Σαμουράι Power Rangers του Saban - Αναθεώρηση παιχνιδιών

Hey, θα μπορούσε να είναι χειρότερο

Δεν μισώ τον Σαμουράι Ισραηλιτών Ισραηλιτών, αν και μάλλον θα έπρεπε. Φτηνές αναζητήσεις και επαναλαμβανόμενες, με τυχαίες σκηνές ζωντανής δράσης και στατικές ιστορίες βασισμένες σε κείμενο, το παιχνίδι είναι ένα τυπικό παράδειγμα ενός παιχνιδιού με άδεια τηλεοπτικής σειράς που έχει σχεδιαστεί για να απευθύνει έκκληση στους φρικτούς οπαδούς του. κάτι που κάνει ελάχιστη προσπάθεια να ξεπεράσουμε το gameplay του cutie cookie.

Και όμως, πραγματικά δεν μισώ το παιχνίδι. Αντίθετα, θεωρώ ότι είναι αόριστα συμπαθής, όπως αυτό το είδος βαρετό άτομο στην εργασία που δεν θα βγείτε από το δρόμο σας να μιλήσετε αλλά που ποτέ δεν σας ενοχλεί πραγματικά.

Ιστορία: Εκπαιδευτικό

Το παιχνίδι προέρχεται από τηλεοπτικές σειρές ζωντανών παιδιών για τους εφήβους με ειδικές εξουσίες που παλεύουν το κακό. Είναι μία από αυτές τις ωραίες ιαπωνικές σειρές που πρέπει να είσαι αρκετά νεαρός για να ανεχθείς.

Το παιχνίδι έχει μια επεισοδική σειρά που λέγεται με περίεργο και φτηνό τρόπο. Γενικά θα δείτε μια φωτογραφία ή ένα σχέδιο σκηνής και θα διαβάσετε κείμενο μεταφέροντας μια θαμπή, αρκετά άσκοπη ιστορία. Εάν θέλετε να παραλείψετε αυτές τις σκηνές, τις οποίες συστήνω ανεπιφύλακτα, πατήστε το πλήκτρο συν.

Το κουμπί "συν" επίσης ήρθε σε πρακτικό τρόπο κατά τη διάρκεια ατελείωτα επαναλαμβανόμενων σκηνών των Power Rangers μετατρέποντας τα κοστούμια τους και τραβώντας τα σπαθιά και τα παρόμοια, φωνάζοντας πράγματα όπως το "MEGA BLADE ACTIVE!"

Το παιχνίδι: Γενική μάχη

Οι αποστολές ουσιαστικά έχουν την ίδια δομή.

Επιλέγετε ένα Power Ranger από εκείνους που είναι διαθέσιμοι και στη συνέχεια καλούνται να εκτελέσουν κάποιες περικοπές με το τηλεχειριστήριο Wii για να δημιουργήσουν τον ιαπωνικό χαρακτήρα που αντιπροσωπεύει το Power Ranger (ένα από τα δύο μόνο σημεία του παιχνιδιού που χρησιμοποιούν χειρονομίες). Στη συνέχεια τρέχετε κατά μήκος των μονοπατιών όπου βρίσκονται οι κακοί. Μπορείτε να τους επιτεθείτε με μια ελαφριά επίθεση με ένα κουμπί ή μια βαριά επίθεση με το κουμπί Β, το τελευταίο από το οποίο θα σας επιτρέψει να καταστρέψετε τους εχθρούς σας γρήγορα, αλλά που απαιτεί κάποια ισχύ που περιστασιακά εξαντλείται.

Η δύναμη χρησιμοποιείται επίσης για μερικές πιο επιμελημένες επιθέσεις που θα κάνουν πράγματα όπως η καύση των εχθρών. Ορισμένες από αυτές τις δυνάμεις είναι χρήσιμες, μερικές γενικά να μην αναμιχθούν. Από καιρό σε καιρό ένας πεσμένος εχθρός θα ρίξει ένα δίσκο. όταν έχετε συγκεντρώσει μερικά από αυτά θα είστε σε θέση να εκτελέσετε μια σούπερ επίθεση.

Τα μονοπάτια που ταξιδεύετε μαζί μπλοκάρουν μερικές φορές και ίσως χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε ένα εκρηκτικό βαρέλι ή μια μηχανή που περιστρέφεται. Ορισμένα μονοπάτια έχουν αιχμές που ανεβαίνουν όταν βγαίνεις πάνω τους, άλλοι έχουν τακάκια ταχύτητας που σε αφήνουν να τρέχεις τόσο γρήγορα που οι εχθροί πεθαίνουν όταν τους συναντάς. Ορισμένες περιοχές μπορούν να ανοίξουν μόνο μέσω της δύναμης ενός συγκεκριμένου Power Ranger. Κάποιες φορές έχετε μια επιλογή από μονοπάτια, προσφέροντας κάποια αξία στην αναπαραγωγή ενός επιπέδου (αν και ποτέ δεν το έκανα ενοχλητικό να το κάνω).

