Τι είναι κάτω από την Μάσκα του Cubone στους Αγώνες Pokemon;

Είναι ένα μωρό Kangaskhan; Ή είναι κάτι άλλο;

Οι περισσότερες από τις ανατριχιαστικές ιστορίες και οι αστικοί μύθοι που αφορούν τη σειρά Pokemon είναι ανθρώπινης εφευρέσεως. Σε αντίθεση με τον δημοφιλή μύθο, η ακρόαση της μουσικής στην Lavender Town του Pokemon Red / Blue δεν θα σας κάνει να τρελαθήσετε , το Pokemon Lost Silver δεν υπάρχει έξω από τα προγράμματα ανεμιστήρων και ο Raticate του Gary πιθανότατα δεν πέθαινε στο SS Άννα .

Αυτό δεν σημαίνει ότι τα παιχνίδια Pokemon στερούνται οθόνες και χαρακτήρες που αξίζουν διπλό. Ο κατάλογος PokeDex κάθε παιχνιδιού είναι γεμάτος με πολλαπλά παραδείγματα Pokemon που δεν είναι απαραιτήτως φιλικά προς το παιδί. Μερικοί είναι εντελώς στραβικοί.

Ένας Pokemon που είναι από καιρό ο στόχος του μύθου και της κερδοσκοπίας είναι ο Cubone. Ο Cubone είναι ένας μικρός καφέ δεινόσαυρος Pokemon που φέρνει ένα κλαμπ. Αυτός ο πολεμιστής τύπου εδάφους είναι ένας εξαιρετικά αποτελεσματικός καταστροφέας ηλεκτρικών τύπων, αλλά είναι καλύτερα γνωστός για το κρανίο που φοράει στο κεφάλι του. Αυτό συμβαίνει επειδή, σύμφωνα με τις καταχωρίσεις του PokeDex σε διάφορα παιχνίδια Pokemon , η μάσκα του Cubone είναι πραγματικά το κρανίο της νεκράς μητέρας του. Αιώνια μοναχική, ο Cubone συχνά απομονώνεται και φωνάζει για την απώλειά του. Σύμφωνα με την ερμηνεία του παιχνιδιού, η μάσκα του είναι ακόμη χρωματισμένη με δάκρυα.

Yikes.

Όλες οι καταχωρήσεις PokeDex του Cubone σε διάφορες γενιές παιχνιδιών μιλούν για ένα μοναχικό ζώο που φωνάζει στο φεγγάρι. Πολλές καταχωρήσεις του PokeDex αναφέρουν επίσης ότι κανείς δεν ξέρει τι μοιάζει με το Cubone κάτω από τη μάσκα του, καθώς ο Pokemon δεν φαίνεται να το αφαιρεί. Το franchise του Pokemon βρίσκεται εδώ και χρόνια και εξακολουθούμε να έχουμε μηδενική ιδέα για το τι μοιάζει με το Cubone κάτω από το κρανιασμένο κρανίο.

Υπήρξε όμως αρκετός χρόνος για κερδοσκοπία. Μια δημοφιλής θεωρία κρατά το Cubone είναι ένα μωρό Kangaskhan που είδε το θάνατο της μητέρας του και στέφθηκε με το κρανίο του γονέα του. Δεν χρειάζεται να τεντώσετε τη φαντασία σας πάρα πολύ μακριά για να καταλάβετε γιατί μπορεί να συμβεί αυτό: οι Kangaskhan απεικονίζονται με μωρά στις σακούλες τους και τα μωρά βγαίνουν ακόμα από τη σακούλα και στέκονται από μόνοι τους όταν ο Kangaskhan Mega εξελίσσεται στο Pokemon X Y. Όταν κοιτάζετε καλά το βρέφος, το ανάστημα του μοιάζει με το Cubone's.

Έτσι, οι Cubones είναι στην πραγματικότητα μια ορφανή συλλογική ομάδα των Kangaskhan joeys; Παιχνίδι Freak δεν λέει ο ένας ή ο άλλος τρόπος, και πιθανότατα δεν θα το κάνει ποτέ.

Πιστέψτε το ή όχι, οι εναλλακτικές εξηγήσεις θα ήταν πιθανώς πιο ζοφερές από τη θεωρία του μωρού Kangaskhan. Ένας blogger, Matthew Julius, επισημαίνει ότι το Cubone είναι ένα είδος. Έτσι, σύμφωνα με την καταχώρηση PokeDex του Pokemon, κάθε Cubone που γεννήθηκε στον κόσμο χάνει γρήγορα τη μητέρα του, στη συνέχεια πριμίζει το νεκρό κρανίο από το σώμα του και το ισχυρίζεται.

"Οι ετικέτες με κουμπιά [T] της Pokedex γράφουν μάλλον με συνέπεια ότι η μαμά της Cubone είναι νεκρή", γράφει ο Julius. "Αυτό θα ήταν σαν να κοιτάξατε" καμηλοπάρδαλη "στη Wikipedia και είπε:« Μια καμηλοπάρδαλη φοράει το κρανίο της νεκράς μητέρας της ».

Η φύση δεν είναι ευγενική, ακόμα και στον κόσμο του Pokemon, αλλά η ιστορία του Cubone είναι μια ιδιαίτερα στριμμένη λήψη στον Κύκλο της Ζωής.

Ακόμα και ο Julius, η επιστημονική κατανομή του κύκλου ζωής του Cubone παραλείπει να απαντήσει σε σημαντικά ερωτήματα. Στο Pokemon Red and Blue, ο Πύργος Λεβάντας στοιχειώνεται από ένα Marowak (ένα εξελισσόμενο Cubone) που πέθανε υπερασπιζόμενος το παιδί του Cubone. Ο εν λόγω Cubone, παρεμπιπτόντως, έχει την ίδια μάσκα κρανίου χαρακτηριστική του είδους του. Πηγαίνοντας από το διάλογο εντός του παιχνιδιού, ο θάνατος του Marowak δεν συμβαίνει πολύ πριν έρθει ο παίκτης στην πόλη Lavender Town. Επιπλέον, η Team Rocket προσπάθησε να κλέψει τον Cubone να πουλήσει τη μάσκα του κρανίου.

Και τα δύο μηνύματα δείχνουν ότι ο Marowak και ο Cubone ζούσαν μαζί πολύ καιρό μετά τη γέννηση του Cubone, οπότε δεν θα μπορούσε να ήταν ορφανό ή εγκαταλελειμμένο στις πρώτες στιγμές της ζωής του. Επίσης, αν η μητέρα της Cubone ήταν ακόμα ζωντανή, πώς πήρε τη μάσκα του κρανίου που η Team Rocket περίμενε;

Το μυστήριο του πιο μοναδικού Pokemon φαίνεται έτοιμο να κρατήσει τους οπαδούς του Pokemon κερδοσκοπικούς για τα επόμενα χρόνια.