Τα πιο ρομαντικά παιχνίδια Wii U

Μπορούν οι χαρακτήρες παιχνιδιών βίντεο να βρουν αγάπη;

Δεν υπάρχουν πολλά παιχνίδια Wii U που κάποιος θα μπορούσε να περιγράψει ως ρομαντικά, αλλά μερικοί, με κάποια προσπάθεια, μπορούν να συμπιεστούν σε μια λίστα ρομαντών. Αυτό δεν είναι μια τυπική λίστα με μεγάλα ειδύλλια - με το cast cast of witches, βακαλάκια και οινοπνευματώδη, αυτή η λίστα θα μπορούσε να διπλασιαστεί σχεδόν ως κορυφαία Wii U παιχνίδια για Halloween "- αλλά αυτά τα παιχνίδια έχουν ένα άγγιγμα αγάπης και ρομαντισμού σε αυτά αν φαίνεστε πολύ, πολύ στενά.

Δεδομένου ότι το Wii U είναι συμβατό προς τα πίσω, μπορείτε επίσης να ολοκληρώσετε οποιοδήποτε ρομαντικό τυχερό παιχνίδι χρησιμοποιώντας τη λίστα με τα κορυφαία ρομαντικά παιχνίδια Wii . Μπορείτε να αποφασίσετε μόνοι σας ποια κονσόλα είναι πιο ρομαντική.

06 του 06

Fatal Frame: Η παρθενική του Blackwater

Το gamepad συνειδητοποιεί απόλυτα το μοναδικό όπλο κάμερας του Fatal Frame. Nintendo

Αυτό το παιχνίδι είναι για όλους τους τύπους αγάπης - ανάμεσα στους εραστές, τους φίλους και τα μέλη της οικογένειας - και πώς κάθε αγάπη θα σας κάνει να χαζείς ως κουτί. Το παιχνίδι είναι, κυρίως, για τους ανθρώπους που διαφεύγουν από ένα φοβερό μέρος, επιστρέφοντας για να σώσουν κάποιον που τους νοιάζει, και έπειτα έχοντας εκείνο τον άνθρωπο να επιστρέψει για να σώσει κάποιον άλλο, και τότε ο πρώτος άνθρωπος να επιστρέψει για να σώσει το ένα ή το άλλο από αυτά . Το ηθικό του παιχνιδιού; Αν αγαπάτε κάποιον, συνδέστε τα και μην τα αφήνετε ποτέ έξω από το σπίτι. (Αποποίηση ευθυνών: About.com δεν υποστηρίζει κρατώντας τους αγαπημένους σας αιχμάλωτοι.) ​​Περισσότερα »

05 του 06

Bayonetta 2

Nintendo

Με το δερμάτινο ρουχισμό, τις μπότες πυροβόλων όπλων και τα καυστικά σχόλια, η Bayonetta δεν είναι μια τυπική ρομαντική ηρωίδα. Αλλά μπορείτε να δείτε την γεύση της για την αγάπη όποτε πρέπει να εξαλείψει μια φωλιά των κακών αγγέλων του παιχνιδιού για να πάρει ένα εμπόδιο. Μόλις οι άγγελοι είναι νεκροί, η Bayonetta θα κάνει ένα φιλί κραγιόν που πετάει και θα καταστρέψει το φράγμα. Θα μπορούσε να δείξει την μαλακή πλευρά της περισσότερο αν ποτέ ξεμείνει από τα πράγματα για να σκοτώσει.

04 του 06

Έτος Περπατήστε

Ένα πνεύμα αλόγων που περιβάλλεται από τα παιδιά που έχει πνιγεί περιμένοντας τη βοήθειά σας. Simogo

Θα πρέπει να παίξετε όλο το δρόμο μέσα από το Year Walk για να βρείτε τη ρομαντική πλευρά του παιχνιδιού. Και τότε θα πρέπει να ξεκινήσετε από παντού. Δεν μπορώ να σας πω ποια είναι η σκοτεινή ανάληψη της αγάπης των παιχνιδιών σε αυτό το περίεργο παιχνίδι περιπέτειας χωρίς να χαλάει η ιστορία, αλλά είναι εκεί, με τον περίεργο τρόπο. »Είπε ο Nuff. Περισσότερο "

03 του 06

Ο Θωμάς ήταν μόνος

Curve Digital

Ενώ το παιχνίδι παζλ Thomas Was Alone είναι μηχανικά ένα παιχνίδι για να πάρει γωνιακά σχήματα από το σημείο Α στο σημείο Β, ένα όμορφο σενάριο το κάνει σε μια υπέροχη ιστορία για μια ομάδα ανθρώπων με διαφορετικές προσωπικότητες που μαθαίνουν να ξεπερνούν τις διαφορές τους και να δουλεύουν μαζί για το κοινό καλό. Στην πορεία, δύο από αυτούς τους χαρακτήρες - ένας μικρός κύβος και ένα μακρύ ορθογώνιο - ερωτεύονται. Ακούγεται μάλλον γεωμετρικό, αλλά η αγάπη δεν πρέπει πάντα να είναι στρογγυλή και squishy. Περισσότερο "

02 του 06

Καραβίδα καραβίδα: ιχνηλάτης θησαυρών

Τα επίπεδα παζλ από τον 3D κόσμο είναι το δικό τους πράγμα τώρα. Nintendo.

Τι είναι η αγάπη? Αν μάθετε για την αγάπη μέσω των βιντεοπαιχνιδιών, είναι πιθανό να πιστεύετε ότι περιλαμβάνει τη διάσωση κάποιου που έχει απαχθεί. Επομένως, η αμοιβαία αγάπη πρέπει να είναι όταν δύο άνθρωποι σώζονται διαδοχικά ο ένας τον άλλον. Αυτό αναμφίβολα καθιστά τον Treasure Tracker τον απόλυτο ρομαντισμό για τα βιντεοπαιχνίδια. Είναι επίσης ένα παιχνίδι που γιορτάζει την ισότητα των φύλων, τόσο με τα δαιμόνια όσο και τους κυρίους που διατρέχουν κίνδυνο. τι θα μπορούσε να είναι πιο ρομαντικό από αυτό; Περισσότερο "

01 του 06

Guacamelee! Σούπερ Τουρμπο Πρωτάθλημα

Η μάχη είναι γρήγορη και εξαγριωμένη και πολύ, πολύ πολύχρωμη. DrinkBox Studios

Το Guacamelee ξεκινά με τον πρωταγωνιστή να πεθαίνει σε μια προσπάθεια να σώσει τη γυναίκα που αγαπά. Στη συνέχεια επιστρέφει από τους νεκρούς για να συνεχίσει την αναζήτηση για να την σώσει. Ό, τι κι αν κάνετε για τον ειδικό σας κάποιον, αυτό θα γίνει πιο απαλό σε σύγκριση με αυτό. Περισσότερο "