Πώς να στείλετε μεγάλα αρχεία για δωρεάν με Hightail

Η κατώτατη γραμμή

Το Hightail (προηγουμένως YouSendIt) καθιστά πραγματικά εύκολη την προβολή αρχείων μεγαλύτερων από ό, τι μπορεί να επιτρέψει η υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Τα διάφορα επίπεδα συνδρομής καλύπτουν σχεδόν κάθε ανάγκη παράδοσης αρχείων. Οι εφαρμογές επιφάνειας εργασίας μαζί με plug-ins κάνουν το Hightail ιδιαίτερα βολικό. Οι ελεύθεροι λογαριασμοί Hightail προσφέρουν αρκετό εύρος ζώνης μόνο για περιστασιακή αποστολή αρχείων, ωστόσο.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Περιγραφή

Ανασκόπηση

Δυστυχώς, εάν το αρχείο που στέλνετε είναι λίγο πολύ μεγάλο - και με πολλές υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν χρειάζεται πολύ, ίσως 2 MB - δεν μπορείτε να στείλετε το email σας. Πρέπει να καταφύγετε σε ένα USB stick και να το ταχυδρομήσετε; Ή μήπως είναι απαραίτητο να ανεβάσετε το αρχείο σε έναν web server και να το στείλετε με το χέρι;

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφθείτε το Hightail, να συνθέσετε το μήνυμά σας, να καθορίσετε το μεγάλο αρχείο που θα παραδοθεί - μέχρι 100 MB για δωρεάν λογαριασμούς και 2 GB για τις πληρωμένες - και κάντε κλικ στο "Αποστολή". Η αποστολή μεγάλων αρχείων είναι τόσο εύκολη όσο αυτή με το Hightail και ο παραλήπτης θα λάβει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα περιέχει έναν σύνδεσμο προς μια σελίδα από την οποία μπορεί να μεταφορτωθεί το αρχείο.

Οι εφαρμογές επιφάνειας εργασίας για Windows και Mac OS X καθιστούν την φόρτωση ακόμα πιο εύκολη και ταχύτερη και μπορείτε επίσης να συνεχίσετε τις μεταφορτώσεις που έχουν διακοπεί. Το Hightail συνδέεται επίσης στο Outlook και σε ορισμένους επεξεργαστές εικόνων.

Με τους πληρωμένους λογαριασμούς Hightail, μπορείτε να παρακολουθείτε πόσο συχνά έχει ληφθεί κάθε αρχείο. Η πιστοποίηση της παράδοσης και της προστασίας με κωδικό είναι περαιτέρω επιλογές και οι επιχειρηματικοί λογαριασμοί μπορούν να δημιουργήσουν τη δική τους υπηρεσία αποστολής αρχείων με τεχνολογία Hightail.

Είναι ένα κρίμα Hightail αποστολή αρχείων και λήψης των ορίων είναι ένα tad χαμηλό για δωρεάν λογαριασμούς. Μπορείτε πάντα να πληρώσετε καθώς πηγαίνετε για μεγαλύτερα αρχεία ή προστασία με κωδικό πρόσβασης.