Παίξτε "Pokemon Go" στο iPad και στο iPhone

Pokemon τελικά έρχεται σε κινητές συσκευές

Όταν κυκλοφόρησε, το "Pokemon Go" έγινε γρήγορα το πιο δημοφιλές παιχνίδι εφαρμογών για κινητά, καθώς τα εκατομμύρια των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο κατεβήτησαν και άρχισαν να κυνηγούν για φευγαλέα Pokemon κρυμμένα στον ενισχυμένο κόσμο της πραγματικότητας.

Αυτό είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι "Pokemon" που κυκλοφόρησε ως κινητή εφαρμογή και η άμεση δημοτικότητά του έστειλε την τιμή της μετοχής της Nintendo στα ύψη.

Τι είναι το Pokemon Go; & # 34;

Το "Pokemon Go" είναι μια επαυξημένη πραγματικότητα (συχνά συντομογραφία του AR) που αναπτύχθηκε από την Niantic , μια εταιρεία που ήταν αρχικά μέρος της Google, αλλά περιστράφηκε στη δική της εταιρεία, όπου οι παίκτες χρησιμοποιούν τα κινητά τους τηλέφωνα ή tablet για να ψάξουν στον πραγματικό κόσμο για κρυμμένα πλάσματα γνωστά ως Pokemon.

Οι παίκτες καταγράφουν το Pokemon ρίχνοντας Pokeballs στα πλάσματα. Εάν χτυπήσει το Pokemon μέσα σε έναν κύκλο-στόχο, τραβιέται στην μπάλα και σφραγίζεται. Εάν ο Pokemon δεν ξεσπάσει από την μπάλα - κάτι που μπορεί να συμβαίνει μερικές φορές, ιδιαίτερα όταν επιχειρείται να πιάσει ισχυρό Pokemon - θεωρείται σύλληψε και γίνεται μέρος της συλλογής του παίκτη.

Οι παίκτες μπορούν να εκπαιδεύσουν τους κατακτημένους Pokemon, καθιστώντας τους ισχυρότερους, και να τους εξελίξουν σε πιο ισχυρές μορφές αυτού του πλάσματος. Ο παίκτης μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσει τους κατακτημένους Pokemon για να μάχεται Pokemon άλλων παικτών σε γυμναστήρια κατάρτισης για να αποκτήσουν την κυριότητα του γυμναστηρίου.

Παίζοντας το Pokemon Go & # 34;

Για να παίξετε, κατεβάστε "Pokemon Go" για iOS (iPhone, iPad και iPod touch) ή για συσκευές Android. Θα χρειαστεί να δημιουργήσετε έναν Λογαριασμό Club Pokemon Trainer Club ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν Λογαριασμό Google για να συνδεθείτε.

Αφού κατεβάσετε το παιχνίδι και συνδεθείτε, ανατρέξτε σε αυτόν τον εύκολο οδηγό "Pokemon Go" για να ξεκινήσετε να παίζετε όλοι οι αρχάριοι.

Προγραμματισμένη & Pokemon Go & # 34; Χαρακτηριστικά

Η Niantic έχει σχέδια να επεκτείνει το gameplay στο "Pokemon Go". Οι λειτουργίες μετά την εκκίνηση που έχουν κυκλοφορήσει ή είναι διαθέσιμες περιλαμβάνουν:

Περισσότερα μέρη για την ψυχαγωγία του Pokemon

Υπάρχουν και άλλες επίσημες εφαρμογές που σχετίζονται με το Pokemon για λήψη στο App Store και το Google Play! Αυτές οι εφαρμογές δεν είναι ολοκληρωμένα παιχνίδια, αλλά αν είστε PokeFan, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε κάποια από αυτά. Δοκιμάστε:

Προσέξτε για ανεπίσημα παιχνίδια Pokemon

Το Pokemon είναι ένα από τα δημοφιλέστερα franchises παιχνιδιών της Nintendo και η δημοτικότητα του Pokemon έχει οδηγήσει σε ορισμένους αδίστακτους ανθρώπους που απελευθερώνουν "νέα" παιχνίδια Pokemon με την ελπίδα να κάνουν κάποια γρήγορα χρήματα. Αυτά τα πλαστά παιχνίδια Pokemon σπάνια παρέχουν αυτό που διαφημίζουν. Οι αγοραστές συνήθως τελειώνουν με λίγο περισσότερο από μια γκαλερί εικόνων ή με ένα bugged τίτλο που δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες.

Εάν δεν είστε σίγουροι για τη νομιμότητα οποιουδήποτε παιχνιδιού στο App Store ή στο Android Market, ρίξτε μια ματιά στις κριτικές χρηστών. Συνήθως μπορούν να σας βοηθήσουν να σας καθοδηγήσουν για το εάν ένα παιχνίδι είναι γνήσιο ή όχι.