Τελικά φτάνετε σε ένα τελικό σημείο όπου στρέφεστε σε μια μάχη αφεντικό. Αυτά είναι όπου οι δίσκοι που συλλέξατε είναι χρήσιμοι, καθώς μπορούν να μειώσουν το μισό του μπαρ του αφεντικού σας. Τα αφεντικά μερικές φορές είναι κάπως προκλητικά αλλά στερούνται ποικιλίας.

Μετά από αυτό θα είστε συχνά εμπλακεί σε μια μάχη τέρας. Η καλύτερη μου εικασία, όπως κάποιος που δεν γνωρίζει τη σειρά, είναι ότι όλοι οι Power Rangers συνδυάζονται σε ένα τέρας ή ίσως ένας Ranger χρησιμοποιεί τη δύναμη όλων των Rangers για να μετατραπεί σε τέρας ή ίσως οι Rangers να έχουν τέρατα κατοικίδιων ζώων . Δεν ξέρω και ειλικρινά δεν με νοιάζει.

Αυτές οι μάχες τέρας έχουν εντελώς διαφορετικό gameplay. Βλέπετε δύο τέρατα Godzilla-ish και ένα μπαρ μεταξύ τους, όπου εικόνες από ένα τηλεχειριστήριο Wii επιπλέουν από τα αριστερά και εικόνες ενός nunchuk επιπλέουν από τα δεξιά. Ο στόχος είναι να κουνηθεί η κατάλληλη συσκευή μόλις φτάσει στο μέσο, ​​με την απομακρυσμένη επίθεση και την υπεράσπιση του nunchuk. Εάν κουνηθείτε κάπου κοντά στο μέσο θα πετύχετε, αν και θα πάρετε μια ισχυρότερη επίθεση ή μια άμυνα με μια αντεπίθεση για κούνημα ακριβώς στην μέση. Οι εικόνες επιπλέουν απρόβλεπτα με διαφορετικές ταχύτητες και ενώ δεν είναι δύσκολο, έβλεπα αυτές τις μικρές μάχες αρκετά διασκεδαστικές.

Η άμυνα: Έχω δει το χειρότερο

Αυτό είναι λίγο πολύ. Η δράση είναι επαναλαμβανόμενη, το τοπίο ανακυκλώνεται συνεχώς και τα κλιπ ζωντανής δράσης από την τηλεοπτική εκπομπή αναπαράγονται ατελείωτα.

Κι όμως, δεν το γνώριζα πραγματικά. Ναι, το παιχνίδι δεν μοιάζει ιδιαίτερα καλό, οι χαρακτήρες κινούνται σκληρά, και δεν μπορείτε πραγματικά να το κάνετε λάθος για ένα καλό παιχνίδι, ωστόσο είναι κάπως άνετο να παίξετε. Προσφέρει αρκετή πρόκληση για να μην σας βαρεθεί εντελώς, προσθέτει περιστασιακά ένα καινούργιο χαρακτηριστικό, σπανίως σας απογοητεύει, το τυχαίο ροκ soundtrack είναι κάπως διασκεδαστικό και, όπως μια μέτρια ταινία στην τηλεόραση το απόγευμα της Κυριακής, δεν υπάρχει φαίνεται να είναι ένας ισχυρός λόγος να το εγκαταλείψουμε. Ενώ μερικά παιχνίδια είναι προσβλητικά κακά, όπως το Rango ή το Πράσινο Φανάρι: Άνοδος των Manhunters, Power Rangers Samurai είναι απλά ακίνδυνο μέτριο. Και hey, δεν περίμενα πολλά να αρχίσω.

Η ετυμηγορία: Ίσως, αν είναι σε ένα κονδύλι προϋπολογισμού $ 10

Το μόνο πραγματικά επιθετικό πράγμα για το παιχνίδι είναι η τιμή των 40 $ σε ένα παιχνίδι που κραυγάζει τον τίτλο του προϋπολογισμού. Είναι εντελώς παράλογο, ειδικά επειδή οι αποστολές είναι αρκετά σύντομες και δεν υπάρχουν πολλά από αυτά. Αλλά δεδομένου ότι ως κριτικός πήρα το παιχνίδι δωρεάν, δεν μπορώ να κάνω έκκληση για το είδος της μανίας που θα αισθανόμουν αν είχα πραγματικά φουσκώσει $ 40 στο παιχνίδι.

Έτσι, όχι, πραγματικά δεν μισώ τον σαμουράι του Ισραηλινού Ισραηλινού Ράιντερς. Δεν το συνιστώ, εκτός αν είστε απλώς εμμονή με τη συλλογή κάθε προϊόντος Power Rangers στον κόσμο, αλλά δεν το μισώ.