Κορυφαίοι 7 ελεύθεροι χώροι τεχνικής υποστήριξης DIY Online

Είτε ψάχνετε για ομαδική εργασία σε ένα ζεστό έργο, βοηθήστε για ένα επίμονο ζήτημα κωδικοποίησης, ή απλώς έναν ώμο για να κλαίει (μεταφορικά μιλώντας, φυσικά), είστε σίγουροι ότι θα το βρείτε σε απευθείας σύνδεση σε ορισμένες κοινότητες ειδικά με στόχο ανθρώπους σε τεχνικούς τομείς. Αυτοί οι κόμβοι προσφέρουν ένα χρυσωρυχείο πληροφοριών για οτιδήποτε σχετίζεται με τα τεχνικά πράγματα, από την ανάπτυξη του Android μέχρι το Tizen μέχρι την τελευταία επαφή και την ολοκλήρωση των αισθητήρων. Διαφορετικά επίπεδα δραστηριότητας υπάρχουν σε αυτούς τους χώρους, οπουδήποτε από κάπως παθητικό έως πλήρως εμπλεκόμενο, αλλά όλα είναι πολύτιμες πηγές τεχνολογικών πληροφοριών αιχμής, πραγματικού κόσμου από ανθρώπους που είναι πραγματικά εκεί έξω στον τομέα.

01 από 07

Κελάδημα

Το Twitter είναι γνωστό κάπως περίφημο για το λόγο του θορύβου προς τον λόγο σήματος, αλλά δεν πρέπει να παραβλέπετε αυτό το δημοφιλές site απλώς και μόνο επειδή συμβαίνει πολλά. Υπάρχουν επικριμένοι ηγέτες σκέψης σε οποιοδήποτε τεχνικό πεδίο που μπορείτε να σκεφτείτε ότι χρησιμοποιούν το Twitter ως ηχητικό συμβούλιο, συνεργάσιμο εφαλτήριο και ψυγείο νερού σε πραγματικό χρόνο. Ένας καλός τρόπος για να ξεκινήσετε είναι να περιηγηθείτε στους επιλεγμένους καταλόγους δημοφιλών ανθρώπων στον τομέα που μπορεί να σας ενδιαφέρει, οι οποίοι έχουν ήδη μορφοποιηθεί για εσάς. Περισσότερο "

02 του 07

Reddit

Η Reddit, ένας από τους πιο δημοφιλείς κοινωνικούς κόμβους στον Παγκόσμιο Ιστό, προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία πλατφορμών για τεχνικά καταρτισμένους ανθρώπους στους οποίους θα συνδεθούν, μερικές από τις πιο δραστήριες που είναι η τεχνολογία και η επιστήμη. Οι χρήστες υποβάλλουν αξιόλογους συνδέσμους από άλλους ιστότοπους οι οποίοι ψηφίζονται ψηλά ή προς τα κάτω, με ζωντανές συνομιλίες που συμβαίνουν γύρω από τα περισσότερα από αυτά. Πολλές φορές αυτό συμβαίνει και όταν εκπρόσωποι από μεγάλες εταιρίες με επίκεντρο το λογισμικό, όπως η Intel, η Microsoft και η Apple, θα κάνουν επίσης AMAs (Ask Me Anything) για κάτι ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Περισσότερο "

03 του 07

GitHub

Το GitHub είναι ένας ιστότοπος κοινής χρήσης κώδικα που βασικά λειτουργεί ως ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης για προγραμματιστές λογισμικού. Μπορείτε να μεταφορτώσετε και να φιλοξενήσετε τον κώδικα εδώ, και τις λειτουργίες του Github, όπως είναι η διχάλα (αντιγραφή ενός συνόλου κωδικού από το λογαριασμό ενός χρήστη σε άλλο λογαριασμό χρήστη), έλξη αίτησης (ειδοποίηση του κατόχου του αρχικού κώδικα που έχετε κάνει αλλαγές που θέλετε να μοιράζεστε) και να συγχωνεύσετε (συμβαδίζει με ένα αίτημα έλξης, οι ιδιοκτήτες του αρχικού κώδικα μπορούν να συγχωνεύσουν τις αλλαγές σας στον αρχικό κώδικα απρόσκοπτα) καθιστώντας το GitHub ιδιαίτερα χρήσιμο για συνεργασία. Περισσότερο "

04 του 07

Ειδήσεις χάκερ

Το Hacker News λειτουργεί σαν το Reddit (αναφέρεται παραπάνω) στο ότι οι σύνδεσμοι που σχετίζονται με την τεχνολογία υποβάλλονται και ταξινομούνται μέσω ενός συστήματος σημείων. Τα σχόλια για τις ιστορίες γίνονται απευθείας στον ιστότοπο με μορφή σχόλιου με νήμα και δημοφιλείς ιστορίες μπορούν να τραβήξουν εκατοντάδες σχόλια. Ένα μοναδικό χαρακτηριστικό του Hacker News: οι χρήστες μπορούν να ξοδέψουν πολύ χρόνο στον ιστότοπο πριν ξεκινήσουν για τρεις ώρες. Περισσότερο "

05 του 07

Υπερχείλιση στοίβας

Η υπερχείλιση στοίβας είναι μια εξαιρετικά ενεργή κοινότητα, ανοιχτή σε όσους χρειάζονται βοήθεια για την ανάπτυξη λογισμικού. Πρόκειται για μια ηλεκτρονική πλατφόρμα ειδικά για τους προγραμματιστές λογισμικού, όπου δεν μπορούν μόνο να ρωτούν και να απαντούν σε ερωτήσεις που σχετίζονται με κώδικα, αλλά και να επεξεργάζονται απαντήσεις και πληροφορίες (όπως ένα wiki) όπως απαιτείται. Ο ιστότοπος προσφέρει τις καλύτερες δυνατές πρακτικές ερωτήσεις που βασίζονται σε πραγματικά ζητήματα κωδικοποίησης, όπως ένα συγκεκριμένο πρόβλημα προγραμματισμού, ένας δύσκολος αλγόριθμος λογισμικού ή άλλες ερωτήσεις σε αυτές τις γραμμές. Περισσότερο "

06 του 07

Slashdot

Το Slashdot διαθέτει περιεχόμενο που έχει υποβληθεί από χρήστη και έχει επιμεληθεί σε όλα τα θέματα που σχετίζονται με την τεχνολογία, συμπεριλαμβανομένης της ανάπτυξης λογισμικού, με κάθε υποβολή διαθέσιμη για σχόλια χρηστών (πολλές ιστορίες καταλήγουν να λαμβάνουν εκατοντάδες σχόλια). Ο ιστότοπος είναι σήμερα ένας από τους παλαιότερους και πλέον αγαπημένους τεχνολογικούς δικτυακούς τόπους στο Διαδίκτυο, έχοντας περάσει από το 1997. Οι συζητήσεις μπορούν να θερμανθούν, αλλά τα σχόλια (κάπως) μετριάζονται από τους χρήστες με την ψήφο τους. Μια ιστορία που παίρνει πολλή προσοχή μέσω του Slashdot, οδηγώντας έτσι την κυκλοφορία στην αρχική πηγή, μπορεί να προκαλέσει αυτό που ονομάζεται "εφέ Slashdot". βασικά συντρίβοντας την πηγή με μια φρενίτιδα της κυκλοφορίας. Περισσότερο "

07 του 07

Το έργο κώδικα

Οι πίνακες μηνυμάτων κώδικα του προγράμματος είναι πίνακες συζήτησης σχετικά με οτιδήποτε σχετίζεται με κώδικα που θα μπορούσατε ενδεχομένως να ζητήσετε, οτιδήποτε από το Mobile στο .Net Framework to Application Lifecycle - και πολλά από αυτά τα φόρουμ διαθέτουν μέλη στα εκατοντάδες χιλιάδες. Αυτός ο ιστότοπος μπορεί να υπερηφανεύεται για πάνω από 9 εκατομμύρια εγγεγραμμένα μέλη και είναι ένας εκπληκτικά ολοκληρωμένος ιστότοπος με πολλά προγράμματα ανάπτυξης λογισμικού. Εάν έχετε ένα πρόβλημα κώδικα που χρειάζεστε μια γρήγορη απάντηση, δοκιμάστε την ενότητα γρήγορων απαντήσεων, όπου ειδικοί διαμορφωτές και μέλη της κοινότητας παρέχουν συμβουλές από ειδικούς για ερωτήσεις από newbies μέχρι και σε προγραμματιστές ninja που αναζητούν περίπλοκες πληροφορίες. Περισσότερο "