Πώς να προσθέσετε εργασίες στο Ημερολόγιο Google

Μείνετε οργανωμένοι και στο χρονοδιάγραμμα με τις Εργασίες Google

Η Google παρέχει έναν εύκολο τρόπο ενσωμάτωσης μιας λίστας εργασιών ή εργασιών με το Ημερολόγιό σας Google , χρησιμοποιώντας τις Εργασίες Google .

Οι εργασίες δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο στο Ημερολόγιο Google αλλά και στο Gmail και απευθείας από τη συσκευή σας Android.

Πώς να ξεκινήσετε τις εργασίες Google σε έναν υπολογιστή

  1. Ανοίξτε το Ημερολόγιο Google, κατά προτίμηση με το πρόγραμμα περιήγησης Chrome, και συνδεθείτε αν σας ζητηθεί.
  2. Από το μενού στο επάνω αριστερό μέρος του Ημερολογίου Google, εντοπίστε την ενότητα Τα ημερολόγιά μου στην πλαϊνή γραμμή.
  3. Κάντε κλικ στην επιλογή Εργασίες για να ανοίξετε μια απλή λίστα εργασιών στη δεξιά πλευρά της οθόνης. Εάν δεν εμφανίζεται ο σύνδεσμος Εργασίες, αλλά βλέπετε κάτι που ονομάζεται Υπενθυμίσεις, κάντε κλικ στο μικρό μενού στα δεξιά της υπενθύμισης και, στη συνέχεια, επιλέξτε Μεταβείτε στις εργασίες .
  4. Για να προσθέσετε μια νέα εργασία στο Ημερολόγιο Google, κάντε κλικ στη νέα καταχώρηση από τη λίστα εργασιών και στη συνέχεια ξεκινήστε την πληκτρολόγηση.

Εργασία με τη λίστα σας

Η διαχείριση των Εργασιών Google είναι αρκετά απλή. Επιλέξτε μια ημερομηνία στις ιδιότητες της εργασίας για να την προσθέσετε απευθείας στο ημερολόγιό σας. Αλλάξτε εκ νέου τις εργασίες στη λίστα κάνοντας κλικ και σύροντάς τις προς τα επάνω ή προς τα κάτω στη λίστα. Όταν ολοκληρωθεί μια εργασία, τοποθετήστε ένα πλαίσιο ελέγχου στο πλαίσιο ελέγχου για να τοποθετήσετε μια απεργία πάνω στο κείμενο, αλλά εξακολουθεί να είναι ορατή για επαναχρησιμοποίηση.

Για να επεξεργαστείτε μια εργασία Google από το Ημερολόγιο Google, χρησιμοποιήστε το εικονίδιο > στα δεξιά της εργασίας. Από εκεί, μπορείτε να την χαρακτηρίσετε ως ολοκληρωμένη, να αλλάξετε την ημερομηνία λήξης, να την μετακινήσετε σε μια διαφορετική λίστα εργασιών και να προσθέσετε σημειώσεις.

Πολλαπλές λίστες

Αν θέλετε να παρακολουθείτε τις εργασίες εργασίας και τις οικιακές εργασίες ή τις εργασίες σε ξεχωριστά έργα, μπορείτε να δημιουργήσετε πολλές λίστες εργασιών στο Ημερολόγιο Google.

Κάντε αυτό κάνοντας κλικ στο μικρό βέλος στο κάτω μέρος του παραθύρου εργασιών και επιλέγοντας Νέα λίστα ... από το μενού. Αυτό είναι επίσης το μενού όπου μπορείτε να μεταβείτε ανάμεσα στις διαφορετικές λίστες των Εργασιών Google.

Προσθήκη εργασιών Google από το τηλέφωνό σας Android

Στις πρόσφατες εκδόσεις του Android, μπορείτε να δημιουργήσετε σύντομες υπενθυμίσεις ζητώντας το Google Now .

Για παράδειγμα, "OK Google. Υπενθυμίζω να κλείσω αύριο μια πτήση προς Μίτσιγκαν". Το Google Now απαντά με κάτι που έχει ως αποτέλεσμα την "Εντάξει." Εδώ είναι η υπενθύμιση σας. Η υπενθύμιση αποθηκεύεται στο ημερολόγιό σας στο Android.

Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε υπενθυμίσεις απευθείας από το Ημερολόγιο Google του Android και μπορείτε να ορίσετε "στόχους". Οι στόχοι προγραμματίζονται τακτικά για την ανάθεση συγκεκριμένης εργασίας, όπως άσκηση ή προγραμματισμός.