από την Marvel Avengers Academy. Στην πραγματικότητα, ο δημιουργός πίσω από το τελευταίο, TinyCo, είναι επίσης το στούντιο πίσω από αυτή την έκδοση Marvel.

Οι παίκτες θα δημιουργήσουν σιγά-σιγά μια πόλη (ή σε αυτή την περίπτωση την πανεπιστημιούπολη), ξεκλειδώνοντας νέους χαρακτήρες και αναθέτοντάς τους σε αναζητήσεις που δεν υπερβαίνουν την αναμονή για λήξη ενός χρονόμετρου ώστε να μπορείτε να εισπράξετε τις ανταμοιβές. Αυτές οι ανταμοιβές, με τη σειρά τους, μπορούν να σας αφήσουν να ξεκλειδώσετε περισσότερα κτίρια, χαρακτήρες ή αναβαθμίσεις και για τα δύο.

Παρά την επιτυχία που είχαν οι σαφείς εμπνεύσεις αυτού του παιχνιδιού, αυτή είναι μια αρκετά χρονολογημένη φόρμουλα το 2016. Οι χρονομετρητές αναμονής περνούν σε μεγάλο βαθμό από τον τρόπο του δεινοσαύρου, οπότε για να χτίσουν ένα παιχνίδι γύρω από τους χρονομετρητές αναμονής αισθάνεται απίστευτα από την αφή. Και οι χρόνοι αναμονής εδώ μπορεί να είναι μακρύς. Μερικές φορές είναι παράλογο. Ακόμα και στις αρχές του παιχνιδιού, μπορείτε να καταλήξετε να αναθέσετε τους χαρακτήρες σας σε εργασίες δύο και τεσσάρων ωρών, καθιστώντας το παιχνίδι πρακτικά ακατάλληλο μέχρι να ολοκληρωθεί.

Στην καλύτερη περίπτωση, το Marvel Avengers Academy είναι ένα παιχνίδι που μπορεί να παιχτεί μέσα σε ένα λεπτό, όλο το βράδυ. Το Sullying θέλει περαιτέρω, το μεγαλύτερο μέρος της ιστορίας του παιχνιδιού είναι κλειδωμένο πίσω από τις παράλογες απαιτήσεις που σας αναγκάζουν να αλέθετε μέσω κοσμικών αποστολών ξανά και ξανά. Η πρόσληψη ενός νέου χαρακτήρα μπορεί να σας ζητήσει να συλλέξετε 15 από ένα πράγμα, 20 από το άλλο, εκατοντάδες νομίσματα και να ολοκληρώσετε μια ειδική αποστολή - και η συνολική ιστορία δεν πρόκειται πραγματικά να προχωρήσει πολύ μέχρι να το κάνετε. Και με τις αποστολές που συνήθως αποδίδουν ένα ή δύο από τα απαραίτητα αντικείμενα ή μερικές δεκάδες νομίσματα, φαίνεται να χρειάζεται να περάσει για πάντα.

Αυτό ακούγεται φοβερό

Με κάποιους τρόπους, ναι. Αλλά αν μπορείτε να προωθήσετε την απογοήτευση που επιβάλλεται από τους χρονομετρητές αναμονής και τα φαινομενικά αυθαίρετα οδοφράγματα, η ιστορία και η παρουσίαση είναι ροκ στερεά. Αυτό είναι ένα διασκεδαστικό, ανόητο στρίψιμο στους The Avengers που διατηρεί ό, τι αγαπάς για αυτούς τους χαρακτήρες και το εμπνέει με την αχαλίνωτη αισιοδοξία και την κοινωνική αμηχανία της εφηβείας.

Κάθε κομμάτι της ιστορίας που στάχτηκε έβαλε ένα χαμόγελο στο πρόσωπό μου και η φωνητική δράση που την συνόδευε διαβάζει σαν Χόλιγουντ A-List. Η Μαύρη Χήρα εκφωνείται από τον Alison Brie (Κοινότητα, Mad Men). Iron Man είναι ο Dave Franco (πιθανώς το επόμενο Han Solo). Ο Hulk - θα πρέπει ποτέ να καταφέρω να τον ξεκλειδώσω - είναι το WWE Superstar John Cena. Και αυτές οι παραστάσεις δεν καλούνται ούτε. Θα υποστήριζα ότι είναι το ισχυρότερο μέρος του παιχνιδιού. Ακόμα και τα quips που επαναλαμβάνονται ad naseum με κράτησε να χαμογελάσω καθ 'όλη τη διάρκεια της ζωής μου, χωρίς ποτέ να φτάσω εκείνη την αίσθηση που φτιάχνει τόσες πολλές κινητές παιχνίδια με ανακυκλωμένες γραμμές.

Το ύφος τέχνης πρέπει επίσης να επαινεθεί. Αντί να μιμείται κάτι στο υπάρχον σύμπαν, η ομάδα ανάπτυξης αγκάλιασε πραγματικά μια ματιά που καταγράφει τη νεανική πολυτέλεια του προϊόντος. Συνδυάστε αυτό με τη μεγάλη αφήγηση του παιχνιδιού και τη φωνή που ενεργεί, και έχετε τα πράγματα ενός καρτούν που θα έβλεπα θρησκευτικά.

Πρέπει να το παίξω;

Αν είστε fan του Marvel Comics, η απάντηση είναι ένα ηχηρό ναι. Η ατελείωτη αναμονή, το ελάχιστο gameplay και οι απαιτήσεις redonkulous unlock θα κάνουν αυτό μια αργή εμπειρία - αλλά θα απολαύσετε αυτά που προσφέρονται εδώ παρά όλα αυτά.

Αν όμως δεν ενδιαφέρεστε πραγματικά για τα κόμικς; Προσπέρασέ το. Δεν θα υπάρξει καμία αμφιβολία ότι πρέπει να κάνετε πολλά για να περάσετε με το παιχνίδι για μερικούς μήνες (όπως συνέβη με το The Simpsons: The Tapped Out και το Family Guy: The Quest for Stuff), αλλά αν η άδεια Marvel δεν σας απευθύνει έκκληση , δεν υπάρχει τίποτα να σας προσελκύσει να παραμείνετε στην ακαδημία Marvel Avengers για τη μεγάλη απόσταση